|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zestaw startowy
Ech, dziewczyny... strasznie długo walczyłem ze sobą, aby założyć sobie tu konto i zadać poniższe pytanie, jednak bałem i dalej boję się, że z racji płci zbyt bardzo tu nie pasuję. Uwielbiam robić zdjęcia i czasami do swoich zdjęć robię dziewczynom mały "makijaż", jednak pomijając fakt, że w kwestii makijażu jestem totalnym amatorem, to tak na prawdę nie mam czym.
Czy możecie polecić mi jakiś zestaw startowy? Paczuszeczkę, w której znajdę, to co potrzebne, do podkładu, różu, nałożenia cieni, kresek wokół oczu, zarówno kosmetyki jak i narzędzia do ich nałożenia, no i której cena nie będzie zbyt wygórowana. Nie zależy mi na trwałości, gdyż makijaż i tak będzie zmywany po 2-3 godzinach ![]() Serdecznie pozdrawiam, Sławek ps byłoby idealnie, gdybym taki zestaw mógł znaleźć we Wrocławiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw startowy
Polecam sklep INGLOT, tudzież inną Sephorę. Na pewno jakaś miła pani pomoże Ci skompletować kufer.
Może znajdziesz we Wrocławiu jakiś kurs makijażu? W Krakowie są takie i trwają np. 3 dni. Specjalista pokaże Ci co i jak, no i czym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zestaw startowy
ja polecam [tzw. wanisz] tylko nie wiem gdzie mogę kupić? Napisałam w jednym temacie ale nikt na niego nie wchodzi:/
Myślę że inglot będzie odpowiednim sklepem dla kolegi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.