:( kosz - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 17:59   #1
perfection123
Raczkowanie

:( kosz

Dostałam kosza czuję się fatalnie....
A już w głowie miałam swoją studniówkę swoich marzeń z nim i prawdziwą zabawę na niej a tu nic -on idzie z kolezanką a na moją nie wpadnie

Taką studniówkę to o dupę potłuc mogłabym wcale na nią nie iść ale już zapłacon nic wezmę jakiegos chłopaka " z ulicy"

ehh.... dlaczego tak mi się nieukłada
Może to sprawa wieku -dopiero wkroczyłam w dorosłe życie . Drogie wizażanki jak to było u was ? w jakim wieku przezyłyście prawdziwą odwzajemnioną miłość?

czuję sie samotna ,głupia ,brzydka i niewarta uwagi

nikt mnie nie chce
perfection123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:08   #2
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Dot.: :( kosz

Hmmmm
Tuz przed studniowka rzuciłam swojego pierwszego faceta. Czułam,ze cos nie tak.
I rzeczywiscie, okazało sie,ze spotykał sie z jakas panna. Zaprosiłam kolege, bardzo sympatycznego i poszłam z nim. Było całkiem fajnie.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:24   #3
Reijel
Wtajemniczenie

Tuż po studniówce.
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:28   #4
LadyMagnolia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perfection123 Pokaż wiadomość
A już w głowie miałam swoją studniówkę swoich marzeń z nim i prawdziwą zabawę na niej a tu nic -on idzie z kolezanką a na moją nie wpadnie

Taką studniówkę to o dupę potłuc mogłabym wcale na nią nie iść ale już zapłacon nic wezmę jakiegos chłopaka " z ulicy"

Może to sprawa wieku -dopiero wkroczyłam w dorosłe życie . Drogie wizażanki jak to było u was ? w jakim wieku przezyłyście prawdziwą odwzajemnioną miłość?

nikt mnie nie chce
Ja też na studniówce byłam z kolegą i świetnie się bawiłam. I z perspektywy czasu wcale nie żałuje że nie poszłam z facetem, który mi się wtedy podobał.
A z prawdziwą odwzajemnioną miłością to jest bardzo różnie. Czasem warto poczekać.
W Twoim wieku zawody miłosne wcale nie są takie rzadkie. Głowa do góry, jeszcze spotkasz kogoś, kto sprawi, że poczujesz się najpiękniejsza na świecie.

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:33   #5
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

No ja poszlam na studniowke ze swoja miloscia. Taka forever and a day.

Sklada sie tak, ze od wielu lat nawet ze soba nie gadamy, studniowke przesiedzial, dowalala sie do niego jego byla panna.

Mysle, ze czasem lepiej isc z 'byle kim' na stodniowke i bawic sie. Bo to nie jest impreza 'dla faceta' tylko dla Ciebie.

Idz z kolega i baw sie dobrze - ulozy sie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:33   #6
piotrkowalolitka
Zadomowienie

dokladnie tak bylo z moja bliska kolezanka... zerwal moze z 2-1 miesiac przed... byl ryk i brak ochoty na 100dniowke... mowila ze tak mialo byc pieknie. Wziela ze soba jakiegos kolege . i co?? bawila sie bardzo dobrze

a co sie pozniej okazalo: ten jej chlopak poszedl z jakas inna na 100dniowke i ta dziewczyna bawila sie fatalnie, bo nie dosc ze nie lubil tanczyc to zostawil ja sama bo spotkal tam swoich kolegow...
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:41   #7
melisanka
Rozeznanie

Tez mialam podobna sytuacje na sudniowce Moj "chlopak" za nim zaczal byc ze mna juz obiecal innej pannie ze z nia pojdzie... takze wzielam tak jak to mowisz chlopaka "z ulicy" i wiesz co, swietnie sie wybawilam,
A swoja prawdziwa milosc poznalam rok po studniowce, i dzis jestesmy malzenstwem

Edytowane przez melisanka
Czas edycji: 2008-11-27 o 18:43
melisanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:53   #8
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
dokladnie tak bylo z moja bliska kolezanka... zerwal moze z 2-1 miesiac przed... byl ryk i brak ochoty na 100dniowke... mowila ze tak mialo byc pieknie. Wziela ze soba jakiegos kolege . i co?? bawila sie bardzo dobrze

a co sie pozniej okazalo: ten jej chlopak poszedl z jakas inna na 100dniowke i ta dziewczyna bawila sie fatalnie, bo nie dosc ze nie lubil tanczyc to zostawil ja sama bo spotkal tam swoich kolegow...

moja kumpela miala podobnie... zerwal z nia facet moze nie az tak bardzo przed studniowka (bo 2 miesiace wczesniej), ona bardzo to przezywala... i byla w jeszcze gorszej sytuacji bo ten facet byl na naszej studniowce (jakas panna go zaprosila)...mimo to dobrze sie bawila z kolega a tamten facet... no coz... napil sie i nie bylo z niego pozytku wiec ..do studniowki jeszcze troche czasu masz, moze spotkasz tego jedynego ?? a jezeli nie... to nie przejmuj sie, czasami zabawa z dobrym kumplem jest lepsza niz z facetem bo w studniowce o to chodzi zeby pieknie wygladac (a z tym jak sadze nie bedziesz miala problemu ) i dobrze sie bawic. powodzenia

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 18:58   #9
serduszkowa
Rozeznanie

krótko przed studniowka poznalam swojego Tżta, jeszcze w listopadzie też tak jak Ty chcialam wziąć chłopaka z ulicy, ale los okazał sie łaskawy. Kto wie, a moze z Tobą tez tak będzie? Czasem miłość przychodzi niespodziewanie.
powodzenia!
serduszkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 19:24   #10
Malla
Nie depcze krokusów

Na studniówkę poszłam ze starszym o 6 lat kolegą, absolwentem mojego liceum, duszą towarzystwa (to było najważniejsze kryterium). Tańczyłam do białego rana. Na początku studiów spyknęłam go z moją psiapsiółą, nie wyszło im i od tego czasu nie mam z nim kontaktu.
Stary 2008-11-27, 19:26   #11
Verdina
Raczkowanie

No to moja historia studniówkowa zabrzmi jak bajka
Kompletnie nie miałam z kim iść. Rozeszliśmy się z moim ówczesnym chłopakiem, bo pokłóciliśmy się o jakąś bzdurkę. Kilku kolegów (dalekich znajomych, a nawet znajomych dalekich znajomych tak naprawdę) dyplomatycznie odmówiło. No kurde, byłam zdesperowana, bo naprawdę chciałam pójść i dobrze się bawić.
W końcu zgodziłam się, żeby koleżanka umówiła mnie na randkę w ciemno z jakimś jej znajomym. Jezu, ale obciach.... No, ale strasznie mi zależało na tej studniówce, bo byłam zaangażaowana w przygotowania i nie chciałam jej opuścić.
Kandydat wydał mi się taki sobie. Ani książę z bajki, ani specjalnie interesujący, no ale na bezrybiu i rak ryba
Jakże się myliłam w mojej pierwszej ocenie!
Na studniówce bawiliśmy sie wspaniale i był to początek mojej (naszej) pierwszej PRAWDZIWEJ, wielkiej miłości. Wiem, brzmi trochę patetycznie, ale to były wspaniałe dwa lata z Nim. Chyba żaden z moich późniejszych TŻ'tów (z obecnym włącznie) nie zmienił mnie tak bardzo (na lepsze) i nie imponował tak jak on.
Potem nasze drogi się rozeszły, ale i tak zawsze miło go wspominam.
I pomyśleć, że nie przeżyłabym tego wszystkiego gdybym nie pokłóciła sie z chłopakiem...
Verdina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 20:19   #12
olksonCK
Raczkowanie

.

Edytowane przez olksonCK
Czas edycji: 2008-11-30 o 16:33
olksonCK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-27, 20:26   #13
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez olksonCK Pokaż wiadomość
Ja dostałam kosza podczas studniówki Po 4 latach
Stary 2008-11-27, 20:47   #14
NaStazJA
Raczkowanie

GG do NaStazJA

U mnie to natomiast było tak, że spotykałam się z gościem, którego zaprosiłam na 100dniówkę, na co on się z chęcią zgodził. Nie byłam w nim jakoś specjalnie zakochana, ale ta impreza wypadała jakoś 4 dni po Sylwestrze, a on zadzwonił do mnie 1 stycznia, aby oznajmić, że nie ma możliwości iść tam ze mną(ważne sprawy mu wypadły) i zakończył naszą znajomość przez telefon właśnie tego feralnego dnia...
Ja miałam tylko 3 dni aby kogoś nowego zaprosić, na szczęście znajomy, kilka lat starszy zgodził się dotrzymać mi towarzystwa. I na prawdę nie żałowałam, że sprawy się tak potoczyły, bo to był bal mojego życia póki co
Dlatego myślę, że do 100dniówki masz jeszcze czas kogoś znaleźć - a nóż będzie to ktoś z kim ten dzień będzie na prawdę wyjątkowy. Uszka do góry

"Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach."

"Zahir", Paulo Coelho
NaStazJA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 17:03   #15
ehjano
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perfection123 Pokaż wiadomość

nikt mnie nie chce
Na pocieszenie moge ci powiedzieć ze moja kuzynka miała podobnie chłopak zostawił ja przed studniówka. I chodź nie wzięła nikogo z ulicy tylko kolegę którego poznała w barze przez wspólnych znajomych, bawiła sie świetnie. Mało tego do dzis są parą. i chodź mineło juz chyba 5 albo i nawet 6 lat od tej pamiętnej studniówki, oni sie zareczyli planują wspłnie slub. Najważniejsze jest to, że są szcześliwi i bardzo zakochani.

'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.'

ehjano jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 18:12   #16
Majlensshit
Raczkowanie

GG do Majlensshit

Mój chłopak przed studniówką oświadczył, że on bawić na takich imprezach się nie lubi, tańczył nie będzie, pójdzie ze mną, ale i ja bawić się za bardzo nie będę mogła (na swojej studniówce wcale nie był). Wzięłam więc sprawy w swoje ręce i zaprosiłam najlepszego przyjaciela. Był to strzał w 10, bo wybawiłam się za wszystkie czasy, związek krótko po tym się rozsypał, a z partnerem studniówkowym przyjaźnimy się do dziś i mamy co wspominać
Tak więc głowa do góry!
Majlensshit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości