|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o radę.
Cześć!
Przed świętami chciałabym wybrać się do fryzjera. Nie mogę się jednak zdecydować na parę rzeczy. Byłabym wdzięczna za pomoc. 1. Myślę na temat grzywki? Nie wiem jednak czy by mi pasowała i jeśli już to jaką sobie zrobić. 2. Maluję włosy "Dziką orchideą" z firmy Safira i zastanawiam się czy by na ten kolor nie zrobić parę pasemek w kolorze śliwkowym bądź czarnym. 3. Zastanawiam się nad ścięciem. Czy zrobić z nimi coś więcej, czy tylko wycieniować i trochę je postrzępić. Z góry dzięki. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę o radę.
Znalazłam pare fryzur, które by mnie interesowały. Nie wiem jednak czy cos takiego wyjdzie na moich włoskach i czy bede w tym ładnie wyglądać....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.fryzjer-creator.pl/img/curly_3.jpg Edytowane przez smietaniak Czas edycji: 2008-12-12 o 00:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Po pierwsze - masz śliczne włosy a każda z fryzur które pokazałaś to poprostu efekt styliingu( nie oszukujmy się - gwiazdy wcale nie mają takich pięknych fryzur po porannym przebudzeniu ![]() Oglądając zdjęcia Twojej obecnej fryzury myślę, że wystarczy pocieniować włoski i osiągniesz ten sam efekt ![]() Co do grzywki to prostej nie radzę, ale na bok jak najbardziej ![]() A kolor...to chyba indywidualna kwestia Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Według mnie bardzo dobrze byś wygladała w ostatniej fryzurce, patrząc na Twoją urodę wydaje mi się że idealnie pasują ci włosy w odcieniach czerwieni
Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

Po pierwsze - masz śliczne włosy