![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
z czego bylaby zadowolona 14-latka
blagam o pomoc. szukam prezentu dla 14latki. jest to siostra mojego chlopaka.nie ukrywam ze chcialabym sie przypodobac
![]() wlasciciwie to mialby byc prezent na urodziny ale przeciez swieta tez sie szykuja i tez nie wypada zajsc do nich z pustymi rekami. 14-latki co wy na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: z czego bylaby zadowolona 14-latka
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=112
może tu coś znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
w H&M są fajne zestawy kosmetyków do twarzy i pielęgnacji ciała z serii Hello Kitty.Polecam
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja bym podpytała chłopaka jakiej muzyki słucha, jaki styl preferuje i wybrała coś-jesli np. słucha metalu lub jest emo to cos z czaszkami itp, jesli hh to może coś z ciuszków-dodatków w tym stylu. zawsze sprawdzą się kosmetyki-ale nie takie zwykłe a np. ze snoopym czy jakoś tak, moze jakie s z h&m.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ona raczej popu slucha, metal absolutnie odpada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
AGA :)
|
a moze jakis fajny zestaw szalik/czapka/rekawiczki? np z Trend Station?
kiedys kolezanka kupila taki siostrzeniocy i byla bardzo zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to taka dama ze juz nie chce chodzic w czapce poniewaz cytuje fryzura jej sie rozwali ![]() ![]() dzisiaj widzialam w sklepie takie srebrne serduszko nabijane cerkoniami- nawet spore i takie jakby wypukle, na dosc grubym dluzszym lancuszku. dla mnie sie podobalo. sprzedawczyni twierdzila ze teraz to jest na topie u takich malolat. co o tym myslicie? Edytowane przez karolinka80 Czas edycji: 2008-11-25 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
mam 14 lat i w życiu nie chciałabym dostać żadnych kosmetyków z hello kitty itp. a tym bardziej łańcuszka - serduszka. no ale każdy ma inny gust. może kup jej zwykły zestaw kosmetyków albo jakieś delikatne perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
gdzie widziałas to serduszko?
![]() ![]() z perfumami nigdy nie wiadomo jakie jej przypadną do gustu, tym bardziej jak tak wybrzydza... ja bym kupiła kosmetyki z H&M, ale nie te kolorowe, tylko żel pod prysznic, balsam, coś w tym stylu. Ewentualnie możesz kupić zestaw z Sephory - płyn do kąpieli/żel pod prysznic, balsam i spray, pachną różnymi owocami. Nie wiem ile dokładnie kosztuje, ale zawsze możesz sprawdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dziewczyny w tym wieku chca sie stroic i uchodzic za starsze. (mialam praktyki w gimnazjum) Ja bym poszukała jakiejś modnej "dorosłej" bluzki w H&M
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
no ale jaka to ma byc? dluzsza , krotsza? widzialam ze ma sporo tunik. skoro chodzi w tunikach to z kolejnej bylaby zadowolona? pozatm H&M to jej ulubiony sklep. aha i bluzy kolorowe tez nosi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
serduszko to chyba zły pomysł, nie wszystkie dziewczyny noszą takie "świecace świecidełka" i mi np. by się nie podobało, kosmetyki to zawsze dobre wyjście ale moze rzeczywiście popytaj chłopaka o nią, co lubi, czego słucha, może płyte jej kup albo ksiązkę. i nie kupuj na urodziny i po choinke tego samego-z tej samej serii-jesli za pierwszym razem jej się nie spodoba a ci tego nie powie to jak 2 raz dostanie to samo to naprawde cię zdninawidzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co odpowiada moj chlopak jak go pytam o to co ona lubi, co by chciala itp? to on mi odpowiada "a skad ja moge wiedziec " ![]() ![]() Edytowane przez karolinka80 Czas edycji: 2008-11-25 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
A ja bym kupila wlasnie na urodziny jakies kosmetyki ze snoopym z h&m'u albo jakis ladny zestaw z sephory, a na święta jakąś tunike, albo bluzke + jakis kolorowy szalik (Sama wiesz chyba lepiej niż my w jakim stylu ona sie ubiera?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dzieki bardzo za pomoc- jedno wiem- napewno wybiore sie do h&m i tam cos wybiore
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakim stylu sie ubiera????
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
najczesc iej ja widze w rozowych odcieniach, no i ma sporo kolorowych bluz- np. jakies serduszka, kolorowe czaszki, jakies inne wzorki.
no i widze ze lubi rozne kolorowe kolczyki plastikowe ale mama jej nie pozwala tak sie "stroic" do szkoly. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie chciała dostać kosmetyków z hellokitty. Może ubrania ... Gdzieś czytałam, że to jedne z charakterystcznch brań stylu Emo. A ona nie słucha chyba metalu (o ile te emo można metalem nazwać, bo wg mnie to rock nawet nie jest. zupełnie jakby donia do rapu zaliczyć
![]() ![]() Jeżeli kosmetyki to może po prostu jakiś kuferek0kosmetyczką z nimi ? I zależy do jakiej ceny ma być prezent. Skoro siedzi ciągle w łazience i zamyka się w pokoju to może jakieś zamykane kuferki ? Będzie komplet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
13 latka z naszej rodziny zażyczyła sobie pierścionek i dostanie srebrny z Kruka, żaden tam dziecinny ale też nie poważny. Ładny pierścionek z kwiatkiem. To od nas, a od dziadków kolczyki z tej samej serii.
Myślę, że kosmetyki to świetny pomysł ale niekoniecznie Hello Kitty, może jakieś normalne. Moja 2 latka nosi ciuchy Hello Kitty ![]() Perfumy to też świetny pomysł. Kiedyś naszej obecen 13 latce kupiliśmy perfumy Witch była zachwycona. Oczywiście Witch nie polecam ![]() Poza tym jak zwykle wszystko zależy od osoby, co lubi, czym się interesuje. Czy jest taką pięknisią czy raczej punkówą lub sportowce, który chodzi cały dzien w dresach. Może źle to opisałam ale wiadomo o co chodzi. To wiek buntu. Ja uczyłam w gimnazjum i wiem, że są różne dziewczyny i wiem też, że niektóre na pewno nie chciałyby dostać szalika i rękawiczek, bo nie noszą, dla nich szalik to obciach. Są i takie, które w życiu się nie malowały więc kosmetyki w ich przypadku to porażka. Im pewnie lepiej przypadłaby do gustu płyta z jakąś muzyką. Ale jak pisałam musisz wiedzieć co to za dziewczyna. Trochę się rozpisałam ale to wszystko ważne. Może też jakiś fajny ciuch. A może lubi np. czytać (są też takie ![]() itd.itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
o matko- znowu jestem w kropce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 14 lat ale wolę ubrania w stylu vintage, oldschool, nie wiem jak ta dziewczyna ![]() ale perfumy odradzam, mozesz nie trafic z zapachem. jeżeli mieszkasz w dużym miescie np. Warszawie , to w kazdej galerii znajdziesz pełno rzeczy dla nastolatek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
nie ryzykowałabym tutaj z jakimis perfumami (gust) czy tez kosmetykami 'hello kitty'-dziewczyna moze pomyslec ze traktujesz ja jak dziecko (chociaz nim jest, ale wiadomo jak to w takim wieku dziala).
ja bym kupila z kolczyki, ale takie " zwykle" bez tam zadnych super ozdob. a najlepiej jakbys popatrzyla co jej kolezanki nosza ewentualnie jeszcze kosmetyki albo najlepiej zrob taki mix, jakies male kolczyki plus cos z kosmetykow i masz zalatwione Edytowane przez sungold Czas edycji: 2008-11-26 o 12:05 Powód: poprawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
a ja proponuje jakiś fajny portfel albo torebkę,znajdziesz to w każdej sieciówce w dziale z dodatkami.
A jeśli dziewczyna chce być bardziej 'dorosła' perfumy tez mogą być, odnośnie zapachu ja bym się nie przejmowała, raczej nie kupisz jej przeciez niczeg z diora czy chanel,myślę, że jakiś fajny zestawik np adidas, christina aqquilera [czy jak to się pisze;p] bedzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pamietam, ze kiedys kupowalismy pewnej 14-latce zestaw kosmetykow, ale nie zaden tam Hallo Kitty, ale taki mniejszy zestaw bodajze z Yves Rocher - tam byl jakis pachnacy owocowy zel pod prysznic / do kapieli, balsam, blyszczyk, perfumy chyba malinowe... I byla zachwycona ! Wszystko ladnie nam zapakowano, zestaw byl taki dorosly, a poprzez te owocowe wlasnie zapachy przypadl do gustu nastolatce.
No ale wiadomo wszystko zalezy od prywatnych preferencji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.