![]() |
#1 | |
调解人
|
Studniówka 2008 część II
Zapraszam do kontynuowania tematu tutaj.
Poprzedni wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...46#post5311046 Cytat:
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
To mamy już 2 część
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja dzis jade do krawcowej odebrac sukienke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hejka! dziewczyny jak macie fotki jakis fajnych makijarzy to prosze o pomoc. mam brązową sukienke ciemnie brązowe włosy ale zastanawiam sie nad jasniejszymi pasemkami . moja cera jest dosc ciemna i mam zielone oczy. nie mam kompletnie pomysłu na makijarz
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja mam przymiarke dopiero 4 stycznia. studniowka 18
![]() ![]() ![]()
#6 |
Raczkowanie
|
A ja nie mam jeszcze nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
no i witam na 2 czesci
![]() ![]() ![]() co do studniowki to : 5 styczna ide jako osoba towarzyszaca:P i wszystko juz mam oprócz bizuterii,i dodatków do wlosów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
witam
![]() Ja mam studniowke 12 stycznia, czyli w sumie za 2 tygodnie... sukienke mam, butow jeszcze nie... musze umowic sie na wizyte u kosmetyczki i fryzjera, no i nie wiem jeszcze kto mi zrobi makijaz i paznokcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ana902 stresik ogromny zwlaszcza, ze ide jako osoba towarzyszaca z moim skarbem
![]() ![]() ![]() A nie polecilby ktos jakiejs makijazystki w Krakowie ? Sama sie nie chce malowac o niee |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ja Fryzjerke i kosmetyczke mam juz zamowiona od 2 tyg. a paznokcie robie sama -tipsy teraz tylko szperam w necie za jakims ladnym wzorkiem
![]() No ja tez troszke stresiku mam:P hehe ide jako osoba towarzyszaca z kolega heh.. co prawda tj. studniowka z mojej sql wiec pare osob znam heh:P ale i tak jakos troszke sie stresuje:PP |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja mam buty u szewca, skacam obcas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witam w 2 części
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#13 |
Raczkowanie
|
też mam sukienke turkusową
![]() ![]() ![]()
#14 |
Przyczajenie
|
ja dzis widziałam śliczną sukieneczke, czasna, z satyny, ale jest dość któdka i sie zastanawiam czy ja kupić ^^
ja ide 11 stycznia. a nie mam jeszcze nic xD
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Wydzia a jaki masz odcień turkusu?Bo ja dowiedzialam sie ze jest kilka-kolor Twojej sukienki wpada raczej w zieleń(taki odcień morski-mix niebieskiego i zielonego)czy w niebieski(tylko ze intensywny jest ten kolorek)???
#17 |
Przyczajenie
|
hejka! dziewczyny jak macie fotki jakis fajnych makijarzy to prosze o pomoc. mam brązową sukienke ciemnie brązowe włosy ale zastanawiam sie nad jasniejszymi pasemkami . moja cera jest dosc ciemna i mam zielone oczy. nie mam kompletnie pomysłu na makijarz
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Wielce Szanowna Pani
|
To ja się podpinam- nie mam kiecki, fryzjera, makijażystki, butów, torebki i partnera xD
Paznokcie sobie sama maluję xD Buty ciekawe widziałam, na kieckę materiał wciąż szukam, torebkę widziałam, ale nie ten kolor... Lipa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Oto co dzieje się przez stosowanie obcojęzycznych zapożyczeń (make up).
![]()
![]() |
#20 |
Wielce Szanowna Pani
|
Niech żyje poprawna polszczyzna! dobra dziewczyny, idę dalej walczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
A ja studniówkę mam 13 stycznia, a przymiarkę sukienki 4 :P xDDD
no i mam buty już i kolczyki, i cienie, tusz, błyszczyk... hmmm 3 stycznia idę do fryzjerki, to jak mnie umodeluje na nowo to zapytam o studniówkową fryzurkę, a jutro jadę na miasto i zapytam o tą śliczną torebkę którą widziałam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
hmm powiem ci szczeże że ciężko to określić,, gdyż ma ona odcienie zieleni i niebieskiego a czasami sam niebieski. w zależności od padania światła. w zielen raczej wpada.
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hmm noo dobrze ze to wszystko zostało przeniesione bo tam nic nie dało sie znalezc
![]() ![]() a teraz pytanie do dziewczyn z okolic wawy czy tez radomia... szukam złotych kolczykow i bransoletki w stylu bollywood nie widziałyscie czegos takiego gdzies przypadkiem?? co do butow to jeszcze nie wiem... chyba zdecyduje sie na złote sandałki bo niby mam jedne czarne butki sliczne... ale wysokie i moga mnie w nich stopy bolec... a ze TŻ jest niewiele wyzszy ode mnie (ja mam 172) to nie mgoe wariowac z obcasami... ;/ i nie chce wygladac jak baba herod ![]() nizej zamieszczam zdjecia 1. sukienka - szyje sie tyle ze bedzie czarna... 2. fryzurka... tyle ze ja nie mam grzywki... 3. Ja.. bo licze ze mi pomozecie w wyborze makijażu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ja dzis kupilam ozdoby do paznokci, wczoraj podwiazke i ponczochy i lakiery holograficzne.. sukienka juz zwezona.. buty sa na wszystkich probach mialam.. Tz ma juz tez garnitur, buty, koszule i krawat.. fryzjerow poumawianych mamy, wiec jestesmy gotowi i sie nei boimy lecz czekamy na impreze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nick: Data: Fryzjerka: Kosmetyczka: Sukienka: Dodatki: Partner: ana902 05.01 zamówiona zamówiona Jest Nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hmm a ja mam:partnera iiiiii .....buty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kurczę kobiety ja studniówke mam 5 stycznia..Mam na razie tylko buty, torebke, pończochy podwiązke(która nawiasem mówiąc jest obleśna, dobrze że jej nie widać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() makijaż zrobie sama bo nitk mnie nigdy nie wymalował tak żebym się czuła tak dobrze jak się czuje jak sama się odpicuje, paznokcie również robie sama sobie i nie tylko sobie bo przychodzi rzesza fanek mojej twórczości ![]() Najgorsza jest ta fryzura bo chiałabym kręcone, ale boje sie że nie wytrwaja bo mam proste włosy z natury... A spiętych mieć nielubie, a proste i wytapirowane mam codziennie, pozatym jak mam mieć proste to sama sobie zorbiłabym.. A ja chciałam kręcone uczynić moje druciska ![]() ![]() ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2007-12-28 o 14:16 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
witam w II części
![]() ja dziś mam pierwszą przymiarke...czekałam na nią 17 dni hehe mam nadzieje ze sie nie załame dzis jak zobacze co ta moja krawcowa nawycinała z materiału :P mam problem z butami ![]() ![]() no i make up... kupiłam sztuczne rzesy w h&m ale boje się, że ten klej do nich nie bedzie za dobry ![]() ![]()
#30 |
Wtajemniczenie
|
![]()
W nowej części oczywiście i ja muszę się pojawić
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.