|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gdzie po Włoskie i Francuskie rzeczy-Głuchów-Nadarzyn-Ptak HELP
Jeśli zły dział to z góry przepraszam,ale to jedyne forum tej wielkości na którym zawsze się coś dzieje i jest wiele osób w temacie.
Poszukuję odzieży Włoskiej lub Francuskiej firm tj.Moschino,Waggon Paris,Miss miss,Murrojiano,By Laetitia,Redial itp Na którym z tych bazarów mogę znaleźć taką odzież. Byłam w Ptaku w Rzgowie,tylko na hali G-było kilka sklepików,ale moim zdaniem bardzo droga odzież. Propozycje cen w rzekomym hurcie były powalające,wręcz niedorzeczne jeśli brać pod uwagę to,że dopiero co otworzyłam działalność i chciałabym jakikolwiek,nawet najmniejszy zarobek na tej odzieży mieć ![]() Czy możecie doradzić jakieś miejsca,pawilony czy konkretne nazwy hal np. w Ptaku gdzie mogę coś znaleźć-po za halą G,bo ją złaziłam całą. Niestety mam problem z nogą - zapalenie pochewek ścięgnistych - i nie dałam rady niestety przeszukiwać reszty najbliższych hal . A może w Głuchowie można coś znaleźć,tylko tam tyle przejść,wejść,cuda-niewidy... Pomóżcie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie po Włoskie i Francuskie rzeczy-Głuchów-Nadarzyn-Ptak HELP
Moshino to raczej w żadnym z nich nie znajdziesz
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
To chociaż podrzucę,może ktoś pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Czy która z dziewczyn handlujących odzieżą jest z Poznania i chciałaby się dołączyć do wyjazdów po towar do PTAK-a w Łodzi. Póki co jeżdżę sama :/ Chodzi mi o rozłożenie kosztów paliwa i opłat za autostrady. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.