|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nienawidze codziennosci...
- Mam tego dosc. Nienawidze tego, ze na najblizsze 5 lat nie ma zadnych perpektyw, tylko siedzenie w tym przekletym domu... Jestem 20latka, studiuje dwa kierunki w prywatnej szkole dla debili i nie mam kompletnie motywacji, zeby dalej zyc. Ale jednoczesnie nie mam zamiaru sie zabijac. Nie mam znajomych bo nie lubie ludzi, nigdzie nie wychodze bo nie lubie. Komorke wlaczam raz na kilka dni, i tak wiem, ze nikt do mnie nie napisal. Nie moge na siebie patrzec. Zebym chociaz wiedziala, ze po skonczeniu studiow bedzie inaczej... Nie bede pracowac tam gdzie chce bo jestem w niewielkim stopniu niepelnosprawna i mi z gory powiedzieli, ze nie mam szans na prace, chyba ze jako cywil... ale to sa marne pieniadze
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-03-07 o 12:27 Powód: przywrócenie posta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nienawidze codziennosci...
Napewno nikt nie będzie na ciebie krzyczał. Z teg co widze, jesteś bardzo samotną osobą. Nie możesz mówić, że nie lubisz ludzi. Musisz sie na nich otworzyć. Musisz gdzieś wyjść, pogadać z kimś. Wtedy napewno będzie ci lepiej. Jak jesteś na studiach, zaproponuj jakiś wypad swojej grupie, do kina, pubu gdziekolwiek.
To taka moja rada, która może pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-03-07 o 12:26 Powód: przywrócenie posta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
nie wiem czemu pierwsze osoby które odpowiadają nie cytuja postu
![]() już drugi dziś wątek na który wchodze jest rozwalony ;/
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.