|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Paul's girl
|
za drobiazg!
NIEAKTUALNE
jak w temacie - oddam za jedną/dwie przydatne mi rzeczy ![]() Kolastyna - SlimBody mleczko ujędrniające efekt stopniowej opalenizny. Nawilża i wygładza, 200ml - zostało 100ml - rez. Mixa - francuski samoopalacz do cery wrażliwej, 50 ml - zostało ok 40ml - rez. Cosmence - Re-Fine Pore, krem matujący 50ml. Higieniczne opakowanie z pompką - została połowa - rez. Soraya - Złocista pielęgnacja krem brązująco-pielęgnacyjny 50ml, zostało 99proc. Golden Rose - kontorowka do oczu No. 333, zieleń Golden Rose - Ultra Brilliant Volume Tube Lip Gloss 14g + kartonik kosmetyki są czyściutkie i zadbane ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez istari Czas edycji: 2009-10-10 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: za drobiazg!
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Paul's girl
|
szartotka niestety nic.
Agniesia666 wypatrzyłam u Ciebie: Małgorzata Musierowicz – Córka robrojka 1996, stan db+ yves rocher ming shu edt, 7,5ml ![]() jestem bardzo chętna na wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za: Cosmence - Re-Fine Pore, krem matujący 50ml. Higieniczne opakowanie z pompką - została połowa
??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.