![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Diamonds Armani
Malo opisow znalazlam na Wizazu i zdaje mi sie, ze malo ktora z nas zna juz ten zapach... Nie ma tez osobnego watku, a mam nadzieje, ze na taki asluguja te perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diamonds Armani
Cytat:
Ja juz nie moge sie doczekac! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A co to jest HC?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Aha... Hmmm, HC wachalam baaardzo danwo temu... ale malinowo mi sie kojarza. NO zobaczymy... Mam plan obdzwonic jutro wszystkie perfumerie z zapytaniem KIEDY bedziemy miec Diamonds u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie zapomnij nam doniesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Donosze, ze zrobilam runde telefoniczna po znanych po wiekszosci znanych mi perfumerii i oto czego sie dowiedzialam:
Sephora (do 2 dzwonilam) - nikt nic nie wie, a w ogole coz to za perfumy...? ![]() Douglas - 1-2 tyg. powinny byc, na pewno ten miesiac w kazdym razie Marionnaud - i tu mega zaskoczenie - beda, juz w ten piatek lub poniedzialek. Moglam w sumie zadzwonic do warszawskich perfumerii, tam moze predzej by wiedzieli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzwonilam wlasnie do Douglasa w Galerii Mokotow i pani powiedziala, ze nie maja zadnych informacji. Srutu-tutu. Trzeba w taki razie nawiedzic Marrionaud. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja również już nie mogę się doczekać, żeby przetestować te perfumy, ale jeśli będą podobne do HC to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
w Bootsie w uk perfumy juz sa dostepne
![]() ![]() Nie pasuja mi w ogole do Beyonce reklamujacej zapach.. Moje pierwsze skojarzenie bylo takie,ze zapach wydal mi sie dziwny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ojejku, co za brak informacji...
A co do opisu Karrinki to czytalam tez opis jednej z Wizazanek (wybaczcie, nie pamietam ktorej) - z tego co zapamietalam dostala Diamonds od meza i ze pachna frezjami i wanilia i ze sa swieze i slodkie jednoczesnie. Az sie napalilam, czytajac taki opis, no ale jesli to sa jednak malinki... No to chyba raczej podchodzi pod klimat HC. POzyjemy, zobaczymy, ja sie juz nie moge doczekac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Teżś mnie to cieakwi, tym bardziej, że reklamuje je Beyonce, chociaż True Star mnie nie urzekły- banał :/...
Zdziwiłam ise tymi malinkami. Ja wyobrażałam sobie coś czystego, świeżego ,a zarazem ciut orientalnego, w stylu, wybaczie porównanie, Perecieve Avonu!
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Frezje???
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja w Diamonds nie czuje malin wcale
![]() ![]() Na mojej skorze dominuje frezja, a pozniej wanilia. Uzywam ich od tygodnia i juz zdazylam pokochac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wlasnie poprosilam Ciebie w watku "Czym dzis pachniesz" o recencje ![]() Bylam dzis w Sephorze i w Marrionaud w Arkadii. W Sephorze nic nie wiedza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No to szczescie jest blisko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Mnie się na pierwsze wąchnięcie bardzo spodobały, ale ponieważ wąchałam je na szkoleniu nie zdąrzyłam wąchną po raz drugi więc z niecierpliwością czekam aż wejdą do mojej Sephory, żeby je lepiej poznać
![]() A to dla tych które jeszcze nie znają Diamonds: Akord owocowy: Świeżość i zachwycający blask. Efekt niezwykle barwnego połączenia nut owocowych: malinowej oraz liczi. Akord kwiatowy: Głęboka nuta kwiatowa to kompozycja niezwykle kobiecej róży, frezji oraz nizinnej lilii. Akord drzewny: Intensywny i wytworny welon podkreślony przez wetiwer, drzewo cedrowe oraz paczulę. Akord ambrowy: Po rozwinięciu aromatycznego bukietu pozostaje zmysłowy i przyjemny zapach ambry i wanilii.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mmm... brzmi zachęcająco, zaczyna się maliną, a kończy wanilią. Widzę, że zapach już wzbudza zainteresowanie, pewnie wszystkie rzucimy sie tłumnie, aby go przetestować, jak sie pojawi. Oby to nie było ogólne rozczarowanie.
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze wrazenie: swiezosc i duzo kwiatow (glownie frezja), zapach wydaje sie byc bardzo intensywny. Pozniej lagodnieje, trzyma sie blizej skory i wyczuwam nutki drzewne oraz delikatna wanilie (z pewnoscia nie taka jak w HP ![]() Wlasciwie to ta ciepla baza podoba mi sie najbardziej. Troche cos mi "zgrzyta" w tych perfumach, byc moze owa kwiatowa swiezosc z nut poczatkowych z ciepla, niemal mruczaca ![]() Warto przetestowac.. Wszak co skora to inne wrazenia. Mimo, iz obficie skropilam nadgarstek, to teraz wyczuwam je bardzo blisko skory, musze przytknac nos do nadgarstka. PO 5 godzinach zostaje tylko niewyrazny slad po zapachu. To moj pierwszy test, wiec niewiele wiecej moge powiedziec. Osobiscie potrzebuje wiecej czasu na "oswojenie" zapachu. Raczej niechetnie wacham cos w perfumerii. Niechetnie, bo wole probki i cicha kontemplacje w zaciszu domowym, kiedy moge sie skupic i zastanowic glebiej nad poszczegolnymi fazami zapachu. Moze kiedys pokusze sie na testy globalne. ![]() Innowacja to zadna nie jest ![]() Nie podobal mi sie tester: korek nie pasowal mi do butelki zdecydowanie, natomiast flakon wyglada duzo ladniej na zdjeciach, niz w rzeczywistosci.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-10-04 o 22:03 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Szkoda że blisko skóry... mam już dość,zwłaszcza że idzie zima,trzeba się otulić jakąś miłą mgiełką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tez nie lubie perfum trzymajacych sie blisko skory. Ale moz enie bedzie tak zle
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Super, juz sie ciesze na sama mysl o wachaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaję, że ten zapach znajdzie się na mojej liście must have
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj z Burn wąchałyśmy w Sephorze
![]() dla mnie - totalne nudy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezji sobie nie przypominam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki za donos.Babole w warszawkich Sephorach nawet nie wiedzialy co to i kiedy sie pojawi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.