|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Próbki, odsypki, odleweczki...Bardzo proszę:)
A więc mam sobie taką nietypową listę poszukiwań
chenie sie wymienie za te probki/odlewki na pelny produkt u mnie zwlaszcza za odlewki perfum![]() Szukam próbek/odsypek: Podkładów mineralnych, zwłaszcza EDM semi-... i intensive-... Meteotytków Estee Lauder Double wear Bazy pod makijaż Guerlain parure aqua, w podkladach- jaśniutkie odcienie peeling ziaja pro bardzo mocny-chyb a dobrze napisalam? Guerlain, Issima, Serum Mythic Himalaya Herbals, Neem Face Pack Za próbki/odlewki perfum mogę zrobić odlewke Hypnotic Poison, jeśli ktoś byłby zainteresowany I oczywiście można wybierac z mojego bazarku ![]() Odleweczki, próbeczki perfum(mogą być nawet takie "sephorowe"- niestety rzadko bywam w jakichś perfumeriach, bo mam do nich po prostu daleko, a krótki test na nadgarstku jeszcze nie przekona mnie do kupna;p A więc barzo bardzo o nie prosze^^Aa o to lista tych, które mnie interesują: -Si Lolita, lolita lempicka (!) -Ogólnie wszystkie odmiany lolitek;> -Flowerbomb (!) -Chloe (!) -Black Cashmire (tego zaachu w ogole nie znam, chcialabym oznaćo rzeczytaniu zachęcających opinii na wizażu ![]() -She Wood -Giorgio Armani, Sensi White Notes -Mont Blanc, Individuelle -Christian Dior, Dolce Vita -YSL, NU EDP -Lancome Hypnose, Hypnose Senses -Miss Dior Cherie -Poisony diora Szukam też produktów z biochemi, zwłaszcza hydrolatów, serum i tonikow z kwasami. Poszukuję też półproduktów Nie mam na tą chwilę jakichś konkretnych pomysłów, chcę poprostu zacząć swą biochemiczną przygodę ![]() Hm byłabym jeszcze chętna na pędzle EDM i kremy bielendy: ogorek i limonka, kasztan, miód i [...], torf i wodorosty Ogólnie chciałabym przerzucić się już na "wysoką pólke" i biochemie, ale najpierw chce popróbować:i z pełnych produktów szukam też Bourjois Healthy Mix i korektora, i podkładu. Tusz Max Factor Masterpiece Edytowane przez pannaporanna Czas edycji: 2010-02-28 o 13:21 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki, odsypki, odleweczki...Bardzo proszę:)
Hej, mam minerały edm i pędzel. Zapraszam
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
up
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- hops ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana
![]() Z Twojej wish mam : baze pod podkład Soraya minimalne zużycie Moge zrobic odlewke 30ml peelingu Ziaja Pro bardzo mocny moge zrobic odlewke Lolity fleur Defuende 5ml i Miss Dior Cherie 5ml (+ moge oddac perfumki w zeliku takie testerki 3szt.) i moge odlac 3ml Flowerbomb na testy Ale nie mam atomizerków i fiolek jesli masz musiałabys przesłac a podoba mi sie: Dermacol 210,Balsam Balea czekolada i banan,Effaclar Duo, puder brązujacy Essence |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
a jakich kolorków podkładów mineralnych EDM szukasz?
bo mam: Light Olive (seria Olive, intensive base) sampel, Sweet Almond (seria Olive, intensive base) sampel, Fairly Light (seria Beige, intensive base) 1ml, Light (seria Golden, intensive base) 1ml, Fawn (seria Golden) 0,7ml, mam też róże/rozświetlacze EDM i korektor Multi-Intensive sampel mam z BU krem z lukrecją, tonik AHA 8% różano-mleczny ( mogę zrobić odlewkę nie dużą toniku PHA 6%) może nawet znajdę próbkę Lolity Lempickiej EDP ;p a interesuje mnie Hypnotic Poison
Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2010-03-14 o 11:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

chenie sie wymienie za te probki/odlewki na pelny produkt u mnie
I oczywiście można wybierac z mojego bazarku