![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Spora paczka kosmetyków za perfumy!!!
NIE AKTUALNE
WITAM! MAM SPORO PRAKTYCZNIE NIEUŻYWANYCH KOSMETYKÓW, KTÓRE CHĘTNIE WYMIENIĘ. SZUKAM:::::AMOR AMOR-CACHAREL ULTRAVIOLET- PACO RABANA MANIA- GIORGIO ARMANI MAM DO WYMIANY: PODKŁADY 1.LANCOME- 30 ML CYNAMONOWY (CHYBA, DLA MNIE ZDECYDOWANIE ZA CIEMNY) 1 RAZ UŻYTY W CELU SPRAWDZENIA KOLORY. OTWARTY PAŹDZIERNIK 2008 2. LOREAL PARIS- 30 ML ACCORD PERFEKT (KOLOR AMBRA) Z DOZOWNIKIEM. REWELACYJNY, TWARZ PO NIM JEST IDEALNA, ALE NIESTETY DLA MNIE ZA CIEMNY. UŻYTY RAZ, SPRAWDZAŁAM KOLOR- PAŹDZIERNIK 2008 PERFUMY 1. NORTHERN LIGHTS ORIFLAME. -30 ML- ŚWIĄTECZNA WERSJA BUTELECZKI- ZUŻYTE OK. 15%, BEZ KARTONIKA 2. MIDSUMMER WOMAN ORIFLAME- 50 ML, ZUŻYTE OK. 20%, BEZ KARTONIKA 3.IN TUNE ORIFLAME- 50 ML, NOWE, BRAK 1 "PSIKA" SPRAWDZAŁAM ZAPACH, BEZ KARTONIKA 4.EAU DE LUXE VANDERBILT- 100 ML(TYPOWO KWIATOWY ZAPACH), NOWE, NIEUŻYWANE, BEZ KARTONIKA 5. ATTITUDE GIORGIO ARMANI- 50 ML, MĘSKIE, NOWE W KARTONIKU 6.WODA KOLOŃSKA HERMES PARIS- PRÓBKA 30 ML, NOWE POMADKI 1.LOREAL PARIS - (ODCIEŃ 235) UŻYTA MOŻE 2 RAZY 2. MAYBELLINE N.Y.- (ODCIEŃ 38 TOFFEE CREAM), NIEUŻYWANA, ALE JEST PROBLEM Z WYKRĘCENIEM 3. HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 09 FETISH ROSE), UŻYTA 1-2 RAZY 4. LANCOME PARIS- (ODCIEŃ 311 CHILLED ROSE), UŻYTA 1-2 RAZY 5. MAYBELLINE N.Y.- (ODCIEŃ 719 LILAC BOOM), ZUŻYTE OK. 10-15% 6. BIOTHERM- (ODCIEŃ 193 KARMEL???) , ZUŻYTE OK.1/4 CIENIE 1.LANCOME- (ODCIEŃ 36 PRUNE PARADISE), GRAFITOWY, NIEUŻYWANY 2. BIOTHERM- ODCIEŃ CIELISTY, NIEUŻYWANY 3. HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 23 SWANKY BROWN + BIAŁY), PODWÓJNY, PERŁOWY Z DROBINKAMI BROKATU, NOWY, NIEUŻYWANY Z LUSTERKIEM, BRAK APLIKATORA 4.LANCOME- (ODCIEŃ 04, ZŁOTY Z BROKATEM), SYPKI, NOWY 5.MAYBELLINE N.Y.- GRAFITOWY, NIEUŻYWANY, BRAK APLIKATORA 6. HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 25 PERŁOWY), Z LUSTERKIEM, PRAWIE NIEUŻYWANY INNE 1.PREPARAT DO DEMAKIJAŻU Z ODŻYWKĄ AVON- 150 ML,PRAKTYCZNIE CAŁY, UŻYTY JAKIEŚ 5 RAZY, NIE ODPOWIADA MI, OTWARY PAŹDZIERNIK 2008 2. ODŻYWKA ZWIĘKSZAJĄCA OBJĘTOŚC WŁOSÓW AVON- 150 ML, UŻYWANA OK. 3 RAZY, OTWARTA LISTOPAD 2008 3. BALSAM OSŁABIAJĄCY ODRASTAJĄCE WŁOSKI PO DEPILACJI AVON- 250 ML, PRAWIE CAŁY, UŻYTY 1 RAZ 4. HAMAMELIS MLECZKO DO CIAŁA YVES ROCHER- 300 ML, NOWE, FABRYCZNIE ZAMKNIĘTE ![]() ![]() Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2008-12-18 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Spora paczka kosmetyków za perfumy!!!
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10067366]
4.EAU DE LUXE VANDERBILT- 100 ML(TYPOWO KWIATOWY ZAPACH), NOWE, NIEUŻYWANE, BEZ KARTONIKA POMADKI 1.LOREAL PARIS - (ODCIEŃ 235) UŻYTA MOŻE 2 RAZY 3. HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 09 FETISH ROSE), UŻYTA 1-2 RAZY 4. LANCOME PARIS- (ODCIEŃ 311 CHILLED ROSE), UŻYTA 1-2 RAZY CIENIE 1.LANCOME- (ODCIEŃ 36 PRUNE PARADISE), GRAFITOWY, NIEUŻYWANY 3. HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 23 SWANKY BROWN + BIAŁY), PODWÓJNY, PERŁOWY Z DROBINKAMI BROKATU, NOWY, NIEUŻYWANY Z LUSTERKIEM, BRAK APLIKATORA [/quote] Jest szansa na fotki powyższych kosmetyków / oprócz perfum bo te znam / Czy ewentualnie znajdziesz coś w moich wątkach / poza mam 30 ml Amor Amor z kartonikiem, dosłownie bez kilku psików/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
5.MAYBELLINE N.Y.- GRAFITOWY, NIEUŻYWANY, BRAK APLIKATORA
cos u mnie?
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zdjęcia mam i wrzucę jak znajdę wolną chwilę i dojdę jak to się tu robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka moze cos u mnie za:
1.LANCOME- 30 ML CYNAMONOWY (CHYBA, DLA MNIE ZDECYDOWANIE ZA CIEMNY) 1 RAZ UŻYTY W CELU SPRAWDZENIA KOLORY. OTWARTY PAŹDZIERNIK 2008 1.LANCOME- (ODCIEŃ 36 PRUNE PARADISE), GRAFITOWY, NIEUŻYWANY 6. HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 25 PERŁOWY), Z LUSTERKIEM, PRAWIE NIEUŻYWANY
![]() |
#6 |
BAN stały
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10070901]Zdjęcia mam i wrzucę jak znajdę wolną chwilę i dojdę jak to się tu robi
![]() Chętnie obejrzę fotki i ponegocjujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() podkład 1.LANCOME- 30 ML CYNAMONOWY 5. ATTITUDE GIORGIO ARMANI- 50 ML, MĘSKIE, NOWE W KARTONIKU 6.WODA KOLOŃSKA HERMES PARIS- PRÓBKA 30 ML, NOWE Zappraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dorzucam zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
EAU DE LUXE VANDERBILT- 100 ML(TYPOWO KWIATOWY ZAPACH), NOWE, NIEUŻYWANE, BEZ KARTONIKA
HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 09 FETISH ROSE), UŻYTA 1-2 RAZY LANCOME PARIS- (ODCIEŃ 311 CHILLED ROSE), UŻYTA 1-2 RAZY LANCOME- (ODCIEŃ 36 PRUNE PARADISE), GRAFITOWY, NIEUŻYWANY HELENA RUBINSTEIN- (ODCIEŃ 23 SWANKY BROWN + BIAŁY), PODWÓJNY, PERŁOWY Z DROBINKAMI BROKATU, NOWY, NIEUŻYWANY Z LUSTERKIEM, BRAK APLIKATORA + Lancome fluid cynamonowy Co za powyższe w takim razie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ck in 2u???????:d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10072361]ck in 2u???????:d[/quote]
możesz mi ciutke opisać zapach Eau de Luxe bo nie znam go a i opisu nigdzie nie mogę znaleźć ? Nie wykluczam ,że oddam Ci CK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nina Ricci!!!!! Ale nie oddasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i pozbawiłaś Eau de Luxe kolejnego "psika" ![]() Ojej, trochę mi będzie ciężko, bo to nie moja "kategoria" zapachowa. Fajny, świeżutki, kwiatowy zapach, trochę jakby bez, jaśmin, trawa cytrynowa, czarna porzeczka.... Z czymś mi się nawet kojarzy, ale chwilowo luka w pamięci ![]() To jak będzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10072524]No i pozbawiłaś Eau de Luxe kolejnego "psika"
![]() Ojej, trochę mi będzie ciężko, bo to nie moja "kategoria" zapachowa. Fajny, świeżutki, kwiatowy zapach, trochę jakby bez, jaśmin, trawa cytrynowa, czarna porzeczka.... Z czymś mi się nawet kojarzy, ale chwilowo luka w pamięci ![]() To jak będzie?[/quote] To już ostatecznie - za rzeczy, które wypatrzylam w twoim wątku co chciałabyś w zamian ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10072750]Amor Amor Cacharel i CK in 2U (napisz mi tylko jeszcze raz po ile tego jest w buteleczkach).[/quote]
Dokladnie napisałam ile jest ml w wątku. Nie używam tych zapachów więc nie ubywa ich wcale. Pozwól ,że zastanowię się do jutra. Będę w Sephorze i posprawdzam sobie kolorówkę , bo zapachu zapewne nie znajdę . bardzo proszę o rezerwację do jutra do godzin popołudniowych jeśli nie zrobi Ci to kłopotu.Tak około 18stej dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W porządku, jeśli nie trafi się jakaś super- okazja będą czekały. Pozdrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
UWAGA DOKŁADKA!!!
1. Paletka Oriflame- 14 cieni, 2 róże, 4 błyszczyki, kredka, pędzelki, duże lusterko. Praktycznie nieużywana, błyszczyki trochę "maźnięte". 2. Avon Tonik i żel głęboko oczyszczający Drzewo herbaciane i Grejpfrut- 125 ml, zużyte jakieś 5 % 3. Loreal Paris Pure Zone płyn do mycia twarzy głęboko oczyszczający pory- 200 ml, nie używany, nowy 4.Avon Skin So Soft ujędrniający balsam do ciała- 250 ml, praktycznie cały, 2 razy użyty 5. Avon lakier do paznokci seria nailwear- kolor rose quartz, użyty chyba tylko raz 6. Serum liftingujące do twarzy Yves Rocher- nowe, nieużywane, w oryginalnym kartoniku ( łatwo nie oddam ![]() Wszystkie Avon'y są z przełomu październik/listopad 2008, więc na pewno się nie spsuły |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Za jaka wartosc szukasz perfum za serum liftingujaceJa bylabym zainteresowana podkladmi,pomadkami ,zapachem Wanderbrit ,balsam do ciala .Czy cos szukasz moze z kolrowki nowej raczej ze sredniej polki ,mam duzy nowy puder brazujacy ORlane 31g wielka pudernica do jasnej karnacji raczej bezdrobinkowy jabys byla zainteresowana .Mam jeszcze wode PUma Create i X-Pose Aguilery po 50ml nowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Organizatorka
|
5. ATTITUDE GIORGIO ARMANI- 50 ML, MĘSKIE, NOWE W KARTONIKU
6.WODA KOLOŃSKA HERMES PARIS- PRÓBKA 30 ML, NOWE Czy interesuje Cię zapach Hugo Bossa Women? Mam tez very irrestible givenchy zel do mycia i sensation body veil 25ml i 30ml-nowe i kolorówkę z 'góry' , klona mineralnego cienia MAC, oraz sporo próbek perfum Z góry dziękuje za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy Hugo Boss jest nieużywany? Jaka pojemnośc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jest ważna wartośc perfum, a zapach. Napisałam na początku wątku jakie zapachy mnie interesują, ale zawsze możemy ponegocjowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
4.lancome- (odcień 04, złoty z brokatem), sypki, nowy
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Organizatorka
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10075017]Czy Hugo Boss jest nieużywany? Jaka pojemnośc?[/quote]
uzywany przez 2 tygodnie, dlatego moge cos dodac jeśli chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Jaka jest pojemnośc Hugo?????? Pisałaś, że masz próbki zapachów, mogę wiedziec jakie? Ewentualnie jakiś nowy porządny tusz do rzęs, czarny i "niezmazywalny" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
lancome- (odcień 36 prune paradise), grafitowy, nieużywany
helena rubinstein- (odcień 23 swanky brown + biały), podwójny, perłowy z drobinkami brokatu, nowy, nieużywany z lusterkiem, brak aplikatora + lancome fluid cynamonowy No i jestem . Więc tak - pomadki odpadają niestety , kolory nie w moim stylu ![]() Z wody toaletowej jestem zmuszona zrezygnować - boję się jednak brać zapach w ciemno ![]() W takim razie słucham Twojej decyzji Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-12-14 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.