|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomocy...
Wszystko wali.. dosłownie. Nie dość że problemy w domu to i z TŻ... i to już na poważnie.
![]() Niedawno miałam spotkania w Monarze żeby zobaczyć wszytsko co do narkotyków.. I te spotkania rozjąśniły mi dopiero oczy... ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedziałam mu o tym.. Powiedział że ograniczy i wybiera mnie zamiast tamtego... ale rzucić nie potrafi ![]() I w ogóle on nie jest w stanie pokazać mi że ja jestem dla niego najważniejsza... Dla niego koleżcy to świętość.. Jak jakiś koleżka coś chcę ja w odstawkę.. Koleżki urodziny "trzeba się naje**ć" moje urodziny........... nic nie trzeba pić bo przecież on nie pije bo ćwiczy.. Kiedy mówi mu o tym twierdzi że jestem żałosna... I wiecie co? Ja nie wyobrażam sobie życia z nim i bez niego.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Pomocy...
Cytat:
To wiesz co? lepiej chyba już odejdź, bo bez niego nauczysz sie w końcu żyć, a z nim nic nie zrobisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Eh.... Sama nie wiem co Ci poradzić. Jeżeli go naprawdę kochasz to pomóż mu... Warto spróbować jeżeli nie... przykro mi ale będziesz musiała sobie jakoś życie ułożyć...
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a nie umiesz zdecydowac co jest dla ciebie lepsze??
1.jezeli chodzi o narkotyki... jedynie moze pomuc odwyk. jesli sie nie zgodzi - odejdz!! 2. jezeli chodzi o kolegow... wyobraz was za jakies 10-20 lat, gdy ty bedziesz przewijac dziecku pieluchy a on bedzie chodzil na spotkanie z kolegami. w najlepszym wypadku bedzie chodzil kazdego dnia do pokoju zapalic sobie trawke, a w pozniejszym czasie bedziesz na wlasne oczy patrzec jak sie stacza. Jezeli on nie umie wybrac miedzy toba a kolegami - odejdz!! 3. cos tam wspomnialas, ze mowi ze jestes "zalosna" bo cos tam cos tam... eee... jak tak mozna mowic do swojej milosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hmm wiesz co... naprawdę trudna sytuacja. A zapomniał się zapytać czy próbowałaś robić mu np pewne testy o narkomani? Dajesz mu komfort palenia?
Spróbuj (wiem że to trudne) zerwać z nim jak zapali... wtedy się przestraszy i zrobi wszytsko by żucić jeżeli nic nie zrobi.... Nie jest WART CIEBIE.... niech go te narkotyki wtedy dalej zmarnują. Co do koleżków? śmieszy mnie to... Dziewczyna powinna być na 1 miejscu u chłopaka Powiedz mu moje ulubione słowa na temat trawy: Palenie to jak takie wagary od trudów codzienności... A opuszczone lekcje trudno potem nadrobić...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Póki jara, to wątpię, aby odejście go "ruszyło". Warto spróbować, bo generalnie i tak nie widzę sensu tego związku. Znam temat z autopsji.. Gdyby TŻowi zależało na tobie, to byłaby szansa, a tak - jeśli nie zmotywuje go twoje ewentualne odejście, to sam będzie musiał znaleźć drogę - co nielicznym się udaje.
Dragi to dragi.
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem coś na temat zioła bo sama paliłam długo...a zaczełam bo chciałam zbliżyc sie do chłopaka... ![]() zioło to pierwsza rzecz, potem moze posunąć się dalej... co do podkreslonego zdania...skoro on tak do ciebie mówi to coś jest nie halo ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle że on 2 lata temu brał amfe.... i piguły. Przestał... Co do trawy nie rzucił nie może... Chcę ale nie potrafi.. Sama nie wiem co robić.. ![]() Szczerze... pozwalam sobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
DROGA MARTO tak mi napisałaś pozwól że teraz coś powiem.....
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozwoliłaś abym to napisała przy wszytskich odpowiedz na Twoją PW więc: Napisałas też o jego źrenichac.. i wogole..... Powiększone to nie trawa... A białka oczne kiedy są zaczerwienione to wystarczy kropelkami do oczu zalać i już czyste.... Przykro mi ale wszytsko wskazuje na jedno...
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
mariposa... nie chciałam aż tak.. Twoje wypowiedzi mnie uraziły........ Nie wiesz tego jak jest. Powiedziałm ogolenie.
Co do mojej naiwnosci chodzi o to że.... ja go kocham boje sie ze go strace.. Proszę o odp i wszytsko na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Marto. Sprawa jest poważna. Ale rozwiązanie tylko jedno: związek z osobą wolną od nałogów. Twój chłopak musi wybrać Ty albo terapia.
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja nie uraziłam.
Powiedziałam tylko i wyłącznie prawdę. Takie życie . Sprostuję. Nie pasuje nie pytaj.
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
W pełni się zgadzam z przedmówczynią.
Z tego co o nim piszesz, to i tak wybierze trawkę. Jeżeli nie nauczyłaś go, dziewczynie nie mówi się, że jest żałosna, że dziewczynę ceni się bardziej niż kumpli etc, to nie nauczysz go że narkotyki są złe. Zostaw smarkacza. Pocierpisz trochę, ale gwarantuję że usuwając jego ze swojego życia zrobisz miejsce komuś dużo bardziej wartościowemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
napisalas ze ograniczy i wybiera ciebie... w takim razie powiedz mu zeby szedl na odwyk! jesli sie zgodzi to zobaczysz wtedy ze naprawde mu na tobie zalezy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jeśli całkowicie nie odstawi- to palić nie przestanie. Sama odpowiedz sobie na pytanie, co dalej chcesz robić w takiej sytuacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Marta13041991, jesteś z nim szczęśliwa? Nie chciałabyś żeby było inaczej?
Twój chłopak - i wszyscy, którzy wybierają cos innego zamiast swoich dziewczyn, i unieszczęśliwiają je - to egoiści. Myślą tylko o swoich przyjemnościach. narkoman, alkoholik, uzalezniony od komputera... nie niszcz swojego życia, skoro on postanowił zniszczyć własne ![]() Ile jesteście razem? To jakiś zalegalizowany związek?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.