|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Divine Oriflame
Witam ,mam pytanie co s±dzicie o perfumach oriflame a dok³adniej divine??waham sie czy ich nie kupiæ,aha prosze nie odsy³ajcie mnie do KWC,by³abym wdzieczna za drobne informacje od w³ascicielek tych perfum a mianowice,czy s± trwa³e(mam np elvie z oriflame i niech je szlag trafi z trwa³o¶cia za przeproszeniem)czy sa s³odkie ,czy mo¿e ciê¿kie-chodzi mi o nute zapachow±,czy podobaj± sie mê¿czyznom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Divine
to powinno chyba isc na forum o perfumach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 997
|
Moja kumpela ma Divine i mi sie nie podobaja...PAchna jak takie perfumy starszej pani(takie mam skojarzenie).Zapach jest raczej zywy(jesli tak moge sie wyrazic).Ale ma taka jedna nute ktora mi sie jeszcze kojarzy z woda kolonska...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
czy naprawde nikt nie ma nic do powiedzenia?????????????? ??????????????????? zlitowa³a sie nade mn± blue eyed kitty tylko..............
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 877
|
Co do podobania siê mê¿czyznom - to ( bez urazy ) ¶mieszne pytanie. Rzecz gustu, jeden siê zachwyci, innemu siê nie spodoba, a jeszcze inny w ogóle nie zauwa¿y
![]() A same perfumki - jak na ¶redni± pó³kê zapach nawet przyjemny, ale nie oczekuj trwa³o¶ci. Je¶li trwa³o¶æ to dla Ciebie wa¿ne kryterium to mo¿esz na tym etapie odpu¶ciæ, bo nawet je¶li Ci siê spodobaj± to rozczaruje Ciê ich ulotno¶æ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 118
|
Kiedys kolezanka dlaa mi probki wszystkich perufm z oriflame do powachania. No i zadne mnie nie zachwycily i zadne tez nie okazaly sie trwale.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam Divine i jest to jedyny ¶redniopó³kowiec z jakiego jestem w pe³ni zadowolona.Bardzo przyjemny i delikatny,o dziwo na mnie bardzo trwa³y
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 310
|
Z linii "Divine" jest ¶wietna pianka pod prysznic i krem do cia³a, których ostatnio u¿ywam na dzieñ, kiedy nigdzie siê nie wybieram i siedzê w domku
![]() ![]() Samych perfum nie mia³am. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
![]()
jak dla mnie divine ma przyjemny i ostry aczkolwiek przyjemny zapach.jestem b.zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.