|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zna się ktoś na pierścionkach ?
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy widzieliście podobny pierścionek i ile mniej więcej mógłby być wart. Jest on już w moim domu kilkadziesiąt lat.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cc4491bd7.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zna się ktoś na pierścionkach ?
chyba najprościej by było zajść do jubilera... na zdjęciu nie widać "cennych" szczegółów...
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Idź do jubilera, niech zacznie od podstaw, czyli metal i kamień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
według mnie pierścionek wygląda na rosyjski...kiedyś były one bardzo pożądane... sama mam w domu pierścionki w podobnym stylu... duży kamień i zdobienia dookoła...
no, ale jak wyżej wspomniałam... ceny nie da się ustalić...
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może być to srebro, pierścionek wygląda na dosyć stary.. gdzieś na obrączce powinna być wybita próba itd poszukaj, najlepiej pod lupą co jest napisane to na pewno wiele pomoże, bo i po rodzaju oznaczen będzie dało się chociażby ramy czasowe określić
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.