|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Lalek barbie i Neonatury Cocon!!!Pilnie!
Witajcie Kochane!
Pilnie poszukuję lalek barbie z jednolitym tułowiem i takich z ruchomymi stawami Ważne aby nie były zniszczone. Chętnie przyjmę również Neonaturę Cocon (oddam wiele), płaszcz rozmiar 40-42 i torebki mieszczące a4 w kolorach: biały, beż, karmel. Oddam rzeczy z mojego wątku (link w podpisie). Zapraszam!!! Edytowane przez afro_dyta85 Czas edycji: 2008-11-30 o 12:23 Powód: dopisek |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lalek barbie!!! Pilnie!
Mam Barbie Gimnastyczkę z ruchomymi rękami i nogami (firma Matel)- jedyna wada to taka, że kuzynek jej głowę oderwał i nie trzyma się tak jak od nowości, tylko trzeba nakładać na szyję. Jeżeli jesteś zainteresowana, mogę zrobić fotki. Zniszczona nie jest, jedyna wada to ta głowa.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
tez posiadam 2 lalki barbie i kena
moge zrobic fotki jesli chcesz ![]() niestety nie posiadam do nich ubranek
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję fotki.
Jak widać głowa jest przymocowana taśmą, dość dobrze się trzyma. Wystarczy zmienić taśmę na przezroczystą i nie będzie tak widoczna.
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Barbie ma 2 pasemka czarne i 2 zielone na włosach i te włosy są raczej takie stojące (ale takie już były)
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.