|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolejna klapa. ;( brąz
Dziś postanowiłam poćwiczyć wyciąganie cieni. I oto co wyszło.
![]() Przepraszam Was za te marności, które pokazuję ale cóż...ćwiczyć muszę, a ktoś to musi ocenić. ![]() cienie manhattan cienie z paletki the color workshop kredka avon tusz rimmel glam eyes. ogółem chyba niestety muszę stwierdzić, że nie nadaję się do makijażu... ![]() edit: Zapomniałam o zdjęciach... ![]()
![]() Edytowane przez Adeq Czas edycji: 2008-12-03 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolejna klapa. ;( brąz
Brazik mi sie bardzo podoba. Nie jestem ekspertem, ale i Ty sama widzisz, ze cos poszlo nie tak.
Chodzi tu o nalozenie cienia. Tak jakos kanciato... powinno isc bardziej po luku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatoreska
|
Przy otwartych oczkach jest w miarę ok, ale już przy zamkniętych nie bardzo widzi mi się ten makijaż, cień powinien iść bardziej łukowato i troszeczkę wyżej na zewnątrz, ale tylko minimalnie. Ćwicz dalej a za każdym razem będzie lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie bardziej po łuku i cien powinien byc bardziej roztarty bo ten ciemnijszy brąz wygląda jak jakas plama, kleks
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
próbowałam po łuku, próbowałam rozcierać i nic.
![]() nie umiem i już. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie rezygnuj- Ćwicz
![]() Ja bym lepiej Cię widziała w troszkę żywszych kolorach ![]()
![]() |
#7 |
Organizatorka
|
hej, marudzenie "nie umiem, nie dam rady, nie będę" to moja specjalność na MM
![]() Pozwolisz, że przytoczę to, co mi dziewczyny na początku poradziły? Pędzelki do rozcierania masz? Jak masz- ćwicz. Nie masz- kup i też ćwicz ![]() Co do samego makijażu- przy otwartych oczach nie jest źle. Przy zamkniętych- hm..mogłoby być lepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pędzelki mam, cienie mam. Ale to nie wszystko.
![]() jak wy zaczynałyście? Też miałyście takie problemy?
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej
moze ja sie tu wypowiem jako zoltodziob ![]() malowac sie zaczelam po 25 latach egzystencji na tym ziemskiem padole z efektami marnymi, jak sie pokazalam na wizazu z 1 makijazem odpowiedzi byly mniej delikatne: TO JEST STRASZNE!! ![]() no ale tak jak pisza dziewczyny trzeba cwiczyc , zrobic sobie z tego zabawe i bawic sie kolorami, braz wg mnie nie jest dla ciebie,totalnie przygasza twoje oczy. z nalozeniem cienia tez mialam klopoty i nie powiem ze jestem w tym juz dobra ale powiem jedno,wystarczy poszperac a wizazu i na you tube wpisac magiczne slowo: make up ,a wyswietli ci sie milion instrukcji i tak mozna probowac. mi wychodzi coraz lepiej i bawie sie tym, sprawia mi to radosc mimo ze czasem efekt jest lepszy czasem gorszy. nie ma co sie poddawac, moje rady: 1.jak bedziesz sama w domu, nikt nie bedzie cie rozpraszal ze sie maziasz pol godziny to zacznij sie bawic tym co masz 2. radze poczytac o typie wlasnej urody i dobrac kolor pod ten wlasnie typ, na wizazu mozna znalezc mase wskazowek,co dla kogo 3. nie zniechecaj sie 4.you tube ---> make up,podgladaj i kopiuj ..z czasem sama wymyslisz swoj styl i zobaczysz co naprawde ci pasuje buziakkkkii ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Myślę że powinnaś obejrzeć step video Katosu - b.ładnie pokazuje jak nakłada cień w załamaniu górnej powieki, właśnie idzie po łuku - wzdłuż gałki ocznej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jakie kolory mi proponujecie? ehh, popróbuję jeszcze. I trochę Was pomęczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba bez inglota się nie obejdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.