|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
oddam wiele!!zajrzyj moze masz
Oddam naprawde z mojego watku za:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20591 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
szybka wymiana!!
W zamian za kosmetyki chcę oddac wsyztsko z mojego wątku ciuszkowego , bardzo zalezy mi na tym zeby sie pozbyc wszystkiego poniewaz sie przeprowadzam i muszę miec jak najmniej rzeczy ze sobą ![]() Poszukuję -podkladów , kazda ilosc , kolor srednio opalony , najchetniej loreal , rimmel, -maseczki i odzywki do włosów kazda ilość , -żele pod prysznic, -peeling do ciała i twarzy, - róże , +WSZYSTKO CO WPADNIE MI W OKO PROSZę ODPOWIADAC W MOIM WąTKU CIUSZKOWYM pozdrawiam i zapraszam do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
oddam wszystko!
Kochane wizażanki!
Moja wishlista: -perfumy , kazda ilośc , lubie probować nowe zapachy, -wszystko to co zuzywa sie na bierząco szampony , żele pod prysznic, -świeczki zapachowe i żelowe, -antyperspiranty, -odżywki do włosów i maski w kazdej ilości, -balsamy , mleczka do ciała, -podklady dla średnio opalonej karnacji,najchetniej rimmel recover ![]() -róże, -nowe tusze do rzęs i błyszczyki, balsamy do ust, czyli praktycznie wszystko ![]() Zapraszam do mojego wątku , mozecie tam znalezc wszytsko , ciuszki , buciki , kosmetyki oraz dodatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
..ooOO oddam OOoo..
Dziewczyny oddam bardzo wiele za:
-dobrą prostownicę ceramiczną , -fluid rimmel mineralny 201 , lub rimmel recover , każda ilosc ![]() -odżywki i maski do włosów , każda ilośc, poza tym poszukuję wszystkiego co się zużywa na bierząco balsamy , żele pod prysznic , płyny do kąpieli , szampony , żele do mycia twarzy , antyperspiranty itd Zapraszam do obejrzenia mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.