| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-12-21, 06:13 | #1 | 
| Organizatorka | Zielony eyeliner ...?

Hej tak właśnie się kończy siedzenie po nocach  Jeszcze się nie zdążyłam położyć (niestety, bezsenność to wbrew pozorom strasznie upierdliwa przypadłość) Kilka dni temu kupiłam zielony, błyszczący eyeliner z Essence (bo mi się kolorek spodobał  ) i jakoś nie wpadłam na to w sklepie, że chyba nie będę miała odwagi go używać. Ale zanim wywalę go do kosza, poddaję się Waszej ocenie  Jest nadzieja dla niego w mojej kosmetyczce, czy nie? Nie patrzcie na sam makijaz, bo robiony był na szybko, ale głównie zależy mi na odpowiedzi, czy w ogóle ten kolor jest dla mnie, czy jednak ma wylądować w koszu W sumie kosmetyki użyte w tym makijazu mają średnie znaczenie, ale regulamin MM wymaga, więc podaję: Wersja z brązem, oliwką i złotem: - twarz - sypki mineralny Esssence - róż - Golden Rose Terracota - oczy - tusz Colossal Maybelline (koszmar, nie umiem go używać  ), cienie z paletki Revlona neutral khakis i jakiejś brązowej (naklejka mi się odkleiła  ) - no i oczywiście Essence Crystal Eyeliner w kolorze Forever Green Wersja fioletowa: - twarz i tusz to samo - cień L'oreal HIP Duo Charisma 518 Sorry za kiepskie fotki, ale to jedyne, co udało mi się wyciągnąć ze zdjęć  Na dużym zdjęciu aparat nie uchwycił eyelinera, ale dodałam je ze względu na to, byście mogły ocenić, czy mi pasuje nie tylko do koloru oka, ale do całości   | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 09:43 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: kraina uśmiechu i dobrego humoru :-D 
				 | 

Dot.: Zielony eyeliner ...?

Moim zdaniem fajnie współgra z kolorem włosów   Spokojnie można go potestować jak wygląda na innym kolorze cienia itp. | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 10:12 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza 
				 | 

Nie no super ten kolor i absolutnie nie może skończyć w koszu  Poza tym BARDZO podobają mi się oba makijaże i nie wyglądają na wykonane na szybko- są bardzo staranne i ślicznie ci w nich  Zazdroszczę urody, jesteś naprawdę piękną kobietą(musiałam to napisać hehe)   | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 11:27 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Nie wywalac go do kosza  bo kolorek bardzo fajny i przy wielu kombinacjach makijazowych bedzie pasował  P.s.pieknie podkresliłas brwi   
				__________________ Kto Ty jesteś? -Polak stary Jaki znak Twój? -Moher szary  Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa  Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik  | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 12:48 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

no i znowu essence powala!  przepiękny kolor linera + ten cień..? miodzio muszę się wybrać do natury   | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 13:51 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: kosmos 
				 | 

mm bardzo ladnie, podoba mi sie   | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 14:16 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Bardzo mi się podoba.

| 
|     |   | 
|  2008-12-21, 14:32 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-07 
				 | 

Nie wywalaj   Swietnie wygladasz  super 
				__________________ http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach   | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 14:35 | #9 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Wielka Brytania 
				 | 

SUPER!!!!!!Slicznie wygladasz w tym makijazyku    
				__________________ Moja pielegnacja  https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1387 Moja kolorowka  czesc 1 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1324 czesc 2 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1325 | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 14:40 | #10 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: aktualnie z Wrocławia 
				 | 

W żadnym razie nie powinien wylądować w koszu   ale na oczku owszem  Wygląda bardzo fajnie.Pasuje do Twojego typu urody.   | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 14:55 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dobry eyeliner nie jest zły! Mi się średnio podoba w tym zestawie kolorystycznym, ale przy czerni, jako akcent.... wrr.. fajniutko  Na tej samej zasadzie kupiłam rok temu Inglota fiołkowego ze srebrnymi drobinkami  sylwester był eyelinerowy   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-12-21, 18:14 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

jej jak Ty pięknie wyglądasz   idealne cioniowanie, lecę po ten liner. | 
|     |   | 
|  2008-12-21, 18:32 | #13 | ||||||
| Organizatorka | 

Cytat: 
  Cytat: 
  A makijaż naprawdę wykonany z nudów nad ranem. Specjalnie się do niego nie przykładałam, bo nie miał być wstawiany na MM  Cytat: 
  Eh, te moje brwi. Po tym, jak wydawało mi się, że w końcu zaczęły odrastać, nagle się zatrzymały i od kilku tygodni nawet nie drgną   Cytat: 
  Ja chyba też zakupię jeszcze inne kolory tego eyelinera. Chciałam czarny- cudny, ze srebrnymi drobinkami, ale jak wyciągnęłam pędzelek w każdym z czarnych był taki jakiś, no nie wiem, rozcapierzony  Ale jest jeszcze złoty, srebrny, brązowy.. Dziękuję  Cieszę się i dziękuję Ci bardzo No to zostawię  I dziękuję  Dziękuję Ci bardzo  Makijażyk trochę byle jaki, ale cieszę się, że się podoba   Cytat: 
  W takim razie jeszcze się z nim nie pożegnam..Dziękuję  Cytat: 
   Oj, dziękuję. Co do cieniowania- przyznam, iż jestem zaskoczona, bo naprawdę zrobilam to na szybcika, bo to raczej eyeliner miał grać główną rolę, a nie sam makijaż. Tym bardziej, że ile razy starałam się wykonać dobre cieniowanie, to dostawałam baty, że nie do końca mi to wyszło  A tu proszę, rano, po całej nocy przed komputerem, na szybko i okazuje się, że nie jest tak źle, jak mi się wydawało  Ciekawe, ciekawe... Liner polecam.To mój pierwszy eyeliner w płynie i z pędzelkiem i pierwsze kreski czymś takim, więc na początek nie chciałam wydawać za wielkich pieniędzy wiedząc, ze mam dwie lewe ręce do takich malunków  Mój wybór padł na eyeliner Essence, za niecałe 10 zł, bo pomyślałam, że jak tym razem mi się nie uda, to po prostu wywalę do kosza i wielkiej straty nie będzie... dziewczyny, uratowałyście mój nowy nabytek  W takim razie popróbuję jeszcze w innych zestawach kolorystycznych. Edytowane przez cathy Czas edycji: 2008-12-21 o 18:34 | ||||||
|     |   | 
|  2008-12-21, 18:42 | #14 | 
| BAN stały | 

moim zdaniem nie jest taki najgorszy   pasuje do koloru tęczówki i Twoich włosów  musi pozostań w kosmetyczce.!   | 
|     |   | 
|  2008-12-22, 18:42 | #15 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

tylko nie wyrzucaj! cudnie na zielono    | 
|     |   | 
|  2008-12-22, 19:28 | #16 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

nie wyrzucaj !! moze komus innemu nie byloby w takim kolorku do twarzy, ale Tobie jak najbardziej on pasuje. Nie musisz przeciez uzwyac go na codzien, tylko na jakies imprezy itd. Baardzo mi sie podoba wersja z fioletowym cieniem(fajny kontrast, wlasnie na imprezy) a wersja z brazem moze byc wlasnie od czasu do czasu na dzien    
				__________________ Mój haft krzyżykowy  south beach cel I: 5 z przodu - osiągnięty  cel II: 55 kg - cel III: 52-53 kg - http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...48c82197f3.png | 
|     |   | 
|  2008-12-22, 19:35 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: z tamtego świata :) 
				 | 

Świetny ten eyeliner nie pozbywaj się go! pasuje Ci!   
				__________________ ♥ | 
|     |   | 
|  2008-12-22, 19:39 | #18 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Evesham 
				 | 

Ja chętnie przygarnę ten liner  bo cudny ma kolorek  Połącz go nastepnym razem z innym kolorkiem i bedzie miodzio  Moze z czernią jak pisała frywolna franka? | 
|     |   | 
|  2008-12-22, 19:41 | #19 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Ciekawy kolorek :P Nie wywalaj do kosza!    | 
|     |   | 
|  2008-12-23, 01:24 | #20 | |||
| Organizatorka | 

Cytat: 
  Kurczę, a mi się wydawał cudny  Tylko nie dla mnie...Ale i tak został uratowany. Dzięki  No dooobra, nie wyrzucę  Dziękuję  Cytat: 
  A, dziękuję  Cytat: 
  trzeba było nie chwalić, to pewnie szukalby już dziś nowej włascicielki. Teraz nie oddam  Z czernią spróbuję... Jak się nauczę w końcu czerni  No tak, kolorek też mi się wydał ciekawy, tylko nie dla mnie  Ale skoro nie wywalać, to nie wywalam  dziękuję   | |||
|     |   | 
|  2008-12-26, 14:53 | #21 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

Bardzo ładny ten eyeliner   . Fajnie współgra z kolorem włosów. Spróbuj z innymi cieniami.  Ogółem jest fajnie. | 
|     |   | 
|  2008-12-26, 20:27 | #22 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

bardzo fajny liner  wyostrza oko, ktore staje sie bardziej widoczne  nie wywalaj!   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.