|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
w czym na ślub?
Witam,
dostałam zaproszenie na ślub koleżanki i zupełnie nie wiem w co się ubrać. Na ślubie byłam kilka lat temu i nie wiem jakie są tendencje. Może coś zaproponujecie? gdzie w Warszawie jest fajny i niedrogi sklep z kieckami na taką okazję? oczywiście muszę kupić też dodatki do sukienki....
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w czym na ślub?
przyłączam się do pytania bo chyba nie uda mi się wykręcić od obecności na ślubie i weselichu
planowane jest na październik więc może być już zimno |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
propozycje sukienek na wesele znajdziecie w wątkach:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...esele+sukienka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...esele+sukienka
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny , wkleje wam kilka opcji sukienek które mi się bardzo podobają
![]() min. sukienki odcinane pod biustem , bombki , falbaniaste i ostatnia propozycja z wielka kokardą na biuście osobiście najbardziej podoba mi się ta ostatnia (jest z cubusa)a dodatki to już wybierzecie jak się zdecydujecie na konkretną sukienkę, więc tutaj nie mam propozycji
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja potrzebuję czegoś bardziej zabudowanego ze wzglęgu na jesienną porę i niedostatki figury
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
różowa śliczna![]() skąd jeśli można wiedzieć??
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się, że jest cudowna niestety nie wiem gdzie ją można dostać , chyba pozostaje allegro ![]() edit : taką jak na zdjęciu znalazłam na all też ładniusia
Jakże naturalną rzeczą jest fruwanie i jak nienaturalnym jest nie mieć dokąd pofrunąć. Edytowane przez ciociazosia Czas edycji: 2008-12-10 o 15:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

(jest z cubusa)
różowa śliczna