|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ciemnobrazowa miesiaczka a tabletki anty
witam mam problem mianowicie w zeszłym miesiacy miałam okres 21 pazdziernika.wczoraj 20 listopada zaczeła wydobywac sie ze mnie ciemnobrazowa gesta maź były to male plamki,dzisiaj juz mocniej ale dalej mam takie cos zazwyczaj mam bardzo obfite rzadkie miesiaczki koloru czerwonego.niewiem co mam zrrobic bo chciałam zaczac brac tabletki antykojcepcyjne i ciezko mi stwierdzic czy jest to miesiaczka.Tydzien temu bolała mnie głowa w nocy i wziełam jakas tabletke od babci przeciwbólową na której pisało że hamuje agregacje płytek krwi ale była na różne bóle menstruacyjne też.niewiem czy to moze nie wpłyneło na taki okres no i niewiem co z tymi tabletkami antykoncepcyjnymi.?? jest dzisiaj 21 listopad w zeszłym miesiacu miałam okres 21 wiec dzien pasuje ale ciezko mi stwierdzic czy to własnie moze byc miesiaczka taka gesta pierwszy raz mi soe zdarza i czy zarezykowac z tymi tabletkami.sa to moje pierwsze tabletki yasminelle.pomocy
Edytowane przez dornie Czas edycji: 2008-11-21 o 15:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ciemnobrazowa miesiaczka a tabletki anty
Śłuchaj tabletki trzeba zacząć brać w przeciągu trwania miesiączki, najpóźniej ostatniego dnia krwawienia (wtedy pierwszego miesiąca musisz dodatkowo się zabezpieczać). Spróbuj iść d lekarza na konsultację jeśli stan sie nie poprawi i nie będziesz czuła się pewnie, że to okres. A może za moment miesiączka będzie tą "normalną". Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

Śłuchaj tabletki trzeba zacząć brać w przeciągu trwania miesiączki, najpóźniej ostatniego dnia krwawienia (wtedy pierwszego miesiąca musisz dodatkowo się zabezpieczać). Spróbuj iść d lekarza na konsultację jeśli stan sie nie poprawi i nie będziesz czuła się pewnie, że to okres. A może za moment miesiączka będzie tą "normalną".