|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pierwszy seks ;))
podzielcie się jak było
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pierwszy seks ;))
rozpisywałyśmy się już nie raz
![]() ![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pierwszy raz z wyszukiwarką: Bolało? Odrobinę, dwa zwoje mózgowe się połączyły i coś tam wystukały... Czy był stres? O JEZUSIE i to jaki... a co jak ona powie, że już mnie nie kocha i z enterem wzięła rozwód ![]() Czy miło to wspominam? O takkk.... Takkkkk... takkkkk.... Prawie taki orgazm wirtualny ![]() W jakim wieku? Miałam 14 lat... Było ciemno... Ekran połyskiwał metaliczną poświatą... Dłonie lekko drżące wstukały pierwsze hasło... a potem poszło szybko... Wrażenia? Bardzo dobre, do dziś jesteśmy razem ![]() Ile wlezie? Myślę, że cały wizaż spokojnie się zmieści ![]()
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja mam 18 lat, pierwszy raz kochałam się w ostatnie Boże Narodzenie, piękna data:P 25 grudnia achh
![]() ![]() czy bolało? na początku tak... boli mnie nawet do teraz za kazdym razem jak zaczynamy. ale to przejdzie (on tak mówi) fakt boli coraz mniej, wiec moze za kilka razy będe czuła juz tylko przyjemność. ![]() mój pierwszy raz był cudowny... wymarzony... i co najważniejsze głęboko przemyślany. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Był już podobny wątek
![]()
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaki cudowny pierwszy raz, zazdroszczę... ![]()
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Zamykam jako dubel. Proszę użyć wyszukiwarki, już wiele napisano na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.