|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
namiot dla dziecka
Moja córka chciałaby domek ze szmaty, który można postawić w ogródku. Mieszkam na Górnym Śląsku. Wiecie gdzie można kupić taki domko-namiot i ile kosztuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: namiot dla dziecka
hey
polecam namioto-domki na stelazu który rozkłada sie i składa przez jeden ruch reki ,nawet są do niego kołki utrzymujące w miejscu które mozna wbic w ziemie tzw.śledżie. są 2 wyjścia zamykane na rzepy,okienka z malutką krateczka imitująca moskitierę. nie pamietam ile kosztuje i jakiej jest firmy (spróbuje poszperac w necie i dam ci znać) ale napewno nie duzo ,mozna takze rozstawic namiot w domku (bez wbijania w podłogę ,oczywiscie).w moim salonie stoi własnie takie ![]() pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
w Ikei, do 100zl plus tunel ok 50
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kupiłam na allegro za 110 zł. 2 namioty, jeden w kształcie wigwamu, a drugi w kształcie iglo + tunel. Bardzo fajne, szybko się jej rozkłada i składa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o takie domki jak piszecie. Wigwam córka ma po swoim tatusiu. O Ikei nie pomyślałam. Na szczęście jest w Katowicach. Dziękuję za odpowiedzi. Namiotów szukałam w sklepie wysyłkowym z zabawkami, ale na nic nie trafiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.