![]() |
#1 |
never say no to panda
|
Kosmetyczne porządki
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Malutkie porządki w szafkach: 1. Avon Nail Experts - preparat do usuwania skórek (użyty max. 2 razy) - wymienione 2. Avon Clearskin 7ml - bezbarwny sztyft przeciw wypryskom (użyty kilka razy - ubytek niewidoczny (uwaga! brak nalepki z datą ważności, ale konsystencja i zapach bez zmian - kosmetyk zakupiony u konsultantki w marcu/kwietniu tego roku) 3. Avon ColorTrend - mini cień do powiek kolor: Sugar Cane (użyty 2 razy - test na łapce) (uwaga! brak nalepki z datą ważności, ale konsystencja i kolor bez zmian - kosmetyk zakupiony u konsultantki w styczniu/lutym tego roku) 4. Oriflame Casual Cutie EDT 30ml (pozostało ok. 50%) - wymienione 5. Oriflame Lady Vintage EDT 30ml (pozostało ok. 70%) 6. Avon Island Vibe EDT 50ml (pozostało ok 40-50% - ciężko ocenić ze względu na kształt buteleczki) 7. Yves Rocher Ode a l'amour Tendrement EDT 30ml (pozostało 85%) (uwaga! perfumy leżały zapomniane w szufladzie - nie wiem jak długo, daty przydatności brak, zapach normalny; po prostu żal mi wyrzucić, a mój TŻ wyjątkowo ich nie toleruje :|) - !!! dziś zauważone (27.09) - w buteleczce unoszą się jakby pojedyncze drobne włoski (kurz??!) - nie mam pojęcia skąd, a Ode nie jest tak stare, żeby miało prawo się coś z nim dziać, ja nie używałam go często (zapach na pewno ma normalny) :/ - wymienione 8. Inglot Matrix - cień do powiek (biały + 2 odcienie żółtego) (maźnięty może 2 razy) - wymienione 9. Oriflame Visions - cień do powiek kolor: Cancer (biały + grafitowy) (maźnięte raz na próbę) 10. Puder Pretty Girl (wyprodukowany dla Douglas) oznaczenie T01 - puder w kamieniu kolor: na oko dość jasna brzoskwinka (użyty kilka razy) (uwaga! od nowości brak gąbeczki; pudełko z grubej tekturki, solidne) 11. Yves Rocher Rose Absolue EDP 50ml (nowiusieńkie) - wymienione 12. Paleta 48 Cieni Yardley (stan zużycia różny - ok. 20 cieni mniej lub bardziej zużytych, w tym przypadkowo 'dźgniętych', 1 cień zużyty dość mocno - widoczne na zdjęciu, reszta cieni bez żadnych uszczerbków ![]() dokładka 26.09 + wishlist --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=10 dokładka 27.09 i 10.10 --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...6&postcount=29 Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyczne porządki
coś u mnie ??
Inglot Matrix - cień do powiek (biały + 2 odcienie żółtego) (maźnięty może 2 razy) 11. Yves Rocher Rose Absolue EDT 50ml (nowiusieńkie) 12. Paleta 48 Cieni Yardley (stan zużycia różny - ok. 20 cieni mniej lub bardziej zużytych, w tym przypadkowo 'dźgniętych', 1 cień zużyty dość mocno - widoczne na zdjęciu, reszta cieni bez żadnych uszczerbków ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jestem chetna na:
1. Avon Nail Experts - preparat do usuwania skórek (użyty max. 2 razy) 8. Inglot Matrix - cień do powiek (biały + 2 odcienie żółtego) (maźnięty może 2 razy) moze cos u mnie?? ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jestem za
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie za Rose Absolue, albo Island Vibes? Prooosze...Baaaardzo mi zalezy.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
never say no to panda
|
emilka*85 - niestety nie widzę nic dla siebie
![]() hathayoga - cały czas myślę nad Molinardem i Legerfeldem, ale najpierw musialabym skoczyć do perfumerii
![]() |
![]() |
#10 |
never say no to panda
|
dokładka 26.09:
13. komplet Rossman Rose - Bath & Shower Gel - żel do ciała i pod prysznic 50ml, Hand & Body Lotion - lekki balsam 50ml, Bath Crystals - sól do kąpieli 55g (całkowicie nowe; zapach łudząco przypomina Rose Absolue YR i może być bardzo dobrym uzupełnieniem) - wymienione 14. Schauma Schwarzkopf - Repair & Care Fluid Szybka Pielęgnacja - z masłem Shea i ekstarktem z kokosa - włosy zniszczone i zmęczone 150ml (pozostało ok 60%; odżywka bez spłukiwania) data ważności 03.2010 15. Schauma Schwarzkopf - Repair & Care Maseczka Szybka Regeneracja - włosy zniszczone i zmęczone 300ml (pozostało ok 70-80%; odżywka do spłukiwania) data ważności 09.2010 16. YR Bio Specific Active Sensitive - łagodzące mleczko do demakijażu 150ml (nowiutkie) data ważności 05.2009 17. Joanna Naturia + Peeling Myjący z Truksawką wygładzający 100ml (użyty dokładnie 1 raz - ubytek <10%) data ważności 07.2010 18. Miraculum Sensitive Skin - Aksamitny Żel do Mycia Twarzy - cera wrażliwa, naczynkowa, skłonna do podrażnień 150ml (użyty kilka razy - ubytek praktycznie niewidoczny) data ważności 07.2009 19. Oriflame - Face Scrub - peeling z proszkiem z migdałów 50ml (pozostało ok 55%) (uwaga! nie ma daty ważności, ale zakupiony był na początku tego roku od konsultantki, konsystencja i zapach w porządku) 20. Yves Rocher Ode a l'amour - perfumy w kremie 7g (maźnięte dosłownie 2 razy) - wymienione 21. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Wanilia - perfumy w kremie 7 g (kilka razy maźnięte - ubytku nie widać) - wymienione 22. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mango - perfumy w kremie 7 g (kilka razy maźnięte - ubytku prawie nie widać) - wymienione 23. Essence Maximum Definition - Volume Mascara 8ml (użyta 3-4 razy) zakupiona w lipcu tego roku 24. GOSH Quatro Eye Shadow - kolor Safari (nowe - górny lewy cień raz maźnięty) (uwaga! pudełeczko posiada dwustronny aplikator) - wymienione 25. Inglot Vertigo cień do powiek kolor #60 (wiosenna zieleń) (użyty kilka razy) (uwaga! data ważności 08.2007, ale cień dalej w pełni 'sprawny' ![]() 26. Inglot Profesjonalny Cień do Powiek kolor #726 (sloneczny pomarańczowy) matowy (użyty kilka razy) (uwaga! brak daty ważności, cień został zakupiony pod koniec zeszłego roku) Wishlist: >> Guerlain Aqua Allegoria Grosellina >> Guerlain Mandarine-Basilic >> Guerlain Herba Fresca >> Gucci by Gucci >> Gucci Gucci EDP >> Gucci Gucci EDP II >> Dior Pure Posion Elixir >> Thierry Mugler Alien >> Hugo Boss Deep Red >> Hugo Boss Pure Purple >> Mexx Wild >> Cacharel Amor Amor >> Beckham Intimately >> Elizabeth Arden Green Tea >> YR Les Plaisirs Nature Wanilia >> YR Les Plaisirs Nature Kokos >> YR Fraicheur Vegetale De... Bambou >> Oriflame Miss Punk >> Shiseido Sun Protection Fluid >> pigmenty MAC >> cienie, pudry, podkłady IsaDora
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za
11. Yves Rocher Rose Absolue EDT 50ml (nowiusieńkie) 7. Yves Rocher Ode a l'amour Tendrement EDT 30ml (pozostało 85%) 13. komplet Rossman Rose - Bath & Shower Gel - żel do ciała i pod prysznic 50ml, Hand & Body Lotion - lekki balsam 50ml, Bath Crystals - sól do kąpieli 55g (całkowicie nowe; zapach łudząco przypomina Rose Absolue YR i może być bardzo dobrym uzupełnieniem) 17. Joanna Naturia + Peeling Myjący z Truksawką wygładzający 100ml (użyty dokładnie 1 raz - ubytek <10%) data ważności 07.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
never say no to panda
|
_Koniczynka_ - nie ma nic dla mnie
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, podobają mi się:
11. Yves Rocher Rose Absolue EDP 50ml (nowiusieńkie) 16. YR Bio Specific Active Sensitive - łagodzące mleczko do demakijażu 150ml (nowiutkie) data ważności 05.2009 24. GOSH Quatro Eye Shadow - kolor Safari (nowe - górny lewy cień raz maźnięty) (uwaga! pudełeczko posiada dwustronny aplikator) Znajdziesz coś u mnie? [zajrzyj też proszę do starszego wątku - część nadal aktualna - link w pierwszym poście]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
14. Schauma Schwarzkopf - Repair & Care Fluid Szybka Pielęgnacja - z masłem Shea i ekstarktem z kokosa - włosy zniszczone i zmęczone 150ml (pozostało ok 60%; odżywka bez spłukiwania) data ważności 03.2010 15. Schauma Schwarzkopf - Repair & Care Maseczka Szybka Regeneracja - włosy zniszczone i zmęczone 300ml (pozostało ok 70-80%; odżywka do spłukiwania) data ważności 09.2010 17. Joanna Naturia + Peeling Myjący z Truksawką wygładzający 100ml (użyty dokładnie 1 raz - ubytek <10%) data ważności 07.2010 18. Miraculum Sensitive Skin - Aksamitny Żel do Mycia Twarzy - cera wrażliwa, naczynkowa, skłonna do podrażnień 150ml (użyty kilka razy - ubytek praktycznie niewidoczny) data ważności 07.2009 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() p.s. Zauważyłam dokładkę i podoba mi się jeszcze poczwórny cień Gosh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za Yves Rocher Ode a l'amour Tendrement EDT 30ml ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1222420131 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1222373452 color trend prosiłabym o odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za . Oriflame Casual Cutie EDT 30ml (pozostało ok. 50%)
5. Oriflame Lady Vintage EDT 30ml (pozostało ok. 70%) 6. Avon Island Vibe EDT 50ml (pozostało ok 40-50% - ciężko ocenić ze względu na kształt buteleczki) Puder Pretty Girl (wyprodukowany dla Douglas) oznaczenie T01 - puder w kamieniu kolor: na oko dość jasna brzoskwinka (użyty kilka razy) (uwaga! od nowości brak gąbeczki; pudełko z grubej tekturki, solidne) YR Bio Specific Active Sensitive - łagodzące mleczko do demakijażu 150ml (nowiutkie) data ważności 05.2009 Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mango - perfumy w kremie 7 g (kilka razy maźnięte - ubytku prawie nie widać) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
2. Avon Clearskin 7ml - bezbarwny sztyft przeciw wypryskom (użyty kilka razy - ubytek niewidoczny (uwaga! brak nalepki z datą ważności, ale konsystencja i zapach bez zmian - kosmetyk zakupiony u konsultantki w marcu/kwietniu tego roku)
4. Oriflame Casual Cutie EDT 30ml (pozostało ok. 50%) 5. Oriflame Lady Vintage EDT 30ml (pozostało ok. 70%) 6. Avon Island Vibe EDT 50ml (pozostało ok 40-50% - ciężko ocenić ze względu na kształt buteleczki) 7. Yves Rocher Ode a l'amour Tendrement EDT 30ml (pozostało 85%) (uwaga! perfumy leżały zapomniane w szufladzie - nie wiem jak długo, daty przydatności brak, zapach normalny; po prostu żal mi wyrzucić, a mój TŻ wyjątkowo ich nie toleruje :|) 10. Puder Pretty Girl (wyprodukowany dla Douglas) oznaczenie T01 - puder w kamieniu kolor: na oko dość jasna brzoskwinka (użyty kilka razy) (uwaga! od nowości brak gąbeczki; pudełko z grubej tekturki, solidne) 11. Yves Rocher Rose Absolue EDP 50ml (nowiusieńkie) 12. Paleta 48 Cieni Yardley (stan zużycia różny - ok. 20 cieni mniej lub bardziej zużytych, w tym przypadkowo 'dźgniętych', 1 cień zużyty dość mocno - widoczne na zdjęciu, reszta cieni bez żadnych uszczerbków ![]() 13. komplet Rossman Rose - Bath & Shower Gel - żel do ciała i pod prysznic 50ml, Hand & Body Lotion - lekki balsam 50ml, Bath Crystals - sól do kąpieli 55g (całkowicie nowe; zapach łudząco przypomina Rose Absolue YR i może być bardzo dobrym uzupełnieniem) 14. Schauma Schwarzkopf - Repair & Care Fluid Szybka Pielęgnacja - z masłem Shea i ekstarktem z kokosa - włosy zniszczone i zmęczone 150ml (pozostało ok 60%; odżywka bez spłukiwania) data ważności 03.2010 15. Schauma Schwarzkopf - Repair & Care Maseczka Szybka Regeneracja - włosy zniszczone i zmęczone 300ml (pozostało ok 70-80%; odżywka do spłukiwania) data ważności 09.2010 18. Miraculum Sensitive Skin - Aksamitny Żel do Mycia Twarzy - cera wrażliwa, naczynkowa, skłonna do podrażnień 150ml (użyty kilka razy - ubytek praktycznie niewidoczny) data ważności 07.2009 20. Yves Rocher Ode a l'amour - perfumy w kremie 7g (maźnięte dosłownie 2 razy) 21. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Wanilia - perfumy w kremie 7 g (kilka razy maźnięte - ubytku nie widać) 22. Yves Rocher Les Plaisirs Nature Mango - perfumy w kremie 7 g (kilka razy maźnięte - ubytku prawie nie widać) odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#23 |
never say no to panda
|
hathayoga - byłabym zainteresowana:
Clinique Happy 14/30 Molinard Fleur de Figuier 30/100 a z ciekawości Burberry Weekend - o ile nie udałyby się pertraktacje z inną Wizażanką
![]() |
![]() |
#24 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
never say no to panda
|
najchętniej odlewka Kenzo (byłam w Douglasie, znalazłam, testowałam na sobie - najpierw odskoczyłam, a teraz miałabym ochotę jeszcze raz poczuć Summer na skórze)
![]() |
![]() |
#26 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
never say no to panda
|
hathayoga - tak sobie myślę, że Summer chyba bardziej nawet mnie kusi od Weekenda (może dlatego, że pół nocy pod nosiskiem robił mi na siebie straszną ochotę).
Ty chciałaś Rose Absolue i GOSHa, a może coś jeszcze dobrałabyć do pełego listka Summera (bo szkoda mi troszkę też ślicznej buteleczki - która, wiem, jest dość nieporęczna, ale urocza)?
![]() |
![]() |
#29 |
never say no to panda
|
dokładka 27.09 i 10.10:
27. Molinard Autour de la Vanille - granulki do kąpieli 100g (przywiezione półtora roku temu z Francji - niestety plastikowa buteleczka nie przetrwała odprawy bagażowej i nieco się pogniotła) (zużycie - 1 kąpieli = 1 koreczek granulek, więc pozostało >90%) (uwaga! daty ważności brak, posidam ją od półtora roku, ale zapach pozostał bez zmian) 28. Les Huilles Essentielles - odprężający olejek do kąpieli z Kwiatem Pomarańczy 150ml (zużycie - 25% - buteleczka wystarczy jeszcze na 4-5 kąpieli) data ważności 03.2011 29. YR Serum Vegetal Intervention Corrective - krem poprawiający gęstość skóry 50ml (nowy, zafoliowany) data ważności 02.2010 30. Ziaja De-makijaż Nawilżający - płyn do demakijażu oczu 120ml (zużycie max. 5% - użyty 'na próbę') data ważności 08.2010 31. L'Oreal Translucide Soft Ivory (14) - Healthy Glow Make-up 30ml (zużycie - nie wiem, ale na oko minimum połowa została, oceniałabym nawet na 2/3 opakowania) 32. Avon Soft Matte Mousse Makeup Almond - słoiczek 25ml (zużycie ok 15-20%) 33. Elizabeth Arden Sunflowers - odlewka w atomizerze (ponad 30ml) (perfumy z wymiany, niestety nie leżą na mnie zbyt dobrze) 34. Elizabeth Arden Splendor EDP - bez pudełeczka, 30ml (zużycie ok. 15-20%) 35. Guerlain AA Herba Fresca - całości nie oddam, ale że buteleczka duża mogę zrobić odlewkę do atomizera (z atomizerów posiadam tylko 10tki)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.