|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Isabella Rossellini Storia
Nieaktualne
![]() Jakiś czas temu dostałam, spróbowałam i w żaden sposób się przekonać nie mogę. Pomyślałam więc, że może ktoś przygarnie, bo lubi. Co się u mnie kurzyć będzie? Jak w tytule: Isabella Rossellini Storia 15 ml. Psiknięte może ze dwa razy (Jak się patrzy to tak pół centymetra "luzu". Za co? Coś z zapaszków ![]()
Szukasz fotografa noworodkowego w Warszawie? Zapraszam na moją stronę: www.magdaskrzypczak.com Edytowane przez KroofkaNeonoofka Czas edycji: 2009-01-23 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JESTEM ONA
|
Dot.: Isabella Rossellini Storia
Witaj
![]() Mam propozycję jakieś 12 ml Aqua Allegoria Angelique Lilas Guerlain w atomizerku sephorowym 30 ml za Twoją I.Rossellini. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...lilas-edt.html to jest link do KWC odnośnie tego zapachu ![]() edit: mogę dołożyc też kilka próbek innych zapachów ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-01-23 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Napisałam Ci na PW, ale tak sobie jeszcze pomyślałam, że się muszę zastanowić (dam znać późnym wieczorem), bo się trochę boję tego bzu. ;P
![]() |
#4 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mi pasuje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.