![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
i can
czas i na mnie
![]() zdjęcia robie canonem 350d, do tego parę szkieł, do tego analog i głowa pełna pomysłów. cały czas poszukuje osób chętnych do pozowania, w ramach pozowanie za zdjęcia. najchętniej osoby z niecodzienna urodą, odważne. ale przejdźmy do rzeczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() modelka: Sandra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: i can
mają klimat, fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Co do pierwszego, modelka ma dziwnie poucinane ręce
![]() Telefon - hmm może lepiej wyglądałby w poziomie? Wygląda na trochę nieostry... Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie, mimo tego, że takie typowe i trochę cukierkowe ![]() Fajnie byłoby zobaczyć coś więcej ![]() edit - acha i chyba lepiej wyglądałyby bez tych czarnych ramek Edytowane przez Satvari Czas edycji: 2008-11-18 o 16:16 Powód: dopisanie posta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
pierwsze zdjęcie to autoportret, ciężko jest samemu idelanie wyznaczyć kadr ;-)
drugie i trzecie zdjęcia-canon 3000, błona fuji. canon 350d+50f/1.8 ![]() canon 3000 ![]() modelka: Djabolica i canon 350d, mam sentyment do tego zdjęcia ![]() modelka: Sandra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Tak naprawdę spodobało mi się jedno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dobrze wiedzieć jakie.
nie wszystko dla każdego ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ostatnie.
![]() Nie twierdzę, że reszta jest zła, ponieważ za mało się znam, żeby w ogóle móc oceniać. Stąd odczucie czysto wizualne, nie techniczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
i dokładnie o takie odczucia mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja na stronie technicznej sie nie znam wcale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widać ze masz mase pomysłow, bardzo fajnych zreszta i talent. Czekam na kolejne fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
w takim razie następna część.
jesień w zeszłym roku, canon 350d: ![]() łódzka manufaktura, canon 3000: ![]() industrialna Łódź, canon 350d: ![]() i na zakończenie posta, modelka Sandra, canon 350d, zdjęcia z tej sesji na pewno jeszcze tu wrzucę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ostatnie (czarno białe) wygląda, jakby była wklejona na ten kamień
![]() Najbardziej podoba mi się "Łódzka manufaktura" |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
heh.
musisz mieć coś nie tak z monitorem. bardzo dużo ludzi widziało to zdjęcie, żadne z nich tego nie powiedziało ![]() moje 22 cale też nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Jestem po wrażeniem Twoich prac. Właściwie tylko jedna (przedostatnia) wydaje mi się dość chaotyczna. Ostatnie jest wyjatkowo urocza i tajemnicza i mam pytanie: te owalne linie nad głową dziewczyny, które mogą się kojarzyć z aureolą to efekt świadomy czy przypadkowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
![]() używałam obiektywu canona 50 f/1.8 na przesłonie 1.8. efekt o którym mówisz to GO- głębia ostrości. ciesze się, że komuś się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podoba, ale to nie tylko GO. Tam w naturze musiało być coś takiego, co tak tajemniczo się rozmazało. Może zadziałala Twoja inuicja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zdjęcie jesieni chyba najmniej mi sie spodobało, duzo sie tu dzieje, nie wiadomo na czym oko zawiesić. W nastepnym zdjęciu mam wrazenie, lewa strona leci w dół ciutke i troszke mi to przeszkadza ale to zdjecie i tak mi sie chyba najbardziej podoba ![]() W nastenym znow mi odrobinke doslownie leci prawa strona ale moze mam cos ze wzrokiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ostatnie zdjęcie jest śliczne - w ogole seria z tą dziewczyna uwazam, ze jest udana!
haha a manufaktura teraz fajnie wyglada tak ta sztuczna i brzydka zelazna choinka stoi....
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Anula tak zdjęcie manu leci.
jeżeli chodzi o resztę tak miało być. dzięki za uwagi ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
kiedy coś nowego?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
nie sądziłam, że ktoś za tym czeka.
wybiorę coś i wrzucę lada dzień ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
podobają mi się Twoje zdjęcia, chętnie pooglądam więcej
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ok, już wrzucam
![]() modelki: Sandra i Djabolica ![]() i coś na rozluźnienie: ![]() ![]() i na koniec: ![]() i zapraszam: www.maugosiawywrot.carbonmade.com ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to ja napisze po kolei
![]() z Sandrą to po lewej bardzo mi sie podoba ale chyba brakuje mi dołu troszke... za to to po prawej mnie nie zachwyciło. kolejne piekne ![]() Kiciuś boski i przeuroczy ![]() zaglądnełam również do galerii i wyminie te ktore najbardziej mi sie spodobaly ![]() w dziale kobieta podobaja mi sie wszystkie! 1 i 2 baardzo ciekawe, ostatnie z mięsem troche straszne ale pomyslowe, w 6 to po lewej jak dla mnie dobra zmiana na czarno białe i lepsza gora niz u tego na wizazu, najmniej ciekawe chyba z 8 ![]() industrials, urzekła mnie 7 ![]() miasto - zdecydowanie ostatnie! straasznie mi si podoba. glamour, dziewczyna siedzaca na kamieniu - 4, piękne ![]() Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2008-11-25 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za pokazanie nowych zdjęć. Dla mnie one wszystkie są wyjątkowo szlachetne, pewnie że jakbym chciała krytykować, to coś bym znalazła, ale niektóre są dla mnie idealne.
W albumie zastanowiło mnie to zdjęcie dziewczyny z mięsem. Kojarzy mi się z kociakiem, który porwał mięso i nie bardzo wie, co z tym zrobić. Gdyby treścią miała być krwiożerczość ukryta w niewinności, wybrałabym jakąś krwistą wołowinę. Z tym boczkiem zdjęcie ma dla mnie aspekt trochę komiczny. Tak miało być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
komicznie?
to ciężko stwierdzić. po części tak. zdjęcie miało ukazać się do artykułu o obżarstwie. mam nadzieję, że sobotnia sesja się uda. wtedy coś wstawię nowego. pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
przepiękne zdjęcia. Każde stanowi odrębną, własną i urzekającą kompozycję, każde jest dopracowane i technicznie i kompozycyjnie.
Zdjęcie z kocią łapą po prostu mnie urzekło ![]() Gratuluję i talentu i pomysłów i sposobów ujmowania rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
dziękuje.
bardzo miłe słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.