|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() mac makijaż violet magenta grape oceńcie
witam! to takie moje próby więc bądźcie łaskawe.
oko1 i oko2 to magenta i grape z violet mac'a oko3 to chyba tylko violet juz nie pamietam gruba kreska i duzo mascary z magenta mialam troche problemow zeby kolor byl tak intensywny jak powinien, doradzcie jak dobrze nakladac cienie z serii neonowej mac'a? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mac makijaż violet magenta grape oceńcie
Bardzo ładny makijaż a na 3 zdjęciu rewelacyjnie wyglądają twoje oczy w tym kolorze
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale slicznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ale ślicznie się prezentują Twoje oczka w tych kolorach
![]() a rzęsy... Twoje rzęsiska uwielbiam ! ![]() powiedz mi prosze jaki tusz? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witamy na MM
![]() możesz wyciagnac te cienie bardziej do góry i lepiej rozetrzec granice. rzęsy super ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
pierwsze opinie i takie pozytywy dzieks
![]() co to mascary to najpier tuszuje ultrablack volumetrix astora - ma fajny grzebyczek i dobrze rozczesuje a potem nakladam 2000 calorie dramatic look max factor - tusz do mocnego makijazu swietnie pogrubia ale skleja dlatego najpier astor ![]() a kolezanka Pariii sie odchudza? jaka obralas strategie (dieta - jaka?, cwiczenia, dieta i cwiczenia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładny makijaż, cienie idealnie podkreśliły kolor Twoich oczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam kiedyś ultrablack volumetrix astora i pamiętm, ze rzeczywiście ładnie rozczesywał ![]() taaak, postanowiłam ! ale niestety podjadam czekolade. bez niej jednak nie umiem żyć ![]() W sumie jem co chcę, ale nie w wielkich ilościach. Duże talerze zastępuję małymi - oszukuję mózg, że pochłaniam pełny talerz żarcia ![]() Staram się nie mieszać węglowodanów z mięsem. Białe pieczywo jem baaardzo rzadko, tak jak zawsze w sumie. jem dużo lodowej sałaty, pomidorków i ogórasków ( kroję sobie do szkoły i podjadam w ciągu lekcji czy na przerwach - zamiast słodyczy ) ![]() Każdego wieczoru masuję nogi, bioderka i szcególnie "boczki" urządzeniem DOMIX ANTI-CELU ( stare, ale działa doskonale. takie wibrujące z wypustkami ) no, tak około 4 minutek na każdą nogę, a na boczki po 3 - bo już nie mam siły ![]() Do tego jak narazie 60 brzuszków po skosie ( do kolanka ) - 3 razy po 10 sztuk na stronę. Unosienia nóg 3 razy po 10 sek. każdą. I raz w tyg. skaczę na skakance. aaa no i zawsze jak sprzątam lub gotuję to tańczę - też jakiś ruch ![]() Zrezygnowałam już dawno z autobusu. do metra chodzę 15 minutek na pichotkę. no i ostatnia rzecz. bardzo duzo piję. napoje gazowane nie sa dla mnie, no moze tylko od czasu do czasu. i to by bylo na tyle. nie podejmuję żadnej rygorystycznej diety, bo wiem, że nie wytrzymam, bo KOCHAM JEŚĆ ! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kolorki ładne, ładne przejścia i fajny kształt tylko tego błysku dookoła jak dla mnie za dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Generalnie nie jest źle, ale po pierwsze roztarłabym dokładniej granicę między różowym i fioletem, a po drugie strasznie nie podobają mi się rzęsy, które są dokumentnie obklejone tuszem... To oczywiście moje zdanie i wiem, że niektóre dziewczyny lubią tak mocno tuszować rzęsy, ale według mnie wygląda to nieestetycznie (jakby tusz miał zaraz odpaść) i tak jakoś... tandetnie. Nie chcę cię urazić, tylko nie mogę znaleźć odpowiedniejszego słowa.
Natomiast kolorki - rewelacja, podoba mi się, że są intensywne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.