![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
1 raz planowany czy nie planowany?
Jak wy myślicie , który lepszy???
u mnie to w sumie było tak.. Jakos dzień wcześniej o tym rozmawialiśmy i na drugi dzień była kolacja..potem nastrojowa muzyka wino..truskawki... a pokój oświetlał księżyc..akurat blask padał na łóżko..było w miarę jasno ,że świec nie potrzeba było.. do końca życia tego nie zapomnę było jak w bajce..i wiecie nic mnie nie bolało (miałam poduszkę pod biodrami-tak mój tż podczas doradził)...każdej życzę czegoś takiego! Ale nic nie ustalaliśmy co do całej otoczki(wiedzieliśmy ,że kolacja będzie)..reszta sama z siebie wyszła..każdy coś dał sam od siebie ![]() Ale powiem wam ,że mogliśmy równie dobrze tego nie zrobić..- to nie było tak ,że ustaliliśmy : jutro się kochamy rach ciach bach i po wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 1 raz planowany czy nie planowany?
Jejjjj tez bym tak chciala.
Jestem dziewica i czesto zastanawiam sie jak powinien wygladac ten moj pierwszy raz :P i doszlam do wniosku ze wolalabym zrobic to spontanicznie i malo romantycznie, ale z osoba ktora bym bardzo kochala i pragnela , niz zeby bylo bajkowo i romantycznie z przystojniakiem ktory tylko mnie zauroczyl. Nie powiem... jak cos jest dobrze zaplanowane to jest mniej zanujacych "wpadek" i nieoczekiwanych stytuacji. No i moze byc tak jak sobie to wamarzylismy. Tak czy siak zawsze jest co wspominac. A ja sobie pewnie jeszcze troche poczekam, bo jak na razie nie widze zadnego odpowiedniego do tego mezczyzny ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
spontan- to jest to! trzeba jednak pamietac zeby nie bylo nic na sile, zeby bylo z odpowiednia osoba i najlepiej wczesniej, z mysla o takiej ewentualnosci ustalic metode antykoncepcji. I czekac na odpowiednii moment tak jak to zrobila Carmeline
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nieplanowany....
![]() Sama przeżyłam go parę dni temu. Byliśmy u TŻ, było miło, romantycznie... Atmosfera robiła się coraz bardziej gorąca... Zrobiliśmy to po prawie 3latach związku. Był delikatny, czuły.... Z początku bolało, ale później było wspaniale. Wszystko odbyło się w ciszy, spokoju, bez pośpiechu. Nie umawialiśmy sie na konkretną datę i to było piękne. Żadnego przymusu, presji... Oddałam się mu bo Go kocham i wiem, że mogę mu zawsze zaufać. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego pierwszego razu ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Kasia...dobrze ,że z tym czekasz...bądź na 100% pewna ,że chcesz to zrobić z odpowiednim mężczyzną...;] czekaj jak najdłużej i nie ulegaj presji otoczenia..
![]() ![]() Ja jak wspominam swój pierwszy raz to przeżywam to na nowo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jeżeli chodzi o zeszłego tż to nie był planowany, ale ja coś przeczuwałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja kiedys planowalam swoj pierwszy raz z ukochanym ale bnie wyszlo i ciesze sie bo okazalam sie zwyklym chamem...a swoj pierszwy raz przezylam z chlopakiem ktorego znalam 3 dni i wszystko jakos tak wyszlo nic nie planowalam ale byl taki sexi przynajmnbiej dla mnie ze nie moglam sie oprzec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Pauuliina a nie wolałaś zaczekać na tego jedynego???albo kogoś kogo kochasz? mi sie wydaje ,że on cię wykorzystał..ale skoro nie żałujesz..
Może jeszcze się nie zakochałaś???bo móc oddać sie lub oddawać komuś z miłości jest najcudowniejsze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Planowane było zabezpieczenie, duzo o tym rozmawialismy. Nie planowalismy natomiast dnia, daty ani okolicznosci- a wyszło po prostu magiczie, niespodziewanie i bardzo nietypowo. Nigdy tego nie zapomne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie czuje sie wykorzystana bo jas tego tez chcialam a nie ze on mnie do tego namawial . Nawet o tym nie rozmawialismy po prostu tak wyszlo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Stwierdzilam ze jestem za mloda i ze nie wiem czy on jest tym... A poza tym wczesniej juz obiecalam sobie ze watrzymam bez stosunku przynajmniej do 18-stki... i dalam rade :P potem po miesiacu sie rozstalismy, bo musialam przeprowadzic sie do Niemiec ![]() No i pewnie bylo by mi jeszcze trudniej tutaj sie oswoic.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
u mnie to byl kompletny spontan. nie zaluje, bo z moim TZ jestem do dzis i go kocham, ale chyba nie bardzo wiedzialam wtedy co robie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Noo ja jestem dziewicą ale jestem ciekawa jak mój "pierwszy raz" bedzie wyglądał
![]() Nie muszą być świece ani róże... ale winko by się przydało hehe może pomogłoby mi nabrać trochę pewności siebie ![]() Dla mnie wystarczy "tylko" żebym bardzo kochała tego chłopaka któremu postanowie"oddać wianek" ![]() ![]() Noo czas pokarze ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
u mnie nic nie było w planach...
sypiałam czasem u mojego Tż i pewnej nocy poprostu stało sie choć nie byłam zbyt na to przygotowana ale nie załuje
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
antykoncepcja planowana,ale nie pierwszy raz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hmmm my mamy za sobą dawno pierwszy raz, ale analnie... W sumie żałuję, że stało to się w taki sposób. W lesie, na motorku, w ubraniach. No, wiadomo, odkryte tylko wymagane partie ciała.
Pierwszy raz taki 'normalny' musi być super ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ja swojego pierwszego razu nie planowalam, spotykalismy sie jakis czas,rozmawialismy na ten temat ale jakas smieszna "data" , miejsce i okolicznosci mialy byc calkiem inne... a było tak, że pewnego dnia poszlam do niego i po prostu sie stalo
moge powiedziec ze moje plany zwiazane z pierwszym razem mialy sie nijak do rzeczywistosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
i ni8e planujcie, bo to bez sensu
![]() ja tak planuje i planuje... ale przynajmniej tabletki biorę, więc jak coś, to wyjdzie spontanicznie, bo mam dość planowania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Wszystkie piszecie o świecach , winie ja tak nie miałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do medycyny w ostatniej chwili zrezygnowałam nigdy nie chciałam być lekarzem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
my planowaliśmy chyba z 4 razy nasz 'pierwszy raz' i za kazdym razem z roznych przyczyn nie wychodziło juz sie balismy ze coś jest z nami nie tak
aż tu nagle kiedys rach ciach i po kłótni sponatnicznie sie wydarzyło, nie bylo zadnej kolacji wina świec, ale było max romantycznie i nic nie bolało, żadnej krwi sama przyjemność |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
planowany, dla mojego komfortu, bo to byl moj pierwszy raz w ogole. dlatego musialam mieć w głowie że gumki są pod ręką, że nikt nie wejdzie, nie slyszy, nie zadzwoni. Ale teraz to juz spontan
![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
az sie rozmarzylam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Planowany
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Całkowicie spontaniczny.
Wcześniej o tym rozmawialiśmy, ale nigdy nie planowaliśmy, że to wydarzy się wtedy i wtedy. Ja wiedziałam, że on jest prawiczkiem, on wiedział, że ja dziewicą. W końcu po pół roku naszego związku nadszedł ten dzień. Do tej pory pamiętam, że cały czas coś przeczuwałam, czegoś mi tego dnia brakowało. Przyszedł do mnie i mieliśmy oglądać zaplanowany wcześniej film. Przywitał się, pocałował i poczułam, że jakoś tak na mnie inaczej patrzy. Sofę w salonie miałam rozłożoną (zawsze tak oglądaliśmy filmy, bo wygodniej było) Włączyłam film, położyłam się koło P i pocałowałam Go... wtedy poczułam, że tego chcę. Złapałam za pilota, który był pod ręką, wyłączyłam tv i stało się. Zachował się w porządku, zapytał czy może, czy na pewno tego chcę, bo on może poczekać, ale ja zgodziłam się i było dobrze(: nie powiem, że cudownie... wiadomo bolało troszkę nie trwało długo, ale cieszę się, że wtedy to zrobiliśmy i nie żałuję. Od trzech lat jesteśmy w szczęśliwym związku (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mój był nieplanowany po prostu pewnie razu nie poprzestaliśmy na pieszczotach
![]() ![]() No oczywiście rozmawialiśmy wcześniej o sexie ale nie było gadki typu dziś przyjdziesz i to zrobimy :/ takie coś bez sensu jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
niby planowany,ale okazal sie spontaniczny
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Chcialam wszystko zaplanowac...zrobic wspanialy nastroj i w ogole ale wyszlo tak po prostu..spontanicznie i takze bylo bardzo fajnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.