|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy miała któraś z was?
Czy miała która z was cos z tych rzeczy dobre czy raczej złe powiedzcie cos o tym.Pozdro
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Czy miała któraś z was?
Proponuje poczytac KW, tam sa opisane prwie wszystkie te kosmetyki, oraz opinie o nich, zarowno dobre jak i zle.
Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tak wiec ja ci powiem, ze L'oreal Glam Shine to "pajda" na ustach,Maybelline Lip smooth jest bardzo dobra,Water Shine Diamonts pomadka rowniez, i błyszczyki tez zasluguja na oklaski. innych kosmetykow nie mialAM. PA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam L'oreal Glam Shine nr 44 i bardzo mi się podoba. Usta są po prostu piękne i kuszące. Wargi się nie kleją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja miałam glam shine, ale już nie pamiętma numeru-był bardzo dobry.no i róż loreala-świetny, chyba mam nawet kolor ze zdjęcia.
ja również proponuję poczytać KWC.tam znajdziesz recenzje wybranych przez siebie kosmetyków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.