|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
gdzie jest data waznosci na pudelku farby schwarzkopf????
witajcie
szukalam podobnego postu i nie znalazlam a problem mam dosc glupi..w mojej magicznej szawce mam 3 farby ktore kiedys kupila ale z ktorych po czasie zrezygnowalam i nimi nie farbowalam puki co...kupilam je jakos w tym roku i zostanawiam sie do kiedy one sa wazne...wszytskie te 3 farby sa schwarzkopa i nie UMIE ZNALEZC daty wznosci ani na pudelku ani na ulotkach czy tam aplikatorACH Ipomocy!! gdzie to znajde????
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: gdzie jest data waznosci na pudelku farby schwarzkopf????
up up bo oszalejeeeeee:p mam je okolo pool roku w szawce a nie chce zeby mi wlosy wylecialy jesli by sie okazalo ze juz podstarzale sa;]
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam co prawda Pallette do pasemek, ale to też Schwarzkopf i na pudełku nie znalazłam daty, tylko jakiś prawdopodobnie numer seryjny na utleniaczu i farbie, może w nim zawiera się data ważności
Chociaż ja uważam, że jeśli farby nie były otwierane, to nadają się do użycia, ale 100% pewności nie mam, po prostu się nie znam na farbowaniu.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
nooo ja mam to samo tyko i wylacznie numer seryjny i nic wiecej
![]() ![]() ![]() ![]() ale to chyba nie moze tak byc zeby nie bylo daty waznosci na farbie ??????????
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli farba jest w tubce to spróbuj na zgrzewie. jesli buteleczka, to czasem jest cos wytłoczone na spodzie, albo nadrukowane gdziekolwiek. mysle ze na tekturowym pudelku nic nie bedzie - raczej na pojemnikach z farba.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
na pojemnikach i tubkas sa tyloko jakies numery seryjne ktore niczym nie przypominaja daty ani wazbnosci ani produkcji;/
ja wiem ze date mozna znalezc wszedzie ze jest wytloczona czy na zgrzewkach ale ta farba poprostu tej daty nie ma;/;/;/
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

szukalam podobnego postu i nie znalazlam a problem mam dosc glupi..w mojej magicznej szawce mam 3 farby ktore kiedys kupila ale z ktorych po czasie zrezygnowalam i nimi nie farbowalam puki co...kupilam je jakos w tym roku i zostanawiam sie do kiedy one sa wazne...wszytskie te 3 farby sa schwarzkopa i nie UMIE ZNALEZC daty wznosci ani na pudelku ani na ulotkach czy tam aplikatorACH Ipomocy!! gdzie to znajde????

Chociaż ja uważam, że jeśli farby nie były otwierane, to nadają się do użycia, ale 100% pewności nie mam, po prostu się nie znam na farbowaniu.