|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czarna tunika. Co do niej?
Witam,
prosiłabym bardzo o porady, co mogłabym ubrać do czarnej tuniki? Jest zwykła, ściągnięta ściągaczem przed kolanami, upięta na biuście, na ramiączkach. Niestety nie jestem w stanie wkleić zdjęcia. Prosiłabym bardzo o rady, chciałabym ubrać ją na Sylwestra. Myślałam o rajstopach w jakimś kolorze, ale sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czarna tunika. Co do niej?
moze do tego jakies fajne kozaczki na obcasie do tego rurki do srodka (ale moze Ci byc niewygonie w kozakach) i jakies dodatki to podsstawa . no czerwone korale ipasujaca do tego branoketka i kolczyki, lub jesli wolisz to jakis akcent ze sreba
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
do tej tuniki mozesz zalozyc prawie wszystko.
1. ciemne, albo jasne rurki 2.fajne obcasy, w kazdym kolorze byle nie czarnym!! 3. korale wszelkiego rodzaju 4.rajstopymoze fioletowe? do tego jakis wisiorek w tym samym kolorze ![]() polecam wybrac sie na zakupy i w sklepach zobaczyc co jest, bo masz duze pole manewru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dzisiejszym odcinku "piersza miłość" kinga miala pomaranczowe korale i takie same rajstopki i nawet niezle to wyglądało ![]() podobno teraz niebieski ma byc hitem sezonu, jednak ja w niebieskim rajtkach czułabym się jak Smurf ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Najprościej mogłabyś wybrać rajstopy w jakimś mocnym kolorze (jaki lubisz, nie ma ograniczeń) a do tego dodatki w podobnej tonacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Również jestem za rajstopami i dodatkami w podobnym kolorze ... xD
Przemawiają do mnie jeansowe rurki i jakieś obcasiki (lub kozaki) - zależy od okazji, ale myślę, że na tunikę jest wiele sposobów ; ))
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.