|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mam wyżsża temperature...
Czy ktos wie, co to może być? Od 3 dni moja temeperatura to 36,9 C. Wiem, wiem, co to może oznaczać, ale jesetme jeszcze przed miesiączką, czekam właśnie ale to dopiero za tydzień. Jaka najprawdopodobniej jest przyczyna podwyższonej temeperatury? Nic nie wskazuje na przeziębienie, bo czuję się bardzo dobrze, z resztą od dawna nie choruję wcale. Z moich widomości wynika, że to nie jest osłabienie, bo osłabienie to niższa niż zwykle temperatura?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Mam wyżsża temperature...
36,9 to normalna temperatura. Ja mam zawsze taka (po mamie) i nie ma w tym nic dziwnego. Martwilabym sie, gdyby to bylo 37,4 ale 36,9 to przeciez tylko 0,3 wiecej niz powiedzmy 'przecietna', ktora dla kazdego czlowieka i tak jest troszke inna. Moglas sie zdenerwowac albo cos w tym stylu i juz wystarczy zeby miec odrobine wyzsza temperature.
Mysle, ze nie ma co przesadzac. Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a ja od ponad tygodnia mam 37,2-7 i zadnych innych objawow. zostalam juz przebadana na wszystkie mozliwe sposoby i nie wykryto nic
![]() ![]()
Potrafił nieraz siebie się wyrzec, aby innych wspierać, Nie litość go jednak wiodła ni sumienie, Lecz myśli jakieś dziwne zwyrodnienie Kazało mu, podobne zwykłej dumie, Czynić, czego nikt lub mało kto umie; I za tymże impulsem w pokus chwilach, Duch jego takoż ku złu się nachylał. Byron "Lara"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hmmm... NO ja sie trochę przestraszylam, bo to podręcznikowa tepmeratura ciążowa, ale już nie jeden raz mnie w szkole okłamali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Cheetah- a dlaczeg z tym 37,4 akurat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
lekko podwyższona temperatura w okresie po owulacji (az do miesiączki) to normalna sprawa, najprawdopodobniej masz tak co miesiąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Najprawdopodobiej nie. Jakiś czas temu tak dl wprawy prowadziłam cały ten kalendarzy z mierzeniem temp. i temperatura spadała zaraz po owulacji-nie była taka aż do miesiaczki. Ale zgadzam się, że może to być powodem stresu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie martwcie sie
![]() ![]() ![]() a tak jak mowi cheetah to 36.9 to nie ejst podwyzszona temperatura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
moja babka całe życie miała i ma nadal 35,5...i żyje już 90 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.