|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka fryzura dla mnie?
Cześć dziewczyny
![]() ![]() I jeszcze jedno... bylabym wdzieczna za fryzury na studniowke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie?
Zdecydowanie grzywki są dla Ciebie. Na drugim zdjęciu bardzo ładnie wyglądasz. A co do fryzury - może poprostu wyprostowane włoski ładnie podpięte z tyłu?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To ja się wyłamię i powiem że mi się bardziej bez grzywki podobasz bo ona jakoś Cie przytłacza. A na studniówkę może kok hiszpański z wpiętym kwiatem? Ale to zależy od kreacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i tak i tak wygladsz ladnie.Sprobuj moze faktycznie wyprostowac wloski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mi tez duzo bardziej podobasz sie bez grzywki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, dziękuję
![]() Co do kreacji to pokuszę się chyba o małą czarną. Tańczyć zbyt wiele nie bedę ( popsute kolano ![]() Myslałam też nad takim bardziej drapieżnym lookiem. Jakbyście miały jakieś pomysły to walcie smiało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kochana tobie bedzie ladnie prawie we wszystkim, bo ladna jestes
![]() te fotki, bez urazy troche kiepskie, bo ni emozna sobie ich powiekszyc, bo wyskakuja ogromne!utrudnia to troche ocene. zdecydowanie najladniej ci bedzie w blondzie. tak troche ala cerekwicka a fryzurka zdecydowanie lekka musi byc. na tym drugim foto wygladasz jak w peruce ![]() grzywka moze byc, ale na pewno ni etaka jakna tym foto. bede szczera-straszna krzywde ta fryzura z drugiego foto ci zrobila ![]() napisz mi jakie masz wlosy- dlugie krotkie??bo z fot ni emozna wywnioskowac, a ja ci z checia doradze fryz na 100dniowke! jak masz to wrzuc zdjecie sukienki, to doradzimy fryz do sukienki!! ---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ---------- p.s. a jak masz wlosy wlasnie takie jak na tym drugim foto (oby nie) to od razu umawiaj sie na wizyte u fryzjera DOBREGO, bo ten co ci zrobila taka fryzure, to nie powinien pracować w zawodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.