|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
co sądzicie o takim zestawieniu?
zastanawilam sie w co moglabym sie ubrac na sylwestra
i wymyśliłam takie zestawienie : fioletowa bluzka ( załączona niżej); czarne, krótkie, materiałowe spodenki; fioletowe rajstopy i czarne botki na obcasie. Co myślicie o takim zestawieniu?
Edytowane przez KasieNk4 Czas edycji: 2008-12-09 o 23:14 Powód: bledy |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co sądzicie o takim zestawieniu?
Myślę, że to bardzo kiepski pomysł. Po pierwsze rozumiem, że stanik będzie inny
Po drugie bluzka jest świetna na spotkanie ze znajomymi lub kawkę z koleżanką. Na sylwestra jakoś mało elegancka i wystrzałowa. Spodenki są nawet ok. ale na pewno nie z fioletowymi rajstopami. Naprawdę nie wyglądają fajnie kolory na przemian. Strój ogólnie mógłby być ale na sylwestrową imprezę mi nie pasuje. I jeszcze raz sama bluzka naprawdę świetna.A gdzie wogóle ten sylwester? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
hmmm to moze czarne rajstopy?
jesli chodzi o bluzke to nawet nie biore pod uwage innej a na sylwestera wynajmujemy sale ze znajomymi aha, i dzieki za opinie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Napewno zrezygnowałabym z fioletowych rajstop, tak jak poprzedniczka myśle, że zestaw ten nie byl by zbyt efektowny.
Mysle, ze moglabys dodac jakies ciekawe dodatki (błyszczące) plus kosmiczny makijaz badz nawet czarne rajstopy z jakimis blyszczacymi nitkami (czy cos w tym stylu), jednak oczywiscie nie wszystko na raz ![]() Wierze ze cos wymyslisz, jeszcze duzo czasu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ta bluzka psuje caly efekt
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Mi też ta bluzka raczej się nie podoba, te fioletowe rajtki to tez lichy pomysł, ale jeśli to jakaś domówka u znajomych to bluzka + spodenki, taki zestaw jest oki.
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ee nieee
bardzo mi sie niepodoba jak ktso zaklada krotkie spodenki i do tego rajstopy i buty na obcasie niee ![]() malo orginalne
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Zestaw dobry, ale na spotkanie ze znajomymi, na sylwestra proponuję coś bardziej imprezowego, ten zestaw jest zbyt 'codzienny'.
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Do tej bluzki ubrałabym raczej rurki i buty na obcasie - np. czerwone. Nie uważam, że tego nie można włożyć na zabawę sylwestrową, jeśli to kameralna impreza, a nie jakiś bal. Można, ale odpowiednie dodatki tutaj muszą zrobić nastrój. Czarne, krótkie spodenki - to już by wyglądało raczej jak na wf lub spacer z psem latem.
Aby nieco "uszlachetnić" tą bluzkę mogłabyś ubrać jakieś - najlepiej srebrne - eleganckie kolczyki (wiszące) lub rzucający się w oczy naszyjnik. Oczywiście stanik inny (koronkowe, ładne ramiączka lub silikonowe), aby nie wystawały białe ramiączka. Do ręki mogłaby być jakaś wystrzałowa czarna kopertówka - może być nawet nieco błyszcząca. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2008-12-10 o 13:13 Powód: literówki |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... jeśli w grę wchodzi tylko ta bluzka, to ja ubrałabym do niej rureczki i żółte szpilki, a jak nie to może pokombinowałabym z bielą (bo uwielbiam łączyć fiolet z bielą) albo ze srebrem. Pomysł z fioletowymi rajstopami a kysz ;-)
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Hm, zestaw mało trafiony. Bluzka w takim stylu ala "nietoperz" nie będzie dobrze wyglądała do krótkich spodenek (wiem bo sama to przetestowałam). Jak już ktoś wcześniej wspomniał - rurki i szpilki i będzie bomba
i proponuje jakieś duuuże srebrne kolczyki
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem krótkie spodenki to zły pomysł.
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
zbyt monotonnie i zbyt codziennie. jestem na "nie"
|
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
A mi w ogóle nie widzi się taki krój bluzki z krótkimi spodenkami.
Fioletowe rajstopy? Odpada! Jeżeli już upierasz się przy tej bluzeczce, to może dołącz do niej jakieś extra rurki błyszczące, może skórzane? Teraz są modne i są mega sexi.
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
a wiec dzieki
bede myslec o czyms innym ale jak dla mnie to nie jest zbyt codzienne bo na codzien mozna zobaczyc mnie jedynie w jeansach
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym ja założyła fioletowe rajstopy i krótkie spodenki to w oczach znajomych wyglądałabym orginalnie bo też na codzień tak nie chodzę ![]() Szkoda że nie możesz nam pokazać się jak wygląda ten strój ![]() Ja się wyłamię i myślę że twój pomysł może być trafiony wszystko zależy od tego jakie to są spodenki, jaka długość,krój itp
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

i wymyśliłam takie zestawienie : fioletowa bluzka ( załączona niżej); czarne, krótkie, materiałowe spodenki; fioletowe rajstopy i czarne botki na obcasie. Co myślicie o takim zestawieniu?

jesli chodzi o bluzke to nawet nie biore pod uwage innej