|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
ice, ice :]
nawet się nie namęczyłam [co widać po niedoskonałości mejkapu] ale fajnie było wejść w śnieżny świat Iceflower
![]() Nireyna inspired part 3 jakby nie patrzeć. ale bardzo inspired, bo miał być lżejszy i bez mazanek - pracowałam w nim cały dzień dziś ![]() twarz: lirene krem na zimę puder jakiś Astora róż Essence BF oczy: duraline cienie Inglot [maty nowe i amc] tusz Inglot [mam połamane rzęsy więc wybaczcie] usta: błyszczyk jakis Avon bijcie, krzyczcie i mówcie co chcecie o moich strasznie obrobionych zdjęciach ![]() EDIT: dorzucam link do cudnego utworu Iceflowers ![]()
"To, że zwierzę jest duże, nie oznacza, że nie potrzebuje czułości. Jakkolwiek duży Tygrys się wydaje, potrzebuje tyle czułości, ile Maleństwo." Edytowane przez AgattkaM Czas edycji: 2008-11-21 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ice, ice :]
Podoba mi sie
![]() Staranne, wygląda naprawdę.. lodowato, brr ![]() Ja tam nie mam nic do Twojego obrabiania, uważam że wygląda to artystycznie i nawiązuje do tematyki makijażu ![]() Masz plusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To ja zacznę i będę bić
![]() Z drugiej strony patrząc na to jako na inspirację , stylizację to obróbka była konieczna. Także.. ![]() ![]()
![]() |
#4 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: żeby nie było -> tu inspiracja ![]()
"To, że zwierzę jest duże, nie oznacza, że nie potrzebuje czułości. Jakkolwiek duży Tygrys się wydaje, potrzebuje tyle czułości, ile Maleństwo." Edytowane przez AgattkaM Czas edycji: 2008-11-21 o 22:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moja Ty Agatko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cieszę się, że Ci się podoba
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co inni widzą, jakie obróbki?????
Jest poprostu prześlicznie, nie martw się Agatko, nie znają sie ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Organizatorka
|
No proszę, proszę. Jednak się zdecydowałaś
![]() Aż mi się chłodno zrobiło ![]() Kolejny raz- dopóki nie podkręcasz samego makijażu domalowując, wygładzając, zamalowując i robiąc inne cuda, mnie tam Twoje przeróbki, obróbki mało obchodzą ![]() Sam makijażyk (rzeczywiście bardziej inspired, ale rozumiem, że miał się nadawać do noszenia a nie tylko podziwiania), bardzo mi się podoba i patrząc na te kolorki aż żałuję, że ja takich nie mogę nosić. Ślicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie,choc na powiece gdzie jest położony biały mat ( zdjęcie przy zamkniętym oczku)są lekkie prześwity, a czemu to nie pokusiłaś się o nadanie kolorku brwiom
![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie... Kosmetologia i wizaż - moje życiowe pasje Blog Edytowane przez Basia8212 Czas edycji: 2008-11-22 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję moja Duszko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w salonie się ludzie na mnie napatrzyli ![]() nie bawię się w wygładzanie, zakrywanie czy kolorowanie. zawsze ta sama obróbka [od tyyylu już miesięcy] czyli podpis i jakiś element charakterystyczny. tyle. Cytat:
![]() brwi zawsze domalowuję, tyle, że teraz zapomniałam o wpisaniu cieni do brwi.
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
U mnie na monitorze cień wygląda na biały, a ja przecież mogłam się pomylic, Ty pracujesz i masz stycznośc z tym na codzień, a ja co do numerków tych cieni mało się orientuję,zwłaszcza jeśli to nowa seria.Światło zapewne swoje robi
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Świetne, piękne tęczówki, starannie wszystko zrobione, super kreska
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja sama od dluzszego czasu ogladam Nireyna i okropnie podoba mi sie jej styl.Bardzo zdolna dziewczyna ! Ja sama tez juz kilka razy wypracowywalam na sobie jej technike -zreszta, wcale nie latwa. Wyszlo Ci swietnie, naprawde .Bardzo mi sie podoba .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ahh jak cudnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. ta piosenka Iceflowers całkiem przyjemna ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Na tym zdjęciu co dodałaś ostatnie podoba mi się najbardziej i się przekonałam. Super!
![]() Pasuje Ci taki śnieżynkowy styl . Ja w takim wyglądałabym groteskowo pewnie.. ja w sumie we wszystkim tak wyglądam ![]()
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2008-11-22 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
swietnie ci wyszedl ten make up , widac ze jest staranny, chociaz osobiscie nie lubie niebieskich cieni (zle mi sie kojarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
podoba mi sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Nireyna to dla mnie najbardziej utalentowana kobieta na Youtube z piekna wyobraznia i wlasnym stylem, jedynym w swoim rodzaju.
Makijaz wyszedl Tobie naprawde super! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wow
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Mnie też się bardzo podoba
![]() Przy okazji obejrzałam całe mnóstwo inspiracji u Nireyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Agatko, świetny makijaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderatoreska
|
Pieknie bardzo mi się podoba, umiesz perfekcyjnie wycieniować oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dostałam gęsiej skórki, brr zimno
![]() makiajż bardzo Bardzo BARDZO B-A-A-A-R-D-Z-O staranny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemy ale nie mogłam wczoraj nic napisać ,coś mi net nawalał
![]() szkoda ze tak rzadko robisz makijaże, bo bardzo je lubie, takie pomysłowe ![]() oczyska pięknie wyszły , kojarzą mi się z tymi cukierkami lodowymi Ice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
śliczne
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Perfekcyjne cieniowanie, bardzo mi się podoba!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
brrr...serio zimno sie robi na sam widok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
no to zima na dobre zawitała
![]() ślicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.