![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Od 25 kwietnia... - obowiązkowo ;)
Witam wszystkie Panie które pragną do wakacji uzyskać piękną sylwetkę i spokojnie mieścić się w ciuszki o rozmiar mniejsze.
Wiem, że codziennie powstaje wiele wątków, ale zauważyłam że wiele z Was zaczęło odchudzanie przed paroma dniami, więc postanowiłam założyć swój wątek. Mam 16 lat, 161 cm wzrostu i 56 kg wagi. Wiem że to stanowczo za dużo, dlatego chciałabym zrzucić tłuszczyk do 45 kg, choć wiem że to praktycznie niemożliwe więc póki co ograniczę się do równej 50-tki. Tak więc od jutra zaczynam ! Moim głównym problemem są słodycze dlatego postanawiam je jak najbardziej ograniczać. Będę ćwiczyć godzinę dziennie (30 minut- hula hoop, 30 minut skakanie na skakance + 50 brzuszków oraz steper 5 minut) a mam nadzieje efekty pojawią się w najbliższym czasie. Tak więc! do dzieła ! Każda osoba która chce się przyłączć- serdecznie zapraszam! razem raźniej ![]() Edytowane przez gosiadred Czas edycji: 2009-04-24 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Od 25 kwietnia... - obowiązkowo ;)
Cytat:
![]() Edytowane przez Babydream Czas edycji: 2009-04-24 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ahaha faktycznie ;d przepraszam już poprawiam ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja juz je ograniczyłam, od jakiegos miesiąca ich nie jem :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
to tylko pozostaje mi pozazdrościć i zmotywować do działania ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
TO NIE JEST ZA DUŻO. To w sam raz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Lexie- może faktycznie , autorka trochę przesadziła, że to "stanowczo za dużo" ale skoro jej , swoja sylwetka się nie podoba , a jak schudnie 3-4 kg nic się nie stanie nie widzę problemu ,a to, że ma 16 lat nie oznacza, że ma idealne ciałko-tak jak myślisz. Proszę również , żeby mi tu żadna Pani nie pisała, ze to właśnie od tego zaczyna się anoreksja czy bulimia , trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć sobie STOP- i tu kieruje swoje słowa do autorki.
Kocham i Czekam Na Swojego Skarba ![]() Edytowane przez fiziamizia6 Czas edycji: 2009-04-24 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
O mogę się przyłączyć. Dzisiaj jechałam cały dzień na słodyczach
![]() -4 posiłki dziennie -codziennie 8MinuteAbs i 8Minute Leg -co 2 dni 8Minute Buns -rowerek, na początek 20 minut dziennie aby się nie przemęczyć, potem zobaczymy ![]() -ograniczenie słodyczy. (to będzie najgorsze ![]() Mam nadzieję, że do wakacji schudnę te okropne 6kg i będę miała ładną figurę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie nie mam zamiaru jakoś okropnie ograniczać posiłków! I myślę że w żądnym wypadku nie ma tu mowy o żadnej anoreksji czy bulimii. A to że chciałabym pokazać się w lecie na plaży w dwuczęściowym stroju kąpielowym nie jest chyba AŻ tak strasznie !
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
to ja też sięprzyłacze mam do zrzucenia około 20 kg. wtedy bede miała idealną sylwetke waze 90kg <masakra>
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
to ja sie przyłącze
Dziś: S: 2kromki chelba pelnoziarnistego z twarozkiem i pomidorem 2Ś: pol bulki slodkiej z serem O: zupa pomidorowa P: wafel ryzowy 1 gaalka loda K: wiesniak z zotkiewka i pomidorem Waga65 Wzrosst165
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]() to z pewnoscia nie jest w sam raz mialam 165 i wazylam 56 kilo i mialam boczki odstajacy brzuch grube ramiona tylek uda itd... teraz waze 53 to tylko 3 kg mnie ja widze koloooooooooooooooooooooo osalną różnice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
I ja się przyłączę... 65 kg na 168 cm;P a moje uda i brzuch z talią działają mi na nerwy! normalnie nie mieszczę się w żadne spodnie z zeszłego roku! wstyd, normalnie wstyd. a moje nawyki żywieniowe, szczerze mówiąc są paskudne;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie ważysz stanowczo za dużo..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A nie pomyślałaś że to, że wydaje Ci się że jest jakaś kolosalna różnica to zwykły efekt psychologiczny? Wszystko miałaś grube i 3 kg mniej sprawiły że już nie masz...? Przecież to jest fizycznie niemożliwe. To wszystko, ta cała "grubość" działa się w Twojej głowie i tyle. A do dziewczyn biadolących że przy 50-paru kg nie mogą się w spodnie z zeszłych lat zmieścić - ktoś tu na forum kiedyś mądrze napisał, że w pewnym wieku trzeba się pogodzić ze zmianami i stać się kobietą zamiast dziewczynką. Zastanówcie się nad tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ...i marudzi, że gruba, że schudnąć musi...bo nie mieści się w spodnie z zeszłego roku, kiedy ważyła 51 kg i wyglądała jak szkieletor ![]() Zawsze, gdy mówi, że jest gruba, odpowiadam jej- "Spójrz na mnie " ![]() ![]() ...a tak nawiasem mówiąc... Nastolatki (nie mówię, że wszystkie of course ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety teraz muszę przerwać jeżdżenie rowerkiem i ograniczyć 8minute bo mam problemy z kolanami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
W takim razie na razie zastąp rowerek czymś 'lżejszym' może teraz postaw na mięśnie brzuszka ?
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ja zjadłam dzisaj na śniadanie kaszke manną, następnie na drugie śniadanie 2 kanapki z razowcem, szynką i ogórkiem, na obiad 2 małe talerze zupy ogórkowej i jednego wieśniaka z rzodkiewką ![]() coś byście zmieniły ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja własnie z rolek wrocilam xD
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dzis:
Ś : 1kromka chleba pelnoziarnistego z szynka kasztelanska+ogorek+pomid or+rzodkiewka 2Ś:1kromka chleba pelnoziarnistego z szynka kasztelanska+ogorek+pomid or+rzodkiewka O:2male schabowe +2ogorki kiszone K:jeszcze nie wiem:P
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
zapomiałam dodac \e
Cytat:
![]() ![]()
90 ![]() 85<---cel pierwszy osiągnięty 80<---cel drugi OSIĄGNIĘTY ![]() 75<---cel trzeci 70<---cel czwarty 68<---cel piąty 68<---utrzymać tą wage ![]() Edytowane przez karolcia4311 Czas edycji: 2009-04-27 o 15:06 Powód: zapomiałam dodać ze dodatkowo łykam blonnik i wapno :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
A moja dieta leży i kwiczy ;P W czwartek wracam do domu i zważę się w pt rano^^ ciekawe, ciekawe...
niedawno wróciłam w rolek, ale po rolkach były lody a teraz kabanos ;P no wiem, niby się nie powinno, ale naszła mnie taka "chcica" ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Straszna tu cisz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ja zaglądam codziennie po przyjściu ze szkoły
![]() odchudzasz się tydzień i już poleciały 4 kg? na jakiejś stronce czytałam że najzdrowiej jest chudnąć 1 kg w ciągu tygodnia, w innym przypadku może pojawić się efekt jojo. Ja zdrowiej żyję już czwarty dzień, wczoraj odpuściłam ćwiczenia bo nie miałam ani czasu ani sił, ale ale... dzisiaj wracam ! a teraz idę do pomidorowej ;pp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.