|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co zrobić z włosami? Nowy image...
Witam, od połowy tamtego roku cały czas miałam grzywkę, przez ten cały czas, była ona normalna, prosta, ale i to się z czasem może znudzić.. Bo po pierwsze, nawet gdy była dobrze podcięta, to i tak wpadała mi do oczu, było mi z nią ''niewygodne'' oraz myślę, że taka grzywka, jest na dłuższą metę dobra dla dzieci. Ja chce jakiejś zmiany!Zapuszczam więc grzywkę- już jest całkiem długa
![]() Mam długie włosy w ciemnym kolorze. Jestem szczęściarą, bo są one naturalnie proste, więc nie wymagają niezdrowego prostowania.. tylko że to też jest nudne, więc jestem w trakcie kupna lokówki.. Nie powiem, jestem ładna z twarzy :p, ale mam też wiele wad.. np. jestem bardzo szczupła- widać to także na twarzy, mam duży nos- po tacie, i hmm.. nazwijmy to ''pucki'' w okolicach ust- koszmarr :/. najważniejszym atutem, są moje niebieskie oczy, nie są duże, nie sa małe- są takie średnie powiedzmy.. Nie ma chyba dnia, kiedy wyszłabym na ulicę bez lekkiej kredki na oczach.. Więc powiedzmy, że mam ciemne oprawki oczu ![]() To chyba tylę.. Jeśli zdołacie, to spróbujcie mi jakoś doradzić.. Będę niezmiernie wdzięczna.. Aha.. i może jakiś pomysł na wystylizowani włosów, (zamiast nudnych rozpuszczonych) ? A tu linki: http://www.garnek.pl/blbaodf -trochę pokieraszowane ale.. grunt, ze jest na nich moja twarz heh :p Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-01-25 o 13:30 Powód: zdjecia zaläczamy w zaläcznikach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co zrobić z włosami? Nowy image...
piękna jesteś, a ładnemu ... wiadomo, w bobie bedziesz wyglądać świetnie no i nie jest kłopotliwy, ja na twoim miejscu wyregulowałabym i przyciemniła brwi (u kosmetyczki) i zadbała o skórę na czole, do tego blyszczyk, tusz i gotowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co zrobić z włosami? Nowy image...
masz zaje** czapkę
![]() Może zrób dreadki? ![]() Może też dermatolog?:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.