|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Fiolet? Mój pierwszy.
no, to była pierwsza próba nowych pędzelków
. Nie wiem czy udana czy nie, nie mnie to oceniać ![]() Nie zwracajcie uwagi na moją buzię! Nie mam za bardzo czasu, aby robić cały makijaż od początku, więc podkład i puder jest już po całodziennych przejściach. Obiecuję, że następnym razem i tym się zajmę ![]() Tym razem zwróćcie uwagę tylko na oczy, bardzo proszę ![]() A i proszę...bądźcie łaskawe, dopiero się uczę. ![]() pozdrawiam edit: zapomniałam o kosmetykach ![]() cienie: manhattan inglot joko virtual vipera czarna kredka - avon, podwójna końcówka eyeliner miss sporty tusz rimmel glam eyes
Edytowane przez Adeq Czas edycji: 2008-11-26 o 15:15 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiolet? Mój pierwszy.
Mi się bardzo, bardzo podoba !
Jak Ty umiesz robić proste kreski tym eyelinerem ?? Też go mam, ale ciężko mi coś nim zrobić
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na początku też mi nie wychodziło, więc korygowałam patyczkiem do uszu namoczonym w płynie do demakijażu, albo po prostu w wodzie ![]() musisz powoli nim przejechać przy rzęsach i starać się żeby było właśnie przy linii rzęs
|
|
|
|
#4 |
|
Organizatorka
|
Przede wszystkim - witaj na MM
To ja może tak w punktach tym razem ![]() Na plus: - ładna prosta kreska - sympatyczna buzia - dobrze wyglądający fiolecik Na minus: - czarna kreska wewnątrz powieki dodatkowo zebrana w kąciku, co wygląda nieestetycznie - mało widoczne cieniowanie (ale ja wciąż się też tego uczę), troszkę plamiście rozłożone cienie - miałyśmy oceniać tylko oczka, więc do delikatnego nieładu w brwiach się nie przyczepię ![]() Generalnie jak na początek nie jest źle. Myślę, że trochę ćwiczeń i będzie naprawdę dobrze
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a brwii...są jak moje włosy przed prostowaniem - każdy włos w inną stronę. I nie wiem co z tym zrobić ![]() ale dziękuję bardzo
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie... Kosmetologia i wizaż - moje życiowe pasje Blog Edytowane przez Basia8212 Czas edycji: 2008-11-26 o 16:12 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie znajdę ten tutorial? ![]() dziękuję dziewczyny za miłe powitanie
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
video step katosu na forum moje makijaże
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

. Nie wiem czy udana czy nie, nie mnie to oceniać