|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
WishLista ;-))) Donki
Hej..
postanowiłam założyć moja Listę Życzeń ![]() Z ubrań poszukuję: *szortów (przynajmniej 40cm*2 w pasie) *jeansów(tak jak wyżej) *rurek(tak jak wyżej) *spodni 3/4 (tak jak wyżej) *t-shirtów jednokolorowych m/l *t-shirtów z ciekawymi nadrukami, napisami m/l *tunik jednokolorowych m/l *tunik z ciekawymi nadrukami, napisami m/l *longów wszelkiej maści m/l *bokserek (bluzek) gładkich m/l *bokserek (bluzek) z ciekawymi nadrukami, napisami m/l *fajnych bluz s/m/l/xl *kangurek s/m/l *wszystkiego ze sponge bobem *wszystkiego z hello kitty *wszystkiego z Disneya Z bielizny poszukuję: *biustonoszy 70-75/a-b *bokserek m/l *fig m/l *ramiączek do biustonoszy Z obuwia poszukuję: *peep toe 38/39/40 *balerinek 38/39/40 *trampek 38/39/40 *klapek 38/39/40 *japonek 38/39/40 *obuwia sportowego 38/39/40 Z dodatków i biżuterii poszukuję: *toreb worków *retro torebeczek *sportowych toreb *plecaków *pasków do spodni w kolorach: turkusowym, fioletowym, czarnym, żółtym, pomarańczowym i w kolorze fuksji *kolczyków, zawieszek hand made *wszystkiego ze sponge bobem *wszystkiego z hello kitty *wszystkiego z Disneya *długich łańcuszków w stylu h&m, glovestara, jazgotu *arafatek Z kosmetyków poszukuję: *korektorów (chętnie perfecta, @cti @cne) *fluidów (chętnie ziaja nuno, AA kość słoniowa) *pudrów (chętnie Mabybeline) *błyszczyków wszelakiej maści *Smackersów *carmexów *wszystkiego z Aquoliny i The Body shop *balsamów i pomadek ochronnych do ust *balsamów do ciała *kremów do rąk *toników *żeli *maseczek *peelingów *płynów do higieny intymnej *tuszy do rzęs zarówno czarnych jak tych w innych kolorach *zapachów Pumy Wszystkiego co mi wpadnie w oko ze wszystkich kategorii. Ogólnie szukam rzeczy w stylu: emo, scene, rock, japan style. Masz coś z tego.? Jesli tak, to pisz.. Przeszukam cała szafę, kosmetyczkę i wątek.. ![]() ![]() Pozdrawiam Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: WishLista ;-))) Donki
moze znajdziesz cos u mnie???
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zajrzyj do mnie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
rzeczy z glovestara? ja mam kilka,zapraszam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.