|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię Złote czółenka na markowe kosmetyki
Mam do wymiany śliczne złote czółenka firmy Barbara Bucci zapłaciłam za nie 399zł w firmowym sklepie , miałam je na nogach tylko jeden raz więc są jak nowe . Wykonane są z prawdziwej skóry...
Wg. włoskiej rozmiarówki jest to 38 czyli polskie 40. Długość wkładki wew. [w cm] 25.00 Wysokość obcasa [w cm] 7.00 Materiał Skóra naturalna Buciki są modne i bardzo wygodne , świetne na nadchodzącego sylwestra ![]() http://img518.imageshack.us/my.php?i...ict0191vw1.jpg http://img98.imageshack.us/my.php?image=pict0194jj2.jpg W Zamian interesują mnie kosmetyki , perfumy lub jakieś fajne ciuszki ![]() ![]() ![]()
“Ten, kto przeniósł górę, zaczął od małych kamyków.” ![]() ![]() ![]() Edytowane przez PanzerKitty Czas edycji: 2008-12-13 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Złote czółenka na markowe kosmetyki
Cytat:
tutaj wszystkie oferty piszemy w wątkach żeby potem nie było niedomówień i w razie czego moderatorzy mogli dojść do tego kto zaiwnił - jakby nie było to także dla Twojego dobra i wygody.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za informację , ale może zwracała byś się do mnie trochę grzeczniej a nie w formie bezosobowej.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
No cóż to chyba oddam na biednych i potrzebujących skoro nikomu sie nie podobaja
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.