|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szafa niemoderowana?
Czy Szafa jest w ogóle w jakiś sposób moderowana? Czy ma jakiś regulamin (nie znalazłam, więc na pewno nie jest łatwo dostępny
![]() Mam wrażenie, ze forum forem, a na Szafie to wolna amerykanka. Już kilka razy spotkałam się z bardzo niemiłymi uwagami czy nawet dyskusją tam gdzie powinny być oceny. Nie chcę podawać przykładów. Po prostu z ciekawości pytam.
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Szafa niemoderowana?
Reagujemy na zgłoszenia mailowe i PW. W nowej wersji będzie już taki system moderowania jaki jest na forum.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
nie jestem pewna gdzie to zgłosić, bo z Szafy nie korzystam, więc proszę nie bić, że tu to wrzucam.
https://wizaz.pl/szafa/profil.php?co=pokaz&profil=1576 komentarz użytkowniczki o nicku 'Kixa' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek, jako że coraz wyraźniejsza wydaje się potrzeba zmian w 'szafie'. Jak dziewczyny piszą, forum to forum i panuje na nim porządek, szafa to natomiast 'wolna amerykanka' i zarówno obelgi jak i nieopłacone reklamy są na porządku dziennym.
Jestem częstym bywalcem szafy i naprawdę takie zachowanie zniechęca do korzystania z serwisu. jeśli chodzi o zmiany to: 1. Brakuje mi odnośnika do profilu użytkownika- możnaby połączyć forum i szafę w jeden profil. Znaczy: o ile z profilu na forum jest opcja "Pokaż Szafę" o tyle chcąc zobaczyć czyiś profil forumowy muszę szukać po liście userów 2. Ustalenie regulaminu- szkieletem niech będzie sam regulamin forum, przydałaby się dyskusja co do konkretnych punktów (np. wrzucane zdjęcia z allegro- z jednej strony ubarwiają serwis, wykorzystywane przy pytaniu "które... kupić?" i są ładniejsze niż zdjęcia samodzielnie robione, z drugiej strony- co z łamaniem praw autorskich?) 3. Moderatorzy, opcja "zły post"- wszystko dokładnie tak jak na forum. A z błędów w funkcjonowaniu: ilekroć wchodzę w czyiś profil, pod każdą kreacją zamiast "oceń i skomentuj wieszak" wyświetla się "Nie jesteś zalogowana lub już oceniłaś tę kreację."- nie ważne, czy rzeczywiście ją oceniłam czy nie (zalogowana jestem zawsze). Trzeba kliknąć w zdjęcie i dopiero z powiększonego zdjęcia można przejść do "Oceń i skomentuj wieszak".
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie chce zakładać nowego wątku. Ale mam pytanie, czy musimy ogladać takie rzeczy w Szafie
http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2667 http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2665 ? Nie bardzo wiem, czemu ma sluzyc ta szafa, nie mowiac juz, ze zdjecia nie sa autorkie wieszaka, a zostaly skradzione z m.in. aukcji internetowych.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-02-23 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dlaczego nikt sie tym jeszcze nie zajął ????
https://wizaz.pl/szafa/pro.php?uid=413012 reni2217 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
bardzo sie ciesze, ze cos takiego wejdzie w zycie, moze w koncu nie bede sie bała wystawic swoich ubran, bo dzisiaj krucyfikowano kolejna ofiarę
![]() kiedy sie mozna tych zmian i "nowej wersji" spodziewac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Prace już się rozpoczęły, pierwsza odsłona w przeciągu 3-4 tygodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Złosiu, danke shoen!
I mam nadzieję, że zarobione na szafie ostrzeżenia będą się liczyły na forum ![]()
![]() |
#12 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
o, to chyba i ja się odważę wreszcie porobić sobie zdjęcia i bez strachu wrzucić. hm, dało by radę jeszcze jakąś ochronę zdjęć przed kopiowaniem, czy coś?
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
poczekaj na nowa wersje programu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cierpliwie poczekam, liczę na "nową, lepszą jakość"
![]()
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
obiecanki cacanki.. Ostatecznie Szafy nie ma w ogóle ;(
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie, gdzie jest szafa? myślałam, że tylko ja nie moge jej znaleźć
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale fakt faktem,ze brakuje odnosnika do niej na stronie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
jak skończymy, to pojawią się linki do niej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.