|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
"inne" walentynki ;)
hej
mam taki problem... chodzi o to ze razem z moim chlopakiem mamy studniowke w Waletynki i nie chcialabym kupowac mu misiow, obraczek bo chlopcy i tak nie ciesza sie z takich prezentow tylko czyms go zaskoczyc no nie jestem na tyle odwazna zeby wyjsc na scene i powiedziec przed cala szkola jak bardzo go kocham :p ale chcialabym cos rownie milego moze cos fajnego wyciagne z torebki i go zaskocze... kompletnie nie mam pomyslow... Pomozcie
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "inne" walentynki ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "inne" walentynki ;)
Cytat:
Szczerze Ci powiem, że chciałabym Ci jakoś pomóc, ale nie mam żadnych pomysłów. Nigdy tak nie miałam, ale nie przejmuj się studniówką w walentynki, ja mam Bal Gimnazjalny wtedy xD cóż. ;]
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

mam taki problem... chodzi o to ze razem z moim chlopakiem mamy studniowke w Waletynki
i nie chcialabym kupowac mu misiow, obraczek bo chlopcy i tak nie ciesza sie z takich prezentow tylko czyms go zaskoczyc