|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam odlewki Serendipitous w zamian odlewki z moich zbiorów
szukam 5-10 ml Serendipitous na wypróbowanie, w zamian mogę odlac Escade Collection, Code edp, 5 ml Douce Amere SL, Funny Moschino, Elle (5ml), Pink Sugar, Au Blanc, VI Sensual Givenchy, the Beat Burberry, Hypnose, Be Delicious
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Moge podarowac odlewke 5ml
![]() Zastanowie sie tylko co bym chciala ![]() Kasiulko posiadasz atomizery?bo aktualnie u mnie bieda z nimi. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam odlewki Serendipitous w zamian odlewki z moich zbiorów
nie napisałabym tu gdyby nie to ze masz Escade
![]() zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hexanno mam 2
![]() ![]() ![]() Basiek moglabym sie zastanowic nad wymianką na BC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko BC ![]() Wszystkie inne moge wymienic za escade ![]() dzieki za odpowiedz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ostatecznie dumam nad The Beat Burberry lub Hypnose.
Musze je sobie przypomniec i dam znac co wybieram ![]() Najpozniej do soboty sie okresle-dostep do atomizerow masz moze gdzies obok siebie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hexannko bede w weekend w centrum handlowym i kupię atomki, to nie problem.
![]() Basiek tylko BC by mnie interesowało, niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Kasiu a jak one przedstawiaja sie cenowo?bo moze moglabym prosic o dodatkowy zakup? ![]() U mnie jedynie w Tesco Nicole sprzedawalo bez problemu ale od jakiegos czasu nie chca ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hexanno, kupowałam niedawno 5 ml po 7 zł - szklane w srebrnej oprawce. moge spokojnie kupic dla Ciebie i wysłac jako pierwsza a w zamian możesz mi ew. jakąs zapachową próbke podarowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide jutro przypomniec sobie Hypnose i dam znac wieczorem ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hexanno nie wiem co masz
![]() ![]() atomki Ci kupie, no problemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Moge zaproponowac robione probasy: -Trussardi Python Woman -Pi Givenchy (piekny ![]() -Mauboussin EDP -Oriflame Amethyst Fatale (czekoladki z rumem ![]() -Bvlgari BLV Notte -CK Obsession Sheer -YR Rose Absolue (slodka piekna roza) -Rose of Bulgaria (swieza,chlodna roza) -TBS White Musk (fajny swiezy i delikatny) -J.Lo Deseo (pyszny kokos) -J.Lo Glow After Dark (slodziak) -E.Coudray Ambre Et Vanille ( ![]() -Jean Patou Enjoy -E.Lauder Intuition -Faberlic Chocolate Story -Gucci by Gucci (moge zrobic tak ok.2ml-jezeli nie znasz to mysle,ze moglby Ci sie spodobac) tyle na szybko ![]() Edit ![]() Nie napisalam najwazniejszego - chcialabym VI Sensual Givenchy ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-03-06 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() z probasków zastanawiam sie miedzy tym Guccim, Lopezka i Pytonem. A Pi nie jest meski przypadkiem? Co do BC to zawsze myslalam ze jest słodki, czytalam gdzies ze pachnie jak piernik - ale jesli to kadzidło to na pewno nie dla mnie. Mam nadzieje ze uda mi sie w weekend wyskoczyc po atomki, niestety jestem chora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Hmmmm przyznam sie,ze BC uwielbiam wlasnie przez kadzidlany aromat ale na mnie dziala migrenogennie i niestety nie zaprzyjaznilismy sie na dlugo,moze na czyjejs skorze wychodzi piernik ![]() Nie dumaj za bardzo nad probkami bo spokojnie moge zrobic takie aby starczyly na miarodajne testy ![]() Pi jest meski ale ja nie dziele w ten sposob perfum ![]() Z zakupami nie spiesz sie,wazniejsze zdrowie ![]() Koniec konccem przydalby mi sie 3szt.atomizerow bo jeden dla Ciebie na Serendipitous a dwa akurat bede miala na wymiane ![]() Pisz smialo co bys chciala ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.