|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
w domu z dzieckiem i nic mi się nie chce...znajomości kęty andrychów
I tak sobotni wieczór nie udany- mąż miał z dzidzią zostać, ale przyjaciółka mnie wystawiła i zostałam z rodziną w domu. Super ale jednak czegoś brak.
Niedziela południe a my same w domu, Tż chwilowo nie ma. Tylko domowe obowiązki i brak zainteresowań, znajomi ok ale tylko na chwilę bo każdy ma swoje życie i swoje obowiązki. Tż najlepszy ale ciągle zapracowany, z 14 godzin na dzień. Co robić żeby nie zwariować?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: w domu z dzieckiem i nic mi się nie chce...znajomości kęty andrychów
wrocic do pracy jak najszybciej sie da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To wszystko zdaje się być takie oczywiste. Powrót do pracy nie za bardzo możliwy, maleństwo ma dopiero 3 miesiące i chyba nie będzie jej z kim zostawić niestety. Jeszcze się nad sobą nie użalałam tak mnie coś naszło. W domu nie siedzę, mam parę przyjaciółek a jednak tematy nieco się rozeszły. Życie domowe mnie pochłania a później już nie mam ochoty na odwiedziny. A jak się uda wyrwać z domu to wychodzi na to ze nie ma z kim. To trochę smutne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Szalony Kapelusznik
|
Apropo rad - wrócić szybko do pracy - trzeba pamiętać, że nie każdy przed macierzyńskim miał wymarzoną pracę, lub nie każdy w pracy ma kontakt z dorosłymi
![]() Ja polecałabym jakieś hobby "zmuszające" do rozmów z innymi, np kurs jezykowy + konwersacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Genialne wyczucie czasu- też pracuję z dziećmi dlatego powrót do pracy raczej z towarzyskimi spotkaniami nie ma nic wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.