|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() KTO zna ścieżke zwiastunu TVN LEJDIS?
Męczy mnie strasznie melodia, którą podłożyli pod zwiastun LEJDIS, który będzie emitowany dzisiaj w TVN
czy ktoś z Was zna tytuł tej melodii?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KTO zna ścieżke zwiastunu TVN LEJDIS?
wystepuje na pewno...ale nie wiem co to i gdzie to mozna znalezc...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w filmie leci wtedy, kiedy dziewczyny wywoza na 'taczce' pijana Arletke..
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
heh
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- znalazłam taki zestaw 1. Chip Jenkins - If I could fly (jedyna dostępna wersja, czyli sklejana) 2. Erasure - Love me all night long 3. Lars Louis Linek - Love me (wersja 2:14, dłuższej chyba nie ma) 4. Nouvelle Vague - Dance with me 5. Pussycat Dolls - Sway 6. Rocket from the crypt - Let\'s get busy 7. Sinead O\'Connor - Streets of London 8. Stevie Wonder & wielu innych - That\'s what friends are for 9. The Turtles - You showed me ja podejrzewam nr 6 ale nie mogę znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znalazlam...
![]() http://************/Czarna444?fid=89923267 edit: czyzbym trafila na jakas spamowa strone..? to ten utwor...Bill Baylis & Simon Stewart - Let\'s Get Busy
![]() ![]() ![]() Burberry Body Intense i inne oddam ![]() ![]() ![]() książki i elektronika ![]() ![]() ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2010-03-19 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie ma nic w tle ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
wooooooooooohoooooooooooo ooo bingo !!!!! dziekuje !!!!
nawrócony zakupoholizm w ramach odkurzonej kobiecości ![]() Edytowane przez patricia13 Czas edycji: 2010-03-19 o 14:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.