|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Meteorites 01 teint rose NOWE, NIEUŻYWANE!!!
NIEAKTUALNE!!!
Wymienię meteoryty Guerlain 01 teint rose NOWE, NIEUŻYWANE- dostałam w prezencie- oddaję z prostego powodu- posiadam już takie ))Kulaski pochodzą z Sephory i są na 300% oryginalne i nieużywane!!! WYMIENIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA POZYCJE Z PONIŻSZEJ LISTY: 1. Wish Choparda min. 50, 75 ml- interesuje mnie tylko ta wersja 2. Miss Dior Cherie EDP 3. Lolita Lempicka 4. Angel TM 5. Moschino Glamour 6. Chloe LOVE Najchętniej jednak oddałabym za Wisha Choparda
Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2011-03-09 o 09:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Meteorites 01 teint rose NOWE, NIEUŻYWANE!!!
Hej;moja siostra ma Choparda tylko nie jestem pewna jaka pojemność (zamknięty w folii,nieużywany), Rozumiem,że byś oddała???
Pozdro P.S. Ten wpis to tak żeby mi się zasubskrybowało i nie znikło,póki się z nią nie skontaktuję w tej sprawie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No fajnie,tylko muszę ją dorwać (w pracy jest
bo nie pamiętam,ile tego ma,jaką pojemność (na 100% ma i na 100% nieodpieczętowane - nieudany prezent )
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero co zaczynam Wizażową karierę więc proszę o wyrozumiałość.
Mam Moschino Glamour 50 ml, chętnie wymieniłabym na Meteoryty. Tylko nie mam pojęcia jak ta procedura wygląda Edytowane przez klipsik Czas edycji: 2011-03-08 o 16:53 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Chopard Wish 75 ml chętnie wymienię. Tyle że też nie mam pojęcia jak taka wymiana przebiega.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

))