|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki podkład przeciwzmarszczkowy?
możecie mi polecić jakiś dobry podkład przeciwzmarszczkowy? chciałam kupić mamie jakiś ekskluzywny podkład na gwiazdkę i uznałam, że najlepiej coś przeciwzmarszczkowego. macie jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki podkład przeciwzmarszczkowy?
Może Astor Age Vitality? Podkład ujędrniająco-kryjący dla skóry dojrzałej. Moja znajoma go ostatnio zachwalała. Z Astor podobno dobry jest jeszcze Anti Stress & Lift. Podkład relaksująco-liftingujący. Jeszcze dobre są podobno Visible Lift-liftingująco-ujędrniający i podkład wypełniający (obiecujący promienny wygląd i jednolitą cerę) Age Re-Perfect , oba od L'oreal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ostatnio wystawiałam recenzje kremu liftactive vichy przeciwzmarszczkowy. To sa na prawde dobre kosmetyki. Jak masz kaske to kup mamie coś z vichy, jest taki podkład flexilift. Na pewno bedzie wniebowzięta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ten Flexilift z Vichy jest naprawdę super - buzia gładziutko i młodo po nim wygląda, więc mama powinna być zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chyba najlepszy podkład przeciwzmarszczkowy to Dior Sculpt.
Nie wiem ile chcesz przeznaczyć na ten prezent, ale ten podkład to naprawdę najwyższa jakość ![]() Jak sama kiedyś będę miała zmarszczki to pewnie też będę jego używać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.