|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
___________proszę o rady_______
Witam. Ostatnio zdecydowałam się na blond, obecnie mam czarny, nie mogę już na niego patrzeć i planuję stopniowe rozjaśnianie. Prosiłabym Was Drogie wizażanki, o pomoc. Mam w sumie dylemat, boję się, że kolor nie będzie mi pasował, chociaż naturalnie jestem jasną blondynką ^^ Chciałabym, by mój planowany kolor, był mniej więcej taki: (żeby nie było, zdaję sobie sprawę z tego, że nie będzie łatwo
![]() ![]() ![]() kolor ktory mi sie marzy ^^- Załącznik 3421196 Edytowane przez ToxicCherry Czas edycji: 2010-09-27 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ___________proszę o rady_______
ehm... coś mi się zdjęcia nie ładują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
teraz powinny działać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
bardzo ladnie Ci w czarnych dluugich wlosach
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się że w czarnych długich ci najlepiej, ale wracając do pytania o blond - moim zdaniem będzie on na pewno lepszy niż wiśnia - zdecydowane kolory ci służą, więc w blondzie myślę że będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
a mnie się podobasz w czerwonych i w takiej długości jaką na tym zdjęciu właśnie masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Według mnie lepiej Ci w długich, a z blondem też Ci raczej będzie do twarzy
![]() Przejście jednak z czarni do platynowego blondu to dłuuuga droga, ale życzę Ci powodzenia jeżeli się na to zdecydujesz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
to zależy jakie kto ma włosy, u mnie nie ma żadnego problemu jeśli nałożę 2 rozjaśniacze 6 tonów na czarne i potem na to farbę żeby był ładny kolor, ale to tylko moje włosy więc radzić źle nie chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
W długich zdecydowanie bardziej mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za odpowiedz
![]() co do tej wisni na zdjeciu, to byl eksperyment po nieudanym blondzie, najpierw sama zafarbowalam w domu joanna platyną, wyszły marchewkowe, po kilku dniach załamana przyszłam od fryzjera z rudo-żółtymi włosami( chciałam je ponownie rozjaśnić). ^-Wyglądając jak idź po wino i nie wracaj, postanowiłam coś zrobić z tymi wlosami(ale ich nie przyciemniać) i zafarbowałam na czerwono xD najpierw kolor wyszedł różowy, później przerodził się w brzydką śliwkę. Zbliżało się wesele i załamana swoimi włosami, nie dojż że je ściełam z powodu OGROMNYCH zniszczeń (wlosy były doslownie jak guma), to jeszcze wrociłam do czerni..I teraz juz tak szybko nie dam za wygraną, blond albo nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem nie powinnaś nic robić i zostać przy czerni. Naprawdę ślicznie w niej wyglądasz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
długie czarne włosy ok
![]() ![]() Ja mam teraz taka moją wymarzoną platynkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.