|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
odważyłam się spytać-proszę doradźcie mi...
Witam!!
Potrzebuje porady w sprawie zmiany fryzurki i koloru włosów. Kiedyś miałam gęste włosy, ale po operacjach i narkozach straciłam ponad połowę z nich ![]() Wiem, że zdjęcia nie są najlepsze, ale niestety tylko takie mam, mam nadzieję, że trochę pomogą. Czekam na rady, pOzdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: odważyłam się spytać-proszę doradźcie mi...
ja na Twoim miejscu nie zmieniałabym koloru włosów - po pierwsze dlatego, że bardzo ładnie Ci w blondzie - szczególnie na ostatnim zdjęciu mi się podoba, a po drugie, skoro masz cienkie i osłabione włoski, zniszczysz je sobie farbą...
natomiast szampon koloryzujący schodzący po kilku myciach z blond włosów czasami zostawia plamy - tak miała moja przyjaciółka, która z utlenionych blond włosków zrobiła sobie jasny brąz szamponetką. wyglądało to fatalnie. wydaje mi się, że w takiej fryzurze jak załączyłaś (zdjęcie Tilli) wyglądałabyś bardzo ładnie: ) tylko pewnie musiałabyś używać szamponów i pianek nadających objętość, bo Twoje włoski wyglądają na trochę przyklapnięte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za radę, może rzeczywiście zmiana koloru to nie jest dobry pomysł. Zmieniałam kolor kilka razy ale zawsze uważałam, że najlepiej mi jednak w blondzie. A co moich włosków to rzeczywiście są przyklapnięte i nie ładnie sie przez to prezentują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mi sie wydaje ze fryzurke mozesz zmienic, ale faktycznie kolorek masz ladny, zreszta fryzure tez, ale jak chcesz zmienic to w takiej tez bedzie Ci ladnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;6958428]ja na Twoim miejscu nie zmieniałabym koloru włosów - po pierwsze dlatego, że bardzo ładnie Ci w blondzie - szczególnie na ostatnim zdjęciu mi się podoba, a po drugie, skoro masz cienkie i osłabione włoski, zniszczysz je sobie farbą...[/quote]
zgadzam się ![]() Cytat:
Krótsza fryzura na wiosne odmienią Twój wygląd, ale i zapewne poprawią kondycje włosów. Mnie osobiście podobasz się w grzyweczce na bok co sprawia, że fryzura nie jest taka zwyczajna, a i sama Ty nabierasz jakiegoś charkterku, pazura. Dodaje propozycje fryzur, które moim zdaniem będą w sam raz dla Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoś może jeszcze jakies pomysły co do mojej czuprynki??
![]() Dorzucę może jeszcze fotki dwóch kolorków, o których ewentualnie myślałam. pozdrawiam Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Proszę doradźcie i mnie...
Witam! Nie tak dawno wyszłam za mąż i przeprowadziłam się do innego kraju. Brakuje mi kogoś, kto mógłby doradzić mi co mogłabym w sobie zmienić. Myślę nad zmianą fryzurki i może koloru włosów. Mam kilka opcji w swej głowie i mam nadzieję, że może i Wy coś mi doradzicie
![]() Jeśli chodzi o zmianę koloru włosów to myślę nad ich przyciemnieniem, może jakiś zimny ciemny blond? albo jasny brązik...nie wiem...nie potrafię wyobrazić siebie w tych kolorach. Jak myślicie co by mogło do mnie pasować? Załączam 2 swoje zdjęcia i fryzurki nad którymi myślę. pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę doradźcie i mnie...
mysle ze fajnie by ci bylo gdybys troszke przyciemnila wloski,tylko nie drastycznie bo masz jasna karnacje.Moze pasemka ciemniejsze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za zainteresowanie. Jeśli chodzi o ciemniejsze pasemka to miałam juz kilka razy, na początku wyglądały świetnie ale po czasie te ciemniejsze wypłukiwały się do rudego i wygladały okropnie. W rzeczywistości włoski mam troszeczkę ciemniejsze, na załączonych zdjęciach "potraktowałam" je płukanką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ;-)
śliczna z Ciebie kobitka! Wydaje mi się, że ładnie by Ci było w ciepłym blondzie lub w karmelu. Oto małe symulacje dla zobrazowanie moich rad. ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
mnie podobasz się w takich włosach, jakie masz
![]() jeśli tym krajem jest Iran, Zjednoczone Emiraty Arabskie albo Egipt (czy podobny), to radzę przefarbować się od razu na czarno ![]() obejrzałam symulacje Eowiny - i myślę wręcz przeciwnie: ciepłe kolory nie są dla Ciebie. zdecydowanie. nie rób sobie żółtka na głowie, nie eksperymentuj z ciepłymi rudościami. moim zdaniem dobrze wyglądałabyś w chłodnym jasnym brązie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dzięki za propozycje, ale niestety nie wyobrażam sobie mieć na głowie odcienia, który wpada w rudy. Ciepłe kolory nie są raczej dla mnie. Ale jakbyś miała chwilę czasu i oczywiście ochotę to proszę Cię o zrobienie podobnych symulacji, tylko w ciemnym chłodnym blondzie i jasnym chłodnym brąziku. Byłabym bardzo wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10283038]mnie podobasz się w takich włosach, jakie masz
![]() jeśli tym krajem jest Iran, Zjednoczone Emiraty Arabskie albo Egipt (czy podobny), to radzę przefarbować się od razu na czarno ![]() obejrzałam symulacje Eowiny - i myślę wręcz przeciwnie: ciepłe kolory nie są dla Ciebie. zdecydowanie. nie rób sobie żółtka na głowie, nie eksperymentuj z ciepłymi rudościami. moim zdaniem dobrze wyglądałabyś w chłodnym jasnym brązie.[/QUOTE] hehehe, nie nie ten kraj to Niemcy! dzięki, mnie też podoba się kolor moich włosów, ale mam go dość długi czas i po pierwsze trochę mi się znudził, a po drugie włoski są trochę zniszczone od rozjaśniania. A jeżeli nie zmiana koloru, to może zmiana fryzury? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
myślę, że jasny brąz był by super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Mysle ze fajnie byloby ci w takiej fryzurce jak na ostatnim zdjeciu i z grzywka na bok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
pytam, ponieważ nie wiem: Twoja odpowiedź dotyczy mojego wątku czy jest to odpowiedź na pytanie koleżanki wyżej? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
To byla odpowiedz do magdy 1987
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.