![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wyj±tkowe prezenty dla wyj±tkowych kobiet! Wejd¼ a nie po¿a³ujesz!!!!
Nie masz pomys³u na prezent?
Dla mamy, kole¿anki, ¿ony, dziewczyny, siostry...? A mo¿e dla siebie? Nie masz czasu na szukanie prezentu, chodzenie po sklepach? Teraz nie musisz tego robiæ, wystarczy ¿e usi±dziesz wygodnie w fotelu i wybierzesz co¶ dla siebie! Je¶li nie trafi³e¶(a¶) na nic wyj±tkowego, znajdziesz to u nas! ![]() www.czarnetorebki.pl Czarnetorebki.pl to wyj±tkowy sklep internetowy z torebkami oferuj±cy czarne torebki damskie. Posiadamy najwiêkszy w sieci asortyment bardzo modnych w tym sezonie czarnych torebek. Oferujemy torebki skórzane, zamszowe, torby z materia³u, w stylu m³odzie¿owym, wieczorowym, wizytowym, sportowym. U nas kupisz torebkê na ka¿d± okazjê! Sprzedajemy produkty znanych i cenionych firm tj. DAVID JONES, LANTADELI, ORMONT, SHIMO SHIMO, CHIC CHIC PARIS oraz inne! Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty torebek! Chêtnie udzielimy Tobie odpowiedzi na wszystkie pytania sklep@czarnetorebki.pl ![]() Edytowane przez czarnetorebki.pl Czas edycji: 2008-12-11 o 17:07 Powód: optymalizacja tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
调解人
Wiadomo¶ci: 2 938
|
Dot.: Wyj±tkowe prezenty dla wyj±tkowych kobiet! Wejd¼ a nie po¿a³ujesz!!!!
Podobaj± mi siê te dwie wizytowe i dwie do noszenia na co dzieñ- wygl±daj± na do¶æ pojemne (chocia¿ zwykle bojê siê b³yszcz±cych torebek
![]()
![]() |
#3 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 33
|
Dot.: Wyj±tkowe prezenty dla wyj±tkowych kobiet! Wejd¼ a nie po¿a³ujesz!!!!
Cze¶æ mam do Was pytanie czy ktos z Was cwiczy³ juz w takim dresie bo chcia³am kupic a nie wiem czy to nie jest jakas sciema?
http://www.allegro.pl/item477026515_...t_dla_pan.html http://www.allegro.pl/item483858801_...sto_z_usa.html za wszelkie odpowiedzi bardzo dziêkujê Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() Czy torebki to dobry pomys³ na prezent ?
www.czarnetorebki.pl Oceñcie które torebki z naszego sklepu mog± byæ super prezentem . ![]() Któr± z naszych torebek chcia³aby¶ dostaæ w prezencie ? Edytowane przez czarnetorebki.pl Czas edycji: 2008-12-08 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 125
|
Dot.: Torebki - pomys³ na prezent
tandetne wg. mnie i te logo dg...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wola³abym lizaka albo bombonierkê
![]() Z tego rodzaju prezentami ró¿nie bywa, wiêc trzeba znaæ gust drugiej osoby, a i tak nie zawsze siê w niego trafi. W skrócie - trzeba bardzo uwa¿aæ - lepiej siê spytaæ (je¶li to nie ma byæ prezent niespodzianka) lub delikatnie wypytaæ o opiniê ("oo, jaka ³adna torebka/sukienka/bluzka - co o niej s±dzisz? przymierz! zobaczymy czy Ci pasuje!"), ni¿ mia³aby byæ przechowywana na dnie szafy i wyci±gana na spotkanie z nami, ¿eby 'nie zrobiæ przykro¶ci'. Szczególnie, ¿e Polacy lubi± odrywaæ metki, ceny, nie dawaæ paragonów - z tego co s³ysza³am, w innych krajach mo¿na zwróciæ prezent do sklepu i kupiæ sobie co¶ innego. Nikt nie widzi w tym problemu - w Polsce, z moich obserwacji, takie zachowanie traktowane by by³o jako ¶miertelna obraza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 655
|
Mi te¿ sie nie podobaj±.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 785
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bzzzzzzz bzyczy pr±dzik w jej obwodach
Wiadomo¶ci: 11 593
|
Na stronie jest wiele ³adnych torebek, z tych zamieszczonych w pierwszym poscie nic nie wybra³am.
Podoba mi sie ta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 306
|
okropne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 988
|
Cytat:
a jak któr±¶ ocenie to j± dostanê w prezenecie ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 309
|
ja bym nie chciala nigdy dostac od kogos torebki w prezencie..
chyba ze sama bym ja wybrala i ta osoba by tylko kupila, albo bym kilka pokazala a ta osoba jedna wybrala. inaczej to bez sensu. dla mnie torba to nieodlaczne wysposazenie dodatkowe do mojej osoby i musze ja pokochac, stac sie z nia jednoscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 606
|
A mi siê niektóre podobaj±
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 281
|
Te z pseudoprojektanckimi logami - pora¿ka.Nigdy bym nie za³o¿y³a.
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Je¿eli znajdziesz dla siebie jak±¶ ciekaw± torebkê napewno otrzymasz rabat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 585
|
Dziewczyny nie naskakujcie tak ; ).
Okej moze te podróbki znanych projektantów s± nietentegest. Ale jest wiele ³adnych torebek, zapewne ka¿da znalaz³aby co¶ dla siebie. Warto przegl±dn±æ ca³y asortyment i dopiero oceniaæ, chyba, ¿e to zrobi³y¶cie to okej ![]() A i proszê nie traktujcie to jako próby, jakiegokolwiek obra¿enia was, bo tego nei chcê zrobiæ ![]() Co do torebek, podoba mi siê kilka. G³ównie Davida Jonsa ![]() Dodajê w za³±czniku torebki, które mnei zauroczy³y . Cieszy³abym siê z takiego prezentu ![]() Kto zasponsoruje? Sa jacys chêtni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 906
|
moze tam niektore sa fajne ale te naszywki i logo pora¿ka.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 988
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
¯adna z torebek nie posiada "pseudo" loga . Ka¿da firma ma swój styl i okre¶lon± grupê klientów dla których projektuje swoje produkty. Faktem jednak jest ¿e firma Shimo Shimo nie jest jeszcze dobrze znana na polskim rynku ale od d³u¿szego czasu zdobywa coraz wiêcej zwolenników . Czy która¶ z torebek np z liter± V ma jaki¶ inny odpowiednik ? Edytowane przez czarnetorebki.pl Czas edycji: 2008-12-08 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Ja lubiê markê David Jones. Macie kilka ciekawych czarnych torebek DJ, ale je¶li chodzi o kolor to jest tak sobie (a DJ ma fajne br±zy). Ogólnie chcia³abym zobaczyæ wiêcej eleganckich i ciekawych modeli David Jones. Lepszy mniejszy wybór a konkretniejszy. Firma Dublon ma fajne torebki a niewiele sklepów ma ich modele (na intymnie.com maj± kilka ale ciekawych). Stawiajcie na jako¶æ, a nie na ilo¶æ. Wa¿na jest te¿ metoda zaprezentowania torebki (ja bym chêtnie zobaczy³a wnêtrze kupowanej torebki), jej wielko¶æ w stosunku do czego¶ - d³ugopisu, komórki, opis.
Torebki z widocznym logo odpadaj±, nawet je¶li mia³o byæ to logo Chanel - po prostu mi siê to nie podoba, kojarzy mi siê z kiczem i obnoszeniem siê mark± (jaka by ona nie by³a). Zaprezentowane wy¿ej torebki z logo V maj± za du¿e to logo, kojarz± mi siê z "bazarkow±" mod±. Poza tym s± po prostu... brzydkie. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2008-11-18 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Mamy te¿ torebki DJ w kolorach
http://www.czarnetorebki.pl/torebki/...d-Jones,40078/ Kilka modeli z kolekcji jesieñ/zima 2008 zosta³a juz sprzedana i nie widaæ ich juz w sklepie . Za ok 2-3 tygodni bêdziemy mieli juz kolekcjê wiosna/lato 2009 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 663
|
Niektóre modele s± ciekawe. Sama mam du¿o torebek (dostajê je w prezencie i sama te¿ dajê jako prezenty), ale faktem jest ¿e trzeba trafiæ w gust obdarowywanej osoby. Ja w ka¿dym b±d¼ razie wrzucam sobiê tê stronkê do ulubionych - na pewno skorzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Ma³o kolorów poniewa¿ jest to sklep w którym maj± byæ sprzedawane same czarne torebki .
www.czarnetorebki.pl Od wczesnej wiosny uruchomimy nowy sklep www.fantastic.pl w którym dostêpne bêd± wszystkie inne kolory . W obecnej chwili w sklepie czarnetorebki.pl przedstawiamy czê¶æ z ponad 2500 ró¿nych modeli dostêpnych w naszej ofercie. Kolorowe torebki s± tutaj : http://www.czarnetorebki.pl/torebki/...ntastic.pl,68/ Edytowane przez czarnetorebki.pl Czas edycji: 2008-12-08 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
bzzzzzzz bzyczy pr±dzik w jej obwodach
Wiadomo¶ci: 11 593
|
Podoba mi sie pare pozycji, wiec pytam od razu, o jakim rabacie mowa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 309
|
dzisiaj widzialam cale mnotwo tych torebek w sklepiku kolo mojego domu... te z tym logo V sa straszne... nie chodzi o to ze podroby, ale duze logo jest obciachowe z zaloenia, a logo nieznanej firmy jeszcze bardziej :P a poza tym zadnej bym nie kupila - maniutka jakos z tego co widzialam. to takie torebki jednosezonowki w wiekszosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 785
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 281
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jakie¶ mylne skojarzenia ( ale jest to sprawa osobista) Je¿eli która¶ z Was chcia³aby mieæ torebkê z w³asnymi inicja³ami lub innymi napisami mo¿e równie¿ j± zamówiæ . A tak nawi±zuj±c do tematu tego w±tku nie chcemy tutaj spieraæ siê tylko o to czy te torebki s± ³adne czy brzydkie . Tyle ile jest kobiet na ¶wiecie tyle jest te¿ gustów. Chcemy znaæ wasze zdanie czy w¶ród takiej ilo¶ci torebek jeste¶cie w stanie znale¼æ co¶ dla siebie lub dla bliskiej wam osoby . Mo¿e torebka nie jest z³ym pomys³em na prezent ? Je¿eli dobrze zna siê osobê której chcemy daæ jaki¶ prezent to raczej nie powinno byæ problemu z doborem np. torebki . Zawsze mo¿ecie torebkê zwróciæ lub wymieniæ na inn± je¿eli nie bêdzie spe³nia³a waszych oczekiwañ . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.