|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
:( kosz
Dostałam kosza
![]() A już w głowie miałam swoją studniówkę swoich marzeń z nim i prawdziwą zabawę na niej ![]() ![]() Taką studniówkę to o dupę potłuc ![]() ehh.... dlaczego tak mi się nieukłada Może to sprawa wieku -dopiero wkroczyłam w dorosłe życie . Drogie wizażanki jak to było u was ? w jakim wieku przezyłyście prawdziwą odwzajemnioną miłość? ![]() ![]() nikt mnie nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :( kosz
Hmmmm
![]() Tuz przed studniowka rzuciłam swojego pierwszego faceta. Czułam,ze cos nie tak. I rzeczywiscie, okazało sie,ze spotykał sie z jakas panna. Zaprosiłam kolege, bardzo sympatycznego i poszłam z nim. Było całkiem fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Tuż po studniówce.
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A z prawdziwą odwzajemnioną miłością to jest bardzo różnie. Czasem warto poczekać. W Twoim wieku zawody miłosne wcale nie są takie rzadkie. Głowa do góry, jeszcze spotkasz kogoś, kto sprawi, że poczujesz się najpiękniejsza na świecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No ja poszlam na studniowke ze swoja miloscia. Taka forever and a day.
Sklada sie tak, ze od wielu lat nawet ze soba nie gadamy, studniowke przesiedzial, dowalala sie do niego jego byla panna. Mysle, ze czasem lepiej isc z 'byle kim' na stodniowke i bawic sie. Bo to nie jest impreza 'dla faceta' tylko dla Ciebie. Idz z kolega i baw sie dobrze - ulozy sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dokladnie tak bylo z moja bliska kolezanka... zerwal moze z 2-1 miesiac przed... byl ryk i brak ochoty na 100dniowke... mowila ze tak mialo byc pieknie. Wziela ze soba jakiegos kolege . i co?? bawila sie bardzo dobrze
![]() a co sie pozniej okazalo: ten jej chlopak poszedl z jakas inna na 100dniowke i ta dziewczyna bawila sie fatalnie, bo nie dosc ze nie lubil tanczyc to zostawil ja sama bo spotkal tam swoich kolegow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Tez mialam podobna sytuacje na sudniowce
![]() ![]() A swoja prawdziwa milosc poznalam rok po studniowce, i dzis jestesmy malzenstwem ![]() Edytowane przez melisanka Czas edycji: 2008-11-27 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
moja kumpela miala podobnie... zerwal z nia facet moze nie az tak bardzo przed studniowka (bo 2 miesiace wczesniej), ona bardzo to przezywala... i byla w jeszcze gorszej sytuacji bo ten facet byl na naszej studniowce (jakas panna go zaprosila)...mimo to dobrze sie bawila z kolega ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
krótko przed studniowka poznalam swojego Tżta, jeszcze w listopadzie też tak jak Ty chcialam wziąć chłopaka z ulicy, ale los okazał sie łaskawy. Kto wie, a moze z Tobą tez tak będzie? Czasem miłość przychodzi niespodziewanie.
powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nie depcze krokusów
|
Na studniówkę poszłam ze starszym o 6 lat kolegą, absolwentem mojego liceum, duszą towarzystwa (to było najważniejsze kryterium). Tańczyłam do białego rana. Na początku studiów spyknęłam go z moją psiapsiółą, nie wyszło im i od tego czasu nie mam z nim kontaktu.
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
No to moja historia studniówkowa zabrzmi jak bajka
![]() Kompletnie nie miałam z kim iść. Rozeszliśmy się z moim ówczesnym chłopakiem, bo pokłóciliśmy się o jakąś bzdurkę. Kilku kolegów (dalekich znajomych, a nawet znajomych dalekich znajomych tak naprawdę) dyplomatycznie odmówiło. No kurde, byłam zdesperowana, bo naprawdę chciałam pójść i dobrze się bawić. W końcu zgodziłam się, żeby koleżanka umówiła mnie na randkę w ciemno z jakimś jej znajomym. Jezu, ale obciach.... No, ale strasznie mi zależało na tej studniówce, bo byłam zaangażaowana w przygotowania i nie chciałam jej opuścić. Kandydat wydał mi się taki sobie. Ani książę z bajki, ani specjalnie interesujący, no ale na bezrybiu i rak ryba ![]() Jakże się myliłam w mojej pierwszej ocenie! Na studniówce bawiliśmy sie wspaniale i był to początek mojej (naszej) pierwszej PRAWDZIWEJ, wielkiej miłości. Wiem, brzmi trochę patetycznie, ale to były wspaniałe dwa lata z Nim. Chyba żaden z moich późniejszych TŻ'tów (z obecnym włącznie) nie zmienił mnie tak bardzo (na lepsze) i nie imponował tak jak on. Potem nasze drogi się rozeszły, ale i tak zawsze miło go wspominam. I pomyśleć, że nie przeżyłabym tego wszystkiego gdybym nie pokłóciła sie z chłopakiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez olksonCK Czas edycji: 2008-11-30 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
U mnie to natomiast było tak, że spotykałam się z gościem, którego zaprosiłam na 100dniówkę, na co on się z chęcią zgodził. Nie byłam w nim jakoś specjalnie zakochana, ale ta impreza wypadała jakoś 4 dni po Sylwestrze, a on zadzwonił do mnie 1 stycznia, aby oznajmić, że nie ma możliwości iść tam ze mną(ważne sprawy
![]() Ja miałam tylko 3 dni aby kogoś nowego zaprosić, na szczęście znajomy, kilka lat starszy zgodził się dotrzymać mi towarzystwa. I na prawdę nie żałowałam, że sprawy się tak potoczyły, bo to był bal mojego życia ![]() ![]() Dlatego myślę, że do 100dniówki masz jeszcze czas kogoś znaleźć - a nóż będzie to ktoś z kim ten dzień będzie na prawdę wyjątkowy. Uszka do góry ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak przed studniówką oświadczył, że on bawić na takich imprezach się nie lubi, tańczył nie będzie, pójdzie ze mną, ale i ja bawić się za bardzo nie będę mogła (na swojej studniówce wcale nie był). Wzięłam więc sprawy w swoje ręce i zaprosiłam najlepszego przyjaciela. Był to strzał w 10, bo wybawiłam się za wszystkie czasy, związek krótko po tym się rozsypał, a z partnerem studniówkowym przyjaźnimy się do dziś i mamy co wspominać
![]() Tak więc głowa do góry! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.