|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kobiety z suchą, bardzo wrażliwą cerą - jakiego kremu używacie?
Już od roku szukam idealnego kremu i nic nie mogę znaleźć. Wszystkie kremy mnie szczypią lub podrażniają tak, że aż skóra mi schodzi.
Mam bardzo wrażliwą skórę, suchąmam plamy po opalaniu... Co Wy używacie? Co możecie polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Kobiety z suchą, bardzo wrażliwą cerą - jakiego kremu używacie?
hey
tez mam sucha i wrazliwa, moge polecic ci kremy dla bobaskow.ja np lubie krem nivea baby, ten nie powinien cie uczulic, zawiera panthenol i jest dosc mily ![]() lubie tez nivea soft tez mnie nieuczula, uwielbiam kolastyny algaQ i proretinol. jezeli masz tak sucha cere i wrazliwa moze powinnas zrezygnowac z opalania, szczegolnie twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No ja też polecam niveę. Moim zdaniem wcale nie jest gorsza niż dużo droższe nawilżacze Vichy. Fajne są kremiki nowe Nivei - np. taki niebieski Aquasoft chyba, polecam Ci tez stosowanie maseczek nawilżających, w dużej ilości, choćby codziennie. Mnie też od czasu do czasu robią się takie łuszczące plamki - na to najlepszy jest jak dla mnie krem Ziai oliwkowy (taki tłusty, zielony, znakomity a tani jak barszcz) i kremik uniwersalny na bazie miodu z Oriflame - genialny ! A w ogole to nie załuj buzi kremu - ja smaruję się grubą warstwą (wieczorem oczywiście) tak że wyglądam jak mumia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja używam jeszcze balsmau dla niemowląt z SVR XeriaLine500, prawie 0,5 litra za 70zł,zwyczajnie pod krem, bo moja cera nie dość, że sucha i wrażliwa, to jeszcze lubi się czasem pojawić jakiś pryszcz. Zazwyczaj przed jakimś wyjściem.
Niestety u mnie Nivea nie zdała egzaminu. Polecam Avene i Vichy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.